Hlasoval jsem zásadně proti a to z tohoto důvodu :
Ve světě, kde jsou lidi jako já a dovolím si říct i ECLECTICA (nikoho jiného odtun jsem moc nesledoval) bych byl zásadně pro, ale ve světě, kde jsou i lidé s komplexem ze svého života, komplexem ze školy nebo z rodičů by to dítě dle mého trpělo. Na záklaladce jsou děti nerozumné a ošklivé. Někdy velice ošklivé a otázka, jak by to to dítě snášelo.
Já bych se ubral jiným směrem. Adopce hetero párům. Nejsem žena a tak to asi nepochopím, ale pokud nemůžu mít děti, tak si ho adoptuji. Bohužel znám pár párů (nemůžu říct přesně jestli to bylo na popud manžela nebo manželky) kde se rozešli proto, že jeden nemůže mít děti a ten druhý chce vlastní. Vlastní dítě je dle mého to, které miluji a starám se o něj. Pokud by mě rodiče nemilovali a nestarali se o mě, tak bych je za vlastní taky nepovažoval. Když se dále koukneme na dnešní dobu, kdy se početí oddaluje a muži mají děti po 30 a jejich sperma je už v 26 (netuším přesně, ale jde to dolu) na pokraji plodnosti, tak se tato situace neplodných párů bude ještě zhoršovat a tam by chtělo zapracovat...
Proti gayům nemám vůbec nic, pár jich znám a mám je fakt rád, ale prostě se opravdu o to dítě bojím, protože třeba naše základka byl teror i pro dítě s rovnátky...