Prodám starý gramofon. Neručím za funkčnost. Cca před třemi lety jsem ho zkoušel a nezvládal adekvátní rychlost, což by šlo nejspíš řešit výměnou řemínku. Od té doby byl v komoře a teď jsem na něj při stěhování narazil, tak nabízím.
Lednice prostorna, stoji nevyuzita protoze se po stehovani nevesla do vestavene skrine. Koupena v alze s prodlouzenou zarukou do 2023
na pude jsem nasel dvd nebo cd media (tipuju kolem 50ks), dam zadarmo
Sháním Bordwellovy knihy o filmu
Pozadavky: Zkusenost v rizeni QA teamu (idealne fintech, payments, bankovnictvi, ale neni podmnikou) Dobra anglictina Pny uvazek, pracovni smlouva -Firma nabizi 14ty plat, prispevek na zarizeni home office a veskere normalni benefity pro vic info prosim posta
Prodám autosedačku Britax Römer Safefix Plus 2017 Cosmos Black, 9-18 kg. Super autosedačka, sice 4 roky stará, ale stále jako nová, syn rychle vyrostl a moc se v ní neohřál:-). S autosedačkou jsme byli nadmíru spokojeni, jednoduchá manipulace, splnila svůj účel a proto posílám dále:-).
Prodám kočárek MOON Nuova City Blue Melange, v dobrém stavu. Snadno se rozkládá i skládá, zvládnul i náročnější terén. S kočárkem jsem byla nadmíru spokojená, posloužil jak měl, proto posílám dále:-).
Shanim knihu AHA rodicovstvi. Muze byt i lehce salatove vydani :) Cena do 150 Kc
Call of Duty Vanguard, Xbox One/Series C
prosím, koukněte případně ke mně na Vinted: https://www.vinted.cz/member/75735549-helle je tam aktuální nabídka - víc věcí a vše popsané, včetně cen (o těch můžeme i diskutovat, pokud si toho vezmete víc) na požádání ráda přeměřím :)
Prodám ježděné karbonové silniční kolo Trek Domane SL6 vel. 54 z roku 2017. Komplet na ultegře, velmi pohodlné kolo s předním i zadním isospeedem (jemný tlumicí prvek). Perfektní stav, najedu cca 1000 km za rok, drobné oděrky na klikách. Na kole je kratší představec a užší aero řídítka, je možné přidat i původní představec a širší řidítka. Vhodné na výšku cca 165 - 173 cm. Specifikace: https://www.trekbikes.com/cz/cs_CZ/kola/silni%C4%8Dn%C3%AD-kola/silni%C4%8Dn%C3%AD… Preferuji osobní předání - Rudná u Prahy a přiměřené okolí
Tvorba webovych aplikaci, udrzby, aktualizace - nejedna se jednorazovy privydelek.
Webkamera s rozlišením Full HD (1920 × 1080 px), fotografie až 2 Mpx, úhel záběru 78 °, vestavěný stereo mikrofon, automatické ostření, skládací mechanismus, korekce při slabém osvětlení, Závit 1/4“ pro stativ
Nikdy nenošené krásné dámské hodinky Swarovski, v původním balení, vhodné jako dárek. Původní cena byla kolem 10 000, nyní jen za 4000.
Prodám nikdy nenošené kalhoty objednané z webu. Důvod prodeje jsou mi malé.