• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROTTWEILERThe Secret World
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    GANDHI: To je presne ona dekuji moc :-)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Ahoj .. chtel sem vas poprosit v TSW sla sehnat mikina od krve .. prosim mate nekdo jeji obrazek ?
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    ALONSY: vtip je v tom ze k endgamu se dostanes v podstate na tom lvl 50. Kdyz clovek plati predplatne, tak se da docela jeste rozumne dohrabat k ELITE 5, kde jsou trochu jine mechaniky v dungeonech, ale je to v podstate porad to same dokola
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    Ja to obcas zapnu, chvili hraju, a pak to zase vypnu, protoze jsem se porad jeste nedohrabal k novym vecem, a stare hrat znovu me tolik nebavi...
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    SADAKO: ESO bylo taky mezi možnostmi, ale nechce se mi do toho začátku a hrát starou postavu po dvou letech asi nebude ono. A u WoW mam koupený nový datadisk, dokonce sběratelku, ale nemám na to odvahu.
    Zatím na to čučím celkem vyjeveně, asi jsem na míň P2W hru nenarazila. Ale říkám si, aby mě to ještě nepřekvapilo. Teď už několik dní syslím peníze na jeden klíč k winter cache. Není nad to mít ve hře cíl. :-D
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    ALONSY: Já postupně převibrovala na chvíli zpět k WoWku a teď jsem si zaplatila ESO.
    SWL se dá hrát bez peněz, ale je to pomalejší a méně pohodlné - nicméně jsem hrála se subscription i bez a nepřišlo mi to jako pay2win.
    Na druhou stranu, to pohodlí je pro mě tak rozhodující, že bych do toho, chtít to začít hrát znovu, těch dvanáct nebo kolik euro měsíčně nalila, stejně bych u toho zas vydržela čtvrt roku maximálně...
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Já to rozehrávám asi potřetí a zatím mám rekordní 42. level a poprvé jsem se dostala za New England. Tak to možná minimálně doleveluju. Ale ten end game si neumím představit a už vůbec ne bez peněz. Jsem zvědavá.
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    jednou za uherak to zapnu a projdu nove jestli neni neco noveho... pokud je tak to bohuzel vystaci tak na 5 minut ... a pak uz je v te hre jen repetetivni grind :(
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Ještě někdo hrajete? :)
    JONY
    JONY --- ---
    Dark Agartha Coming to Secret World Legends Nov 14th
    https://www.youtube.com/watch?v=rnAQczsHnpo
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    S4MUEL: Jojo. Asi bych dostávala menší záchvaty bledého vzteku, kdyby každá taková mise neznamenala boxerský zápas s interface, které mě občas knockoutuje.
    O roztomilých glitchích nemluvě - tohle mě třeba vůbec nesralo, ale dovedu si představit, když se někdo snaží o achiev, posral by se - v Castle mi upíři na spuštění alarmu občas nepřiběhli. Pak jim došlo a přiběhli i bez něj. :D
    S4MUEL
    S4MUEL --- ---
    SADAKO: je fakt, že tenhle typ misí by mi ani tak nevadil, kdyby na to ta hra byla uzpůsobená. ale v okamžiku, kdy vím co, vím jak, chápu pointu, ale havaruje to na tom, že musím přeprat rozhraní a ovládání, který na nějakej styl prostě není nachystaný... to mě taky berou všichni čerti.
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    Ne že by mě netěšilo, jak překopali Orochi Tower, tzn. projde se to všechno rovnou v rámci storyline, ale musím říct, že některá patra (kam jsem se asi v původní hře kvůli random výtahu nedostala, minimálně ten Plethron) jsou k posrání. Zapastěný Manticore mě málem přiměl ohryzávat stůl a protože Funcom vždycky ví, jak nějakou příšernost ještě trumfnout, přišel Plethron. Tma by mi až tak nevadila, ale nutnost nahánět tam jakousi zmutovanou krípu a někam ji muset speciálně zavírat... arghrrr... přesně typ misí, co nenávidím. Já to chci kurva normálně jednoduše zabít, nebo to obejít. Ne si s tím hrát na honěnou a zkoumat, kde je nebo není otevřená ventilační šachta, ještě, když tam není nic vidět, navíc se musím přiznat, že moc netuším, jak tu mrdku přesvědčit, ať se laskavě zaparkuje v laboratoři s ucpanou ventilací, respektive princip (zavírat dveře) mi jasný je, provedení bude problém. Asi. Mě to v noci tak našňuplo, že jsem hru vypnula a šla spát.

    Ať jen neplivu síru - vypadá to, že gamebreaking bugy, které jsem potkávala v SWL loni, už tu nepotkávám - v několika oblastech se mi sypal obraz a v Nightmares in the Dream Palace se mi nespustila jedna animace, takže jsem tam zůstala zamrzlá (a přestala SWL hrát).
    Zato jsem potkala bugy, které se mi minule vyhnuly, třeba nesebratelná pochodeň v In the Dusty Dark (ragequit a doteď je to v zapauzovaných).
    A znechuceně musím konstatovat, že když zřejmě některé stealth mise člověk udělá mnohokrát, začne je dávat mnohem rychleji. Mám dokonce i nějaké unseen achievementy. A některé dá dokonce poprvé - Selected Memories. A kdybych nedělala píčoviny, mám to i s achievem.
    JONY
    JONY --- ---
    JONY: jinak tedy marketing a prezentace opět funcomovsky v záporné hodnotě. Třeba to úvodní okno co na člověka vyskočí je děsivé. Evokuje mi to nějakou browserovou hru velmi nevalné kategorie.
    JONY
    JONY --- ---
    Tak já po screenech a traileru moc nečekal a jsem po dohrání jihoafrické epizody velmi příjemně překvapený. Prakticky vše mne bavilo, atmosféra výborná, místo odpovědí zase víc otázek, Kirsten Geary opět ve formě, pár momentů vysloveně silných, "zona" tedy sice malá, ale zase rozhodně jsem neměl pocit prázdna (jak se mi stalo po vydání Kaidanu). V brzké době navíc přijde další dávka questů s nějakou tou investigativní prací. Tak jen aby jim to vydrželo a dočkali jsme se příští rok toho Konga, co je už konečně potvrzené i přímo ve hře jako další lokace.
    REINITA
    REINITA --- ---
    zkuste se mi nesmát, ale z té exchange jsem totálně zmatená.

    zadala jsem si v levém sloupci nahoře, že chci 300 aurum za maximálně 175 MoF za jednotku. Klikla jsem hned pod tím na tlačítko "post". Adekvátní množství MoF se mi odečetlo.
    V "Current Buy Order" zůstaly na obou stranách nuly.
    Jenom úplně dole v tom levém sloupci (Exchange Balance) se najednou ukázalo 800 aurum za 300 MoF. Inu, podivila jsem se a dala jsem "withdraw". Udělalo to zvuk, dostala jsem 800 aurum a navíc mi to odečetlo dalších 300 MoF.

    víte někdo, co se stalo? :D
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    stejne tak portal do finale je ve Vinterskog woods v SC a ne v BM
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    btw, kdyby nekdo delal Cat God quest - tak ingredience pro ktery vas posilaj z annapurny, jsou vsechny v Londyne (guidy na webu odkazujou vsechny na originalni lokace, ty jsou ale updateovany a nefungujou)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam