KAWALSKI: no ja jsem byla dlouho vychovavana jako kluk, i jsem se tak identifikovala, moje prvni sex. zkusenosti byly se zenami...nicmene svy telo mam plus minus rada (dela mi problemy to ano, ale spis proto ze sem bechterevik, nez proto, ze bych byla biologicky zena) - naopak, libi se mi vlastne dost. jenom z hlediska funkcnosti mi obcas chybi penis, to kvuli holkam, ale s telem u me nikdy vlastne v tomto smyslu problem nebyl...spis socialni role a tak, spatne zvladam vztahy s muzi (ono je to teda asi oboustrane)
jsem extremista, a ten rozptyl malokdo pochopi...imho jsem proste oboji hodne pul na pul, a nekdy se to dost ostre prijevuje...no, a kdyz je naky hodne problematicky obdobi tak me nepritahuje nic a nikdo, necitim zadnou touhu ani n a mam vetsinou hodne altruisticky cile...
a tak bych mohla psat do aleluja. napr i v psanym projevu(ale i v mluvenym) se mi to strida, kdyz pisu nejake sve niternosti malogdy pisu v zenskem rode, kdyz uz tak jako o ni (z pozice tretiho)
mysleni mam pry muzske, ale citeni imho - alepson poslednich par letspis zenske - i kdyz kdo me nezna bliz - pry jsem udajne (a asi na tom neco bude) moc vostra