• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANIIfixed gear/single speed
    GGG
    GGG --- ---
    SALO: Od toho je to diskusni forum, ze kdyz neco napises tak se o tom muze diskutovat.
    Ted jsem videl par peknych diskusi i v Albertu na nastenece a nikdo je nevyhodil.
    Btw ty fava bych zakazal, ten ceskej folklor polepit to napisama Bianchi aj. a stilet za 5000...omg :)
    Repasovany Favorit!!!!!! lol
    PULP121
    PULP121 --- ---
    ZSIS: Ten pes je nefér!
    MAD_MAN
    MAD_MAN --- ---
    Za trojku si to pořád kupce najde, spíš nechápu tohle: http://re-cycling.cz
    Respektive chápu to, že je za tím spousta práce, ale nikdy bych to nekoupil.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    EDGE61: ten pes je fér.
    SALO
    SALO --- ---
    EDGE61: gratulujem ti k tvojim skvelym obchodom ale stale nerozumiem, preco mas potrebu vyjadrovat sa k tomu, kolko niekto za nieco pyta.
    EDGE61
    EDGE61 --- ---
    SALO: za poslední dva roky jsem koupil silničního bareše, silniční bianchi, dráhovou F2jku, a italskej rám na columbusu... Všechno osazeno shi600, 105 nebo campa chorus. Za žádný z těhle kol jsem nedal víc jak 4000. Jo, všechno to byly vyjimečně dobrý kupy a na všem byla ještě tuna práce a na něčem i spousta investic.

    Nedávno jsem stavěl kolo pro známou, italskej rám, patky campa, osazení sada shimano 600, kliky walter. I s lakem vyšly náklady na 5500, za tolik jsem taky prodal. Jen pro porovnání proč mi příjde 3000 za fávo s klikem a koženym sedlem nesmysl. Jinak už mlčim a nebudu vám rušit kšefty







    SALO
    SALO --- ---
    EDGE61: asi som prehliadol v poslednom cisle The Economist, ze hodnotu veci teraz urcuje ID EDGE61, sorry.
    EDGE61
    EDGE61 --- ---
    SALO: jo, jenže tohle sedlo neni Brooks.. Taky nemam rád diskuze lidí, kteří nechtějí koupit, ale 3000 za něco co má hodnotu železa je na mě trochu moc.
    SALO
    SALO --- ---
    EDGE61: len to samotne Brooks sedlo stoji viac... ale je to uplne jednoduche, nechces, nekupuj. nevidim, ze by MATZX niekoho do niecoho nutil.
    EDGE61
    EDGE61 --- ---
    MATZX: 3000 za kus socialistickýho šrotu, vážně?
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    ted se roztrhl pytel s favoritama za 3000. myslel sem, ze k tomu uz nemuze dojit.
    MATZX
    MATZX --- ---
    fix to sice není, ale ... kdyby někdo chtěl, tak za 2999 ASAP...
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    SALO: zkusim, díky
    SALO
    SALO --- ---
    CHOBOT: ad tmel: napr. Bicycle cafe (Zitomirska/Mexicka), Festka (Jana Masaryka), SP Kolo (Budejovicka), mozno Peksport (Vrsovicka)
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    Už když jsem tom kolo dostal do ruky, tak jsem věděl, že tahle otázka přijde:)
    Kde koupit Tufo tmel Extreme? Holešovice, Karlín, Vinohrady, Žižkov, Vršovice, centrum a tak nějak okolo. A vůbec bych potřeboval tip na nějakej slušnej cyklokrám, kterej okatě neokrádá a daj se tam nakupovat komponenty na fixku/silnice. Za celkem slušnej považuju bike-eshop nebo tak nějak v Kobylisech, což je celkem z ruky, a na akutní problémy nakupuju v cyklocentru, ale to jsou zloději. A na jejich pobočce v Řipský nemaj vůbec nic.
    Díky
    WILD_A
    WILD_A --- ---
    Ja mam slehace od crank bros a nedam na ne dospustit ... nezazil jsem ze by me vyhodili kdyz jsem nechtel, odjezdeno na nich mam treba 20k km
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    diky vsem za odpovedi. tak to asi koupim ty XT nebo XTR pedaly, kdyz to vozi vic nez pulka lidi :) ocividne to nebude spatna volba
    BRANDON_WALSH
    BRANDON_WALSH --- ---
    Jezdim na slehackach crankbros uz asi 3 roky. KufrY měním jak to vyjde. A maj přesně ty nevýhody a výhody co říkal Veverak. Dá se na to zvyknout a přizpůsobit jízdu ale občas opravdu vypnou v nesprávnou chvíli... Asi bych nedoporučil kor esli nemáš brzdu. Klasicky spd sou bezpečnější. Jen se dokopat k tomu je koupit...
    VAVERAK
    VAVERAK --- ---
    KCHARI: posledni pulrok jezdim na spd. pedaly xt a boty od sidi. poridil jsem si tenhle set hlavne kvuli delsim jizdam. je to pro me pohodlnejsi nez klipsny a tenisky. s mtb botama se da dobre chodit, kdyz potrebujes neco ve meste obehat. se silnicnima tretrama to neni uplne ono. kufry menim tak kazdyho ctvrt roku. z neustalyho vycvakavani/nacvakavani a chozeni po meste se opotrebujou. nechtene pak vycvakavaj, kdyz to nejmin potrebujes. popravde receno jsem si byl mnohem jistejsi pri jizde z kopcu kdyz jsem mel nohy privazany paskem v klipsne.

    slehace co znam maji jednu zasadni nevyhodu. neda se u nich nastavit tuhost pruziny. tezko rict jaky mas jezdici navyky, ale muze se stat, ze pri brzdeni nebo strejchnuti o kamen/asfalt te pedal vycvakne. navic kufry pro slehace jsou asi z mekci sltiny nez spd kufry a rychleji se opotrebuji. jedinou vyhodou je jejich vaha a nacvakavani ze ctyr stran.

    pokud se ti libi mechanismus slehacu, tak ber timeatac. da se nastavit tuhust pruziny a pomerne dost vydrzi. prijde mi, ze ve fixedgear komunite nejsou uplne bezne.


    PULP121 ZSIS: jediny duvod pro retez vlevo me napada pri hre bikepola. kde vetsina hracu jsou pravaci a pri agresivni hre se muze stat, ze maletou svihnete protihracovi do prevodniku/retezu a ohnete/pretrnete ho.
    PULP121
    PULP121 --- ---
    VIK_ULA: wtf??? :-) přesně, proč? jsi levák?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam