• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANIIfixed gear/single speed
    KAMZA
    KAMZA --- ---
    QUEEK: Ozvy se Bicyklu. IG: https://www.instagram.com/bicykl_praha/ Myslím, že tam něco dokážeme postavit.
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    ja mam pomalu každoročně ukradenou hroznou hromadu šrotu, jediná ochrana je nespustit kolo z očí a skladovat zavěšený nad postelí :)
    Jednu sezonu jsem jezdil po pze na fixce, denně holešovice > flora, a po prvních pár dnech v pohodě. Podotýkám, že do sportovce jsem v tý době měl daleko.
    D4NIX
    D4NIX --- ---
    QUEEK: Jak rekl kolega, favorita netreba, me pred hospodou ukradli i Esku =)
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    QUEEK: kup rovnou fix :) Jezdit po Praze je v pohodě, je tady jen málo kopců co se nedají vyjet (teď si na žádnej ale nevzpomenu :D) Na favorit se vybodni, koukni na cyklobazar https://www.cyklobazar.cz/inzerat/426067/pignarelo a kup si dobrej zámek
    QUEEK
    QUEEK --- ---
    Čus, měl bych pár debilních dotazů :) Chci si postavit singl speed, na fix jsem asi zatim moc velkej posera. Jezdíte na tom někdo po Praze? Nějak si zatim nedokážu představit že ráno pojedu z Bráníka podél řeky a pak nahoru na Vinohrady s jednim převodem? Co rám? Koukal jsem na favorit dá se pořídit něco lepšího v nějaký rozumný cenový relaci. Nechci se bát to pak nechat před hospoda apd. Jestli máte nějakej odkaz na nějakej blogísek taky potěší dík :)
    RANDALLX23
    RANDALLX23 --- ---
    SGNLR: wow, super a "model" hustý kolo :) fakt
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    cau, sorry za spam, ale nekoho by to tu mohlo zajimat... moje holka sije zavazadla a mimojine na kolo. recykluje materialy, treba i cyklisticky duse atp. ruzny rolltopy, messengerbagy a ja bych ji ted rad ukecal, at udela prototyp nejakejch bikepacking brasen na cundry a taky velkou cyklistickou ledvinu s bocnima drzakama na lahve apod. casto do batohu pridelava odrazkovy prvky nebo delal i par batohu na kolo, ktery v sobe maji intergrovany cerveny ledkovy blikacky

    tak treba by se nekomu mohlo neco libit,)
    Mars Industries
    https://marsindustries.tumblr.com/
    Mars Industries (@mars_industries) • Instagram photos and videos
    https://www.instagram.com/mars_industries/





    ZSIS
    ZSIS --- ---
    TOMMY_: vidim jen brzdu a preplneny cockpit.
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Me mrzi ze jsem to nedal. Ale nebyl jsem v praze.. ale moje drahokroska se v terenu osvedcila :-D



    VAVERAK
    VAVERAK --- ---
    ZSIS: kluky co akci poradali neznam. nevim, co je vedlo k tomu nazvat tuhle srandu mistrovstvim stredni evropy. predpokladam, ze to mela byt jen sranda. slo vlastne o posledni zavod ze serie prazskych cx zavodu na singlech. byli tam lidi z cech, moravy a slovenska. rekneme 40 zavodniku na ss a fg. trat byla namotana na ostrove stvanice a mela lehce pod kilak. bylo bahno, byl pisek, vodni prikop, nejaky vyjezdy a sjezdy, byly schody i kousek pumptracku.

    sam jsem nikdy nebyl priznivcem 600mm+ vlaštovek. na tuhle akci jsem ale poridil 720mm riditka, 700x40 gravel/cx plaste a 41t prevodnik (prevod na zavod 41x19). bavilo me to nesmirne. 5bar v plastich, lehky pevny prevod, siroky riditka. to kolo bylo obratny, rychly, zabavny. tenhle setup nechavam pres zbytek zimy. par fotek pro ilustraci, i kdyz si uz googlil.

    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    Konečně! Velmi mě mrzí, že teď o víkendu nemůžu :(
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    tak cumim, ze pry "Yeah, you heard it, Tracklocross. It’s exactly what it sounds like and it’s spreading faster than you could ever imagine."... kdyz jsem mel festku tak pred 10ti lety na chalupe u jicina, netusil jsem, ze to jednou bude "cool". ale snad poprvy v zivote mam tak nejak pochopeni pro xxxxl siroka riditka.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    ZSIS: nz, ja musel googlit a pak mi to docvaklo. aspon vim, ze sscx neni s fixkou ale s cvrckem.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    MARASAN: netusil jsem, ze to ted ma extra jmeno. fancy.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    ZSIS: tracklocross je asi CX na track bikes: jezdeni bahnem a piskem na fixce.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    VAVERAK: co je "stredni evropa"? a co je tracklocross?
    VAVERAK
    VAVERAK --- ---
    V sobotu v Praze nejaky SSCX a tracklocross srandy.
    FB event: https://www.facebook.com/events/780633422412583/

    DEB
    DEB --- ---
    ALEXANDRASAINT: ja zila v Perthu kde jsem denne jezdila na fg ze city do Fremantle kde vane Fremantle doctor, vitr na jehoz pravidelbost se muzes spolehnout, dosahujici az 25 knots klidne a primo hezky do ksichtu, to pac clovek jede na místě a muze se udrit, o slapani z kopce ani nemluvim:)))
    ALEXANDRASAINT
    ALEXANDRASAINT --- ---
    SN0WCRASH: taky bych rekla, jeden z nejhezcich useku :-) me hrozne stvalo jak vsichni tihle obtezkani duchodci a rodiny s detma si to za toho vetru hrozne davali. Pak mi doslo ze maj vsichni elektrokola a zas se vyklidnila, pomyslne se poplacala po rameni a bez vycitku vzala z Haarlemu vlak do Hoornu.
    SN0WCRASH
    SN0WCRASH --- ---
    ALEXANDRASAINT: parada :) Ten holandsky bikepacking je vacsinou iba na 20-50km do vytuzeneho campingu :)
    Inak ten usek od Haagu nahor popri pobrezi je jeden z najhorsich, co sa vetra tyka. Ked som dochadzal denne AMS - Den Haag, tak som tade obcas jazdieval z prace domov. Celkom rozdiel, ci ides 38km/h alebo 19km/h a cely cas dole na baranoch :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam