• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERThe Secret World
    The Secret World
    MMORPG hra od Funcomu, jejíž příběh se odehrává v současnosti plné mysteriozních prvků a konspirací.
     
    Užitečné odkazy:
    The Secred World | Chronicle
    rozbalit záhlaví
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    WRATA: je to C- 1200, B- 6k, A- 12k
    WRATA
    WRATA --- ---
    No jako ty kontejnery davaji smysl jako docela dost. Padaji tam distilaty vsech druhu a davaji 900+, peti, hadry ale hlavne z kazdyho epickyho klice je navic 1200 shardu a z mythic klice 6k shardu.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    SILENTBOB: heh, problem byl v tom, ze jsem nejak nepochytil, ze to co nafasnu jako reward je vlastne reward bag a ze to musim rozkliknout:) myslim, ze dock budu navstevovat casto:)
    REINITA
    REINITA --- ---
    GANDHI: o-ou, tak to je mazec. S tím bohužel nepomůžu.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    REINITA: nn, klavesovy zkratky jsou kapitola sama pro sebe, ale ma to reseni, o kterym pises - eventuelne si to tam clovek nataha sam. Ale vcerejsi patch pridal extra triokynkovej inventar na quest objecty, aby se ti tim nezasiral tvůj vlastní inventar - nicmene jak se zda, predmety v nem se mohou vzajemne prepsat
    REINITA
    REINITA --- ---
    GANDHI: stran toho special inventáře - myslíš ty klávesové zkratky? Ty se mi kazí taky dost často, ale řeším to otevřením inventáře a pravým myšítkováním patřičné věci, kterou chci aktivovat.
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    GANDHI: no tak to musis podle klice o kus vedle :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    SILENTBOB: aha ok, to mi staci - ja se porozhlidnu sam:) spis jsem chtěl vedet, jestli hledam aspoň na spravnym miste. Ja zatím prolejzal oblast co je na mape oznacena jako A
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    GANDHI: jde o kontejnery, ale musis najit ten spravny blok :) zkusim se tam podivat a lip to pospsat jeste jsem tam nebyl
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    opet noob dotaz k Tokyu: k cemu jsou dobry Filthencrusted klice? Uz jsem jich několik nastradal, ale porad jsem nenasel, co by se jima dalo otevřít - byl jsem i v docích a nasel nejaky odemykatelny kontejnery, ale ty hlasily, ze nemam odpovídající klice

    btw jak ted udelali ten special inventar pro mission predmety, tak nefunguje zcela bezchybne - stalo se mi, ze se mi v nem predmety prepsaly a quest tim padem nesel dokoncit. Da se quest nejak zrusit (pausnuti mne po opetovnym nabrani hodi do stejny stage, takze mi to neumozni nabrat puvodni predmety znovu - ie není to resenim) ? konkretne se mi to stalo u toho questu dole na savage coast, jak se tam vyrabi ward proti akabum.
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    Je venku další část Tokya.
    Tokyo: Beyond the Wall - Secret World Legends
    https://secretworldlegends.com/news/tokyo-beyond-wall/
    JONY
    JONY --- ---
    PREBRAL: to všechno beru, ale designove ty obrovske budovy zabiraji jen prostor a poměrně velké množství mapy zcela umrtvují. Dobře... na pár z nich se dá vylézt na střechu.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    achjo, tak jsem si vcera myslel, ze si obeham pro svuj charakter Monster Hunter Jacket, jen abych zjistil, ze dva champy z desertu bez grupy (heh, jeden potrebuje dokonce sest nebo pet lidi) proste nevyspawnuju:/ V original Secret Worldu to tak nebylo, protoze tam jsem bundu mel
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    SILENTBOB: aTo já vím, že se na ně musím koukat, akorát mě to strašlivě štve a blbě se mi tam manévruje.
    O achievement a ten poslední lore nahoře se ani nesnažím, na to nemám nervy.
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    SADAKO: me se naopak konecne podařilo ty male mrchy dat... Hlavne diky rade koukat se na ne
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    Nenávidím misi Contract Killers.
    Je fakt, že co se týče story missions v Tokyu, tak žádná potom není horší, než ty první dvě (démon a právě parkoviště) a počítám v to i naprostý závěr, který se mi poměrně ošklivě bugnul.
    Ty malé gakikundy mě příšerně nehorázně nechutně serou a přála bych si, aby je šlo konečně nakrájet do suši, mrdky. Vůbec bych docenila, kdyby toho debilního plížení ubylo, s tou novou kamerou je to ještě veselejší.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    PREBRAL: tak ono to nevypada az tak blbe, kdyz padne mlha a je aspon trochu sero - ja mel smulu, ze kdyz jsem tam vlezl poprve, mel jsem poledne a nadherne:) ostatne musim uznat ze dal od vylezu z metra uz to vypada kloudne a treba hrbitov je fajn:)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    heh, tak jsem si prisummonoval Resurrection Joea - no, dostal jsem na prdel, jak se dalo cekat:)
    PREBRAL
    PREBRAL --- ---
    JONY: Na jednu stranu jo, na druhou tam má ale jistou atmosféru právě ta studená věžáková pustota městského administrativního centra. Tohle není prostředí pro vlkodlaky a čarodějnice, ale pro věci, které ve dvě hodiny ráno vylézají z posedlých kopírek, a duchy sebevrahů, co si to hodili, když je vylili z korporátu...
    JONY
    JONY --- ---
    GANDHI: imho ty věžákové budovy jsou hodně marné. Kdyby si aspon trochu víc pohráli s texturami v přízemí, případně tam byla nějaká atria. Na druhou stranu ta druhá část za zdí je výrazně povedenější a pestřejší.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    tak jsem se konecne dohrabal do Tokya a jsem z toho takovej rozpacitej - jak mi ty predesly prostredi prisly vypiplany a uveritelny, tak to Tokyo je takovy sterilni, nemastny neslany - skoro jako kdybych se koukal na zoom do cities Skalines - nema to proste zadnou atmosferu. Mluvim tedy zatim o ty prvni oblasti. Jinak obludky jsou pekny:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam