Židle z Vršovického klubu Vacuum, nově potažené koženkou, tělo židle je kovové, bytelné, bez defektu.
Prodám dva gramce Technics 1210 MK2 + mixák Pioneer DJM600 + přenosky Concorde (typ přenosek už si nepamatuju, ale budou to nějaký levnější cca za 3000).
Mix prošel generálkou, 100% funkční.
Cestopisy, vydání 1954-57. Kus za 150 nebo ideálně vše za 500,-
Ahoj - kamarádka co není na NYXu, hledá brigádníka na zahradu, na Suchdole. Pokud jsi profi zahradník o to lepe..Nebo idealně nějaká zkušenost se může hodit
Cena dohodou 6. 4. 2025 jsem v Decathlon pořídil tento chodící pás tedy v akci z 5999 za 3999 Kč Reálně jsem ho použil asi tak 5krát, abych zjistil, že to nakonec není nic pro mě a od té doby leží řádně uklizený pod postelí. Chystáme se stěhovat i hodilo by se toho stěhovat méně ;)
Sháním brigádníka. 200kč/hod. Sekání trávy, přidružené práce na pozemku, práce se dřevem. Praha 21
koupim jednoduchou zrcadlovku Canon s objektivem, neválí se doma někomu v šupleti ?
Mám dva lístky na Creepy teepee, od dneška do neděle na Štvanici.
Nepoužité, cena za oba
Notebook Dell Latitude E5270 12,5 palců Intel Core i5-6200U 2.30 GHz 8 GB 256 GB SSD Win 11 baterka nic moc vydrzi par min
Máte někdo řidiče kdo by si chtěl v pátek / sobotu přivydělat? Známý potřebuje vyzvednout nové auto (6,5t) v Ostravě a dovézt do Prahy. Může odvézt řidiče zpět do Ostravy nebo ho hodí na vlak v Praze, to je na domluvě. Odměna 5 000 CZK hotově. Mohu předat číslo, mluví pouze anglicky. Je potřeba karta do tachografu.
Hledáme videoreportéra/ku pro zpravodajské portály Ekonomický deník, Zdravotnický deník, Česká justice Hledáme kolegyni/kolegu na full-time pozici videoreportéra, který bude tváří našich sociálních sítí. Nehledáme hotového experta na politiku nebo zdravotnictví – hledáme někoho, kdo se nebojí oslovit cizí lidi, jít do neznámého terénu a rychle se učit nové věci. Zbytek nabrífujeme a naučíme.
Postel 192x224cm vyrobená z japonských palet z červeného cedru. Futon centre futon Classic
Velmi dobrý stav, s krabicí. Videokarta Radeon 5500 4GB VRAM.
strucne: dobra firma, dobre podminky. hledam (opravdu) schopneho admina / systemaka + sec (linux a spol)
MacBook - Apple M3 Pro (12jádrový), 14,2" | Baterie 93% | Kompletní balení + Magic Mouse
Waldorfská mateřská škola Dusíkova v Praze 6 - Břevnově hledá od září 2026 do svého týmu učitelku/učitele na HPP. Hledáme člověka, který má rád děti, vnímá smysl předškolního vzdělávání a chce být součástí živé waldorfské mateřské školy s dlouhodobě budovanou pedagogickou kulturou, krásným prostředím a podporujícím kolegiem.
Jako nový, málo používaný - záznam telefonního hovoru, přepis, AI summarizace Krabička, obal, magnetický úchyt na mobil, dobíjecí kabel, komplet balení
pouze osobni predani praha