-cca 3 roky stara -prolezena mi neprijde spis se na ni dobre -postel vymenena za malm 160 -tlusta matrace (asi za 10k byla to jedna z tech drazsich) -matrace ma nake skvrny ale potah je snimatelny, takze se to da vyprat
za odnos, dle dohody trebas za kocici granule etc.
zcela nové semišové legíny s makovým motivem
prodám zcela nové tričko Emporio Armani
Je plne funkcni, pouzivany asi 1/2 roku.
Sháníme nového spolubydlícího, k nastěhování od dubna!
RAMka do notesu
jedná se o Moto Chopper 49,5ccm r.v. 2011, V.D.O. moto XT50Q, je téměř nepoužívaná, najeto asi 100 km.
Sháním nefunkční ntb Lenovo S205
Sháním auto na převoz válendy a drobného nábytku Teplice - Praha. Buď služba, nebo zapůjčka automobilu.
Nabízím dřevěnou kuchyňku značky WOODY i s vybavením IKEA. Kuchyňka je skládací, takže šetří místo. Na kuchyňce i vybavení je znát používání. Lak už je na některých místech odřený (viz foto).
ČEKÁ VÁS: Tvůrčí, podporující a neformální prostředí. Pozitivní a přátelská atmosféra. Příležitost podílet se na podobě nově vznikající školy. Možnost realizovat své nápady a používat netradiční vzdělávací metody.
Barvu jsem koupila omylem, je rozbalena a z trysky byl cca na minutu odtrhnuty ochranny pasek (pred dvema dny) - nebyla nikdy pouzita. Puvodni cena 548 Kc.
S kamarádem se 29. 3. či 30. 3. budeme stěhovat a sháníme někoho s dodávkou, kdo by nám pomohl odvézt pár věcí - opravdu se jedná o pár kusů nabýtku, časová náročnost je maximálně hodiny. Trasa je z Břevnova na Smíchov a odtud do Podolí.
70*70 (výška 47)
Značně vysloužilý ale stále použitelný a stabilní stůl, deska cca 1x1m, za odvoz ve Vršovicích
Starší rozkládací pohovka z ikey BEDDINGE LÖVÅS.
Perfektní barefootové botky. Opravdu měkká a pružná podrážka, široká špička. Nesedí mi velikost. Prodávám za cenu, za kterou jsem koupil. Když se nikdo nenajde, tak vracím zpět do obchodu.