Zadní sedačky do VW T4: 2x dvojsedačka, 1x jednosedačka
Prodam dva lístky na koncert Juliana Marleyho, do Music baru. Cena 800 za oba dva.
zdravím potřeboval bych vytisknout nejlépe dnes .. bílá grafika nálepka na přenosku vel .. cca 10 cm
Nabízím NOVÉ šaty Adidas vel. 38 - černé, dlouhý rukáv - nové
Bluetooth repráky prodám 500czk nebo 4x HEETS Russet
Koupím byt v Praze, 2kk nebo 2+1, velikost 45-60m2,
Kärcher WD 2 + pytle na prodej
Prodam novy predzesilovac SubZero Pro Phono Preamplifier. Koupil jsem dva kusy, nakonec vyuziju jeden.
Parametry Výrobce: Samyang Kategorie: Objektivy Hlavní parametry Bajonet MFT Světelnost (f) 1.5 Ohnisková vzdálenost 85mm Ostatní parametry Řada Samyang VDSLR MK2
Tripod pro osvětlení/záblesky Typ stativové hlavy: Kulová Značka: Manfrotto Materál: Hliník Nosnost (kg): 8 Maximální výška (cm): 160.0 Stativová hlava: Ano Hmotnost stativu (Kg): 1.55 Typ příslušenství: Stativy Min. výška (cm): 42,5 Počet sekcí nohou: 3 Materiál stativové hlavy: Hliník Barva: Stříbrná
BluRay vypalovačka Pioneer BDR-S09XLT Nová/nerozbalená
Mám k dispozici 2 lístky na letošní Skotské hry
Již se mi nehodí. Cena dohodou.
Skupinové hlídání na Praze 4 🐣
Hledáme další parťáky - maminky s dětmi do 3 let do Mateřského klubu Kuchyňka. Scházíme se každou středu nebo čtvrtek v komunitní zahradě na Praze 8.
Rodinná firma Malý průvodce hledá respektující průvodkyni (chůvu) pro skupinové hlídání v našem zázemí - HNÍZDĚ na Praze 4.
Nabízím za odvoz Aiwa CSD-ED99, surround bass, CD i kazeťák sice dosloužil, ale je mi líto to vyhodit, protože rádio funguje a zvuk má bezvadnej, pěkně basuje... Do dílny k práci nebo tak třeba super... Osobní odběr na Žižkově... Tel.: 731 448 658
Jednoduchá manuální práce: obsluha jednoúčelového stroje. Řezárna vodním paprskem Bráník. Sobota a neděle od 8:00 - 18:00.