Prodám základní objektiv Nikon 18-55 mm f/3,5-5,6 G AF-P DX VR
Prodám Nikon 70-300 mm f/4,5–6,3 G AF-P DX ED VR
Nabízim tuto takřka nehranou a velmi zachovalou konzoli (jediný kosmetický problém je drobný škrábance na jednom z jogwheelů). Součastí nabídky je koznole, usb kabel a SW klíč na traktor pro 3
4ks plechových disků s pneu. Rozměr 205/55/R16. Dvě pneu jsou Barum Polaris 3, dvě jsou ContiWinterContact. Použité.
prodám 1/2 roku používanou pračku Indesit iwsc 61253 c eco
Akutně hledám výpomoc s úklidem, jednou týdne v pátek na Praze 6, cca na 4 hodiny. 200 kč/hod. Vyluxovat, vytřít, kuchyň, koupelna, ložnice, čas od času okna. Začátek ideálně zítra 12.12.
Nemá někdo doma po babičce svazky knih: Československé cukrářství od Bohumila Hlavsy? (svazky 1-2 a 4) Knihu hledám ke koupi, nebo pokud mi jí někdo za adekvátní úplatu vypůjčí.
Nabízím k podnájmu 2 pokoje (pro jednu osobu každý) v pěkném starším prostorném bytě přímo u zastávky metra Křižíkova v Karlíně.
Prodám starý gramofon. Neručím za funkčnost. Cca před třemi lety jsem ho zkoušel a nezvládal adekvátní rychlost, což by šlo nejspíš řešit výměnou řemínku. Od té doby byl v komoře a teď jsem na něj při stěhování narazil, tak nabízím.
Lednice prostorna, stoji nevyuzita protoze se po stehovani nevesla do vestavene skrine. Koupena v alze s prodlouzenou zarukou do 2023
na pude jsem nasel dvd nebo cd media (tipuju kolem 50ks), dam zadarmo
Sháním Bordwellovy knihy o filmu
Pozadavky: Zkusenost v rizeni QA teamu (idealne fintech, payments, bankovnictvi, ale neni podmnikou) Dobra anglictina Pny uvazek, pracovni smlouva -Firma nabizi 14ty plat, prispevek na zarizeni home office a veskere normalni benefity pro vic info prosim posta
Prodám autosedačku Britax Römer Safefix Plus 2017 Cosmos Black, 9-18 kg. Super autosedačka, sice 4 roky stará, ale stále jako nová, syn rychle vyrostl a moc se v ní neohřál:-). S autosedačkou jsme byli nadmíru spokojeni, jednoduchá manipulace, splnila svůj účel a proto posílám dále:-).
Prodám kočárek MOON Nuova City Blue Melange, v dobrém stavu. Snadno se rozkládá i skládá, zvládnul i náročnější terén. S kočárkem jsem byla nadmíru spokojená, posloužil jak měl, proto posílám dále:-).
Shanim knihu AHA rodicovstvi. Muze byt i lehce salatove vydani :) Cena do 150 Kc
Call of Duty Vanguard, Xbox One/Series C