XMEDA: ja to mela i s cenama zvlast, dohromady za set sem mela o neco lepsi cenu, ze se toho zbavim dohromady, nicmene na dve skla jsem mela jen jeden adapter, takze mi prislo logicky ze si to nekdo koupi spis cely nez zvlast, coz se nakonec stalo, jednotlive mi nikdo ani nepsal - mohl, ceny byly rozepsane zvlast.
kdybys tu sadu videl, umis cist a ozves se jen na to co te zajima :)
Ja chapu, ze to nekdo chce prodat jen jako celek, protoze s tim nema tolik srani, ale regulerne taky chapu, ze to fakt chce tak specifickyho kupce, ze ses uplne bez sance. Vetisna lidi co prodava skoro celou vybavu ma i ceny rozepsany zvlast a navic se vzdycky da zeptat na nejakej castecnej odkup, i kdyz treba ten prodejce odmitne.
ja takhle koupila grafiku, borec ze zlina, cena super, netezena, ale "pouze osobne". napsala sem ze za balne dam kilo a za ochotu dalsi kilo, samo platba predem (tzn. pro nej za malou prochazku to bylo 130kc k cene karty a 70 za zasilkovnu) a obratem sem dostala cislo uctu s tim, ze to samozrejme neni problem (jen se asi chtel vyhnout spekulantum, co nechtej platit penize predem, nebo si nechavaj poslat dobirku, kterou si nevyzvednou).
ono je to casto proste o tech lidech