BIGI: prvny zaber z te drony je pekny, skoda, ze toho pak neni vic.
zajimalo by me, jestli do kopce pouziva chlapec stejny prevod jako dolu. ale ona uz je to vyjimk, ze nekoho nataci, jak na festce jede nekam nahoru. jinak holt kopec, za me nuda.
od min2 se pak chova.. no, nevim.
je to zvlastni, jeste kdyz jsem pred lety koukal na MASH, tak sem ty kluky strasne obdivoval, jak vicemene serou na jakekoli semafory a znacky. s tim, ze ve mestech jako SF (ci NY, viz lucas brunelle "bike messengers are on crack") to jde, jakoze tam amici jezdej jak posrany.
mezitim se mi ten pristup spise stiti. jestlize zrovna nejedu zavody (viz lucas brunelle "bike messengers are on crack") ci nemam v baglu organ urceny k transplantaci, tak mi to prijde vysoce arogantni a bezohledny, vjizdet neopravnene do krizovatky a nutit/strasit ostatni ucastniky provozu k zpomaleni/zabrzdeni (nekolikrat ve videu videt). asponm tady ve vidni by tohle fungovalo stejne jen v urcity doby na urcitych mistech, jinak te ty auta proste predjedou. urdzet 50km/h+ mimo parket a dele nez par desitek metru stejne jen hrstka lidi. ja k nim nepatrim, na to mam moc rad pivo, cigara a spanek.
a co vy?