Kdyby nahodou nekdo chtel kolo, tak ja nedavno “zjistil”, ze na svym uz delsi dobu nejezdim. Puvodni ram Koga Miyata 1982, z puvodniho kola jsou pedaly, kliky, berany, predstavec, vidlice a sedlovka. Predni vidlice novy chrom, vse ostatni vylestene. Sedlo a plaste Brick Lane Bikes, predni naboj novatec, zadni sturmey archer pardon s prevodem uvnitr (2 rychlosti), snad bych jeste nekde nasel i pevny novatec, rafky si pamatuju jenom cenu, ale uz maj strzenej polep. Vse uvnitr (hlavovy slozeni, stred) novy
Kolo je v pohode, kdybych na nem mel jezdit, urcite potrebuje vycistit, seridit, ja uz bych chtel kratsi kliky. A obmenit bloky na brzdach. Otazka jsou samozrejme plaste (kolo stoji tak 3 roky? Pusobi na me OK, ale ja i na aute kupuju novy strasne casto)
Kolo je krasny, furt me nekdo zastavoval a ptal se, chvalil. Docela i lakadlo na holky - zkusenosti se psem nemam, ale tak nejak si predstavuju zivot s Huskym 😀. Pro me (184 cm) tak akorat, jen se proste uz v Praze bojim.
Nemam zadnou predstavu o cene, byl bych rad za neco rozumnyho, na druhou stranu nepocitam samozrejme ani s pokrytim nakladu a zaroven to nedavam na bazos, to mi prijde jak nesmysl. Spis kdyby nekdo touzil po vlastnim buildu, nechtel se s tim parat a ocenil rozumnej a hezkej zaklad
imgbox - fast, simple image hosthttps://imgbox.com/g/REbLmpfkWf