• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IGRACEKTorchlight [Diablo reloaded] - jeste jeden level a du spat...
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    tak sem začal hrát alchymistu na hard, vcelku mi vadí, že už nejsem nesmrtelnej jako warrior na normal, ale aspon je to vetsi sranda :)
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    NECROMAN: ehm, jak se clovek dostane tak hluboko? to je ta druha lokace co se pak cloveku otevre?

    obtiznost ovlivni veci co padaji a expy?
    S7ANLEY
    S7ANLEY --- ---
    NECROMAN: Tak to už je ono :-D
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    NECROMAN: kone na levelu 85 000, kazdy zasah je skoro jiste instant death... zabiti unique kone prinese, ehm:

    a kdyz si tam clovek nasbira 2 miliony penez, to se to dobre enchantuje :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    STRANGERD: mozna dluzno podotknout, ze vzhledem k tomu ze mi to zkurvene furt pada projud kazdy patro tak jeden a pulkrat, coz samo tu sanci na drop zveda :))
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    ZELGARIS: no mne pada taky tak prumerne jeden na patro, ale to mi prijde hodne slusny... vetsinu samo taky s vanquisherem nepouziju, ale bude se to hodit na jiny chary - a zlato je taky dobry :)
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    STRANGERD: Mam uz taky treasure huntera na 10 ranku + jest epar itemu s increased magic find, ale ze by mi zlate padaly porad fakt rict nemuzu. Jsem rad, kdyz padne jednou za level a navic stejne casto neco, co ani neuziju.
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    STRANGERD: jo a btw treasure hunter je uplne imba, furt mi padaj unikaty :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    IGRACEK: ja taky, ale dmg nedostavaj, tak je to jedno - explosive stejne sejme vsechno siroko daleko a kdyz pred tebou beha pet na aggressive a ctyri pet kostlivcu tak po tobe fakt nikdo nejde... obcas dokonce i sundaj bosse nez si toho vsimnu :))
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    STRANGERD: kostlivce od peta sem taky zkousel, ale hned sem to zrusil - pac pak porad strilim i po nich :]
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    lol tak na zacatku to na hard nebylo uplne nejjednodussi, ale co sem si oenchantoval pusku na 550 dps, zacal i s petem vyvovalat kostlivce a vsechny lecit a ziskal kolem 100% k pet/minion armor, dmg, speed a health je to trochu nuda :))
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    GAF: Jop, mate pravdu, fakt ze jo, ted jsem malem kvuli criticalu ripnul dalsiho Destroyera ^_^
    GAF
    GAF --- ---
    ZELGARIS: dávají často...

    Teda.

    Větší dmg než normálně - třeba takový ten stabber pigmy mi obyčejně vezme třeba tak stovku, ale když píchne pořádně, vezme třeba pětikilo. Já jsem teda na HC většinou schopný vydržet jednu ránu ještě bezpečně a dvě občas. Taky tak hraju. Pobíham a dávam si pozor, aby mě žádný monstrum vůbec nezasáhnulo. Protože když mi daj jednu ránu, ještě jsem to přežil - pojistka.
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    K3BAB: Tak jsem taky sveho VH HC Destroyera ripnul na 13 levelu, ale ne kvuli criticalu.
    Opravdu jsem si ale nevsiml, ze by i monstra davaly critical, pokud ano, tak je to hodne dojeb na hardcore a neco se s tim snad pujde dat udelat.

    Jinak jsem dneska pri hrani narazil na jeden bug/glitch - viz runic forum http://forums.runicgames.com/viewtopic.php?f=6&t=8336&start=0
    K3BAB
    K3BAB --- ---
    ZELGARIS: mna by zaujimalo co je to docela hardcore hrac :), pretoze mna dost nepotesilo ze mi specter na very hard dal jednou ranou za 850hp a zabil ma.

    Pritom som si celkom fical na lvl 13 s celkom dobrym equipom a zase to skoncilo tak rychlo. Jedno je iste, kby tam nebola moznost hardcore tak tu hru ani nehram. No a neskutocne moc tej hre chyba multiplayer, potom by to bola super zabavka.
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    NECROMAN: Jo, ma to sushi primo v nazvu, a je to takove lepsi tasty fish meat, ktere healuje i doplnuje manu.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    ZELGARIS: btw. co jsou zac ty sushi masa? to se tak primo jmenuje, nebot pokud ano, tak jsem zatim na zadne nenarazil
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    GAF: Jop, taky, ale prestoze jsem docela hardcore hrac a mozna bych byl i radeji, kdyby to fakt odpovidalo tem procentum (a mozna ze opravdu i odpovida, jen nam to zkratka prijde tak caste), tak zrovna toto mi nijak zvlast nevadi.
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    Nevim, jestli jsem se uz o tom tady zminoval, ale pokud se chce nekdo vazneji venovat fishingu, vsimnul jsem si (a verim, ze nejsem sam), ze nektere ryby, ktere jsou primo v equip casti inventory, jsou modre a tudiz se daji pouzit u transmutera k premene na gemy.
    Jejich vyhodou je i to, ze se stackuji narozdil od ostatnich modrych itemu (a ze pokud je nehodlate pouzivat je to nejlepsi vec, co s nimi muzete udelat, protoze jejich prodejni cena je smesna, narozdil od gemu).

    Co se tyka sushi helmet, tak tu samozrejme doporucuji, nekdo uz tady dokonce daval odkaz na ty transmutace, i kdyz je tam vyroba sushi helmy spatne popsana, jelikoz staci jen 3 sushi masa.
    A tim se dostavam k tomu, ze sushi masa je taky dobre sbirat, nasledne transmutovat a nasledne transmutovat i ty helmy, pac za unique itemy dostanete tier 4 gemy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam