• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DANIIfixed gear/single speed
    QUEEK
    QUEEK --- ---
    Ok, díky všem. Nejdřív zkusim posehnat nějaký rozumný kolo z kterýho to pude udělat a dám vědět jak pude přestavba :)
    SN0WCRASH
    SN0WCRASH --- ---
    RANDALLX23: jasne, v bike shope. Je to pruda, no :D
    RANDALLX23
    RANDALLX23 --- ---
    ZSIS: jezdím +-10 let fixed 4hran a mám prob max s loziskama. Btw zkoušeli jste osu řezat někdy flexou? :)
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    D4NIX: 46x18 ftw.

    jak dlouho trva, nez se vymacka ctyrhran? u loziska nebo na klice? jen, ze se mi to za mezitim 10 let nepovedlo (pravda, kdyz vezmu, ze mam patej ram tak mi vychazi ~2 roky na lozisko. ale spis jsem menil vyjebany lozisko nez ze by to bylo kvuli tomu ctyrhranu). festka.
    D4NIX
    D4NIX --- ---
    Jezdil jsem Prahu na singlu dva roky. Fovorita s klinkama, pak Esku kvuli velikosti ramu. Vyjel jsem skoro vsechny kopce (46x18), ale po roce jsem musel presedlat z klinku na ctyrhran, kde jsem misto vymackanejch klinku ohnul levou kliku anebo vymackal ctyrhran =) Takze dneska jezdim singlespeed jenom pro radost anebo kdyz nepotrebuju bejt rychlej jako doprovod deti.
    Nejhorsi kopec v Praze povazuju Krčskou nahoru k Armabetonu - ta kombinace stoupani s kočičima hlavama byla pro me se singlem nezdolatelna. Další peklo byla Primátorská v Libni na skládačce. =)
    Takže dneska jezdim hlavne se sedmi prevodavama 13-28z vs 46z a 44z =)
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    QUEEK: jezdím běžně a pohoda. Chce na si to najít vlastní cesty kudy se dá dobře jezdit. Mám starého favorita a službu dělá dobře.
    KAMZA
    KAMZA --- ---
    QUEEK: Ozvy se Bicyklu. IG: https://www.instagram.com/bicykl_praha/ Myslím, že tam něco dokážeme postavit.
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    ja mam pomalu každoročně ukradenou hroznou hromadu šrotu, jediná ochrana je nespustit kolo z očí a skladovat zavěšený nad postelí :)
    Jednu sezonu jsem jezdil po pze na fixce, denně holešovice > flora, a po prvních pár dnech v pohodě. Podotýkám, že do sportovce jsem v tý době měl daleko.
    D4NIX
    D4NIX --- ---
    QUEEK: Jak rekl kolega, favorita netreba, me pred hospodou ukradli i Esku =)
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    QUEEK: kup rovnou fix :) Jezdit po Praze je v pohodě, je tady jen málo kopců co se nedají vyjet (teď si na žádnej ale nevzpomenu :D) Na favorit se vybodni, koukni na cyklobazar https://www.cyklobazar.cz/inzerat/426067/pignarelo a kup si dobrej zámek
    QUEEK
    QUEEK --- ---
    Čus, měl bych pár debilních dotazů :) Chci si postavit singl speed, na fix jsem asi zatim moc velkej posera. Jezdíte na tom někdo po Praze? Nějak si zatim nedokážu představit že ráno pojedu z Bráníka podél řeky a pak nahoru na Vinohrady s jednim převodem? Co rám? Koukal jsem na favorit dá se pořídit něco lepšího v nějaký rozumný cenový relaci. Nechci se bát to pak nechat před hospoda apd. Jestli máte nějakej odkaz na nějakej blogísek taky potěší dík :)
    RANDALLX23
    RANDALLX23 --- ---
    SGNLR: wow, super a "model" hustý kolo :) fakt
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    cau, sorry za spam, ale nekoho by to tu mohlo zajimat... moje holka sije zavazadla a mimojine na kolo. recykluje materialy, treba i cyklisticky duse atp. ruzny rolltopy, messengerbagy a ja bych ji ted rad ukecal, at udela prototyp nejakejch bikepacking brasen na cundry a taky velkou cyklistickou ledvinu s bocnima drzakama na lahve apod. casto do batohu pridelava odrazkovy prvky nebo delal i par batohu na kolo, ktery v sobe maji intergrovany cerveny ledkovy blikacky

    tak treba by se nekomu mohlo neco libit,)
    Mars Industries
    https://marsindustries.tumblr.com/
    Mars Industries (@mars_industries) • Instagram photos and videos
    https://www.instagram.com/mars_industries/





    ZSIS
    ZSIS --- ---
    TOMMY_: vidim jen brzdu a preplneny cockpit.
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Me mrzi ze jsem to nedal. Ale nebyl jsem v praze.. ale moje drahokroska se v terenu osvedcila :-D



    VAVERAK
    VAVERAK --- ---
    ZSIS: kluky co akci poradali neznam. nevim, co je vedlo k tomu nazvat tuhle srandu mistrovstvim stredni evropy. predpokladam, ze to mela byt jen sranda. slo vlastne o posledni zavod ze serie prazskych cx zavodu na singlech. byli tam lidi z cech, moravy a slovenska. rekneme 40 zavodniku na ss a fg. trat byla namotana na ostrove stvanice a mela lehce pod kilak. bylo bahno, byl pisek, vodni prikop, nejaky vyjezdy a sjezdy, byly schody i kousek pumptracku.

    sam jsem nikdy nebyl priznivcem 600mm+ vlaštovek. na tuhle akci jsem ale poridil 720mm riditka, 700x40 gravel/cx plaste a 41t prevodnik (prevod na zavod 41x19). bavilo me to nesmirne. 5bar v plastich, lehky pevny prevod, siroky riditka. to kolo bylo obratny, rychly, zabavny. tenhle setup nechavam pres zbytek zimy. par fotek pro ilustraci, i kdyz si uz googlil.

    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    Konečně! Velmi mě mrzí, že teď o víkendu nemůžu :(
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    tak cumim, ze pry "Yeah, you heard it, Tracklocross. It’s exactly what it sounds like and it’s spreading faster than you could ever imagine."... kdyz jsem mel festku tak pred 10ti lety na chalupe u jicina, netusil jsem, ze to jednou bude "cool". ale snad poprvy v zivote mam tak nejak pochopeni pro xxxxl siroka riditka.
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    ZSIS: nz, ja musel googlit a pak mi to docvaklo. aspon vim, ze sscx neni s fixkou ale s cvrckem.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    MARASAN: netusil jsem, ze to ted ma extra jmeno. fancy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam