STANDART: No, nejspíš bych se dala považovat za předčasně dospělého jedináčka :) Ještě když rodiče byli spolu, stejně jsem si ve školce nejradši povídala s učitelkama, maximálně jsem měla jednoho-dva kamarády. Pak se naši rozvedli a já zůstala jenom s mamkou, která byla na všechno sama, takže na jednu stranu jsem se musela vyrovnávat se spoustou "dospělých věcí" - neměli jsme moc peněz navíc, zůstávala jsem dlouho ve družině nebo u babiček, ale zase jakmile jsme byly spolu, bylo to super, takže citově jsem rozhodně nestrádala, spíš naopak. Každopádně jsem potom vždycky chodila s kluky o dost staršími než jsem byla sama...a pořád mi jsou bližší než vrstevníci. O to větší pak byla legrace, pokud byl zase přítel nejmladší ze své party kamarádů - občas to dopadlo tak, že jsem byla jediná osmnáctiletá slečinka mezi čtyřicátníky...ale pohoda :))
GATTA_NERA: Takhle nanečisto zatím uvažuju jen o jednom, maximálně dvou dětech (i když to už mě děsí představa, jak bych zvládala mít ráda obě stejným dílem :)...ale zase pokud bude protějšek toužit po velké rodině, třeba se mu podaří mě přesvědčit :)