Snowboard Ride s vazanim + boty Reaper + vak
Koupím chrániče ramen
Nabizim damske obyc boty na snb velikost 39-40.
Daruji klasické dřevěné žebřiny.
Garmin FR 620, bezecky sporttestr v dobry kondici, pravidelne pouzivany, stary cca 2,5roku.
nové bránkářské kalhoty Unihoc Optima pro sezonu 2015/2016. Velikost L
Kufřík pro sběratele nebo jako pořadač na drobné výrobky, jako jsou šperky aj.
Tektro HDC-300 v černé barvě a skvělém stavu. Najeto přibližně 700km. Pravidelně servisováno (doplnění, odvzdušnění).
Boty na snowboard, vel. 47,zn. Lamar, mírně poškozené od vázání (viz. foto). Jinak velmi zachovalé. 600,- + poštovné
žebřiny / ribstole / tělocvičný žebřík ideálně s hrazdou
Prodám rámovou sadu Favorit se zakl. komponenty
Asi 15 let stary rotoped. Vizualne nic extra, ale funguje. Nastaveni vysky sedla, slapky v poradku, Nastaveni zateze asi nefunguje, monitor nema baterie. Na tehotenske cviceni mi bohate stacil. K vyzvednuti Praha - Haje po predchozi domluve.
Sleva! Rotoped s měřením pulzu, rychlosti, ujeté vzdálenosti a kalorií. 8 nastavitelných rychlostí, původní cena cca 2000,-
Nový Garmin GPSmap 64St + Topo Czech PRO 2015.
Adventure stan COLEMAN Tauri X2
Prodam lyze Atomic! Top slalomova lyze pro sezonu 2011 - rada urcena pro svetovy pohar! Delka 165 cm R12.5. (118x66.7x102,2)
Prodám 1x použité bežecké/cyklistické kalhoty s windproof membránou - jsou mi malé
Příjemně nositelný pevný obal na saxofon základní řady. Používaný cca měsíc. (Bohužel je polstrování tvarované pro novější nástroje, než mám já.)