LISTIKUS: ty to s nami nemas vubec jednoduchy :-) ale treba bychom ti chybely :-))
jestli se do vyhledavani vzruseni pocita i lezeni po skalach a prolejzani jeskyn, tak musim byt extrovert jak brno ;) (jenze s psychologii je kriz, myslim, ze tohle blbnuti uz taky pocita do slozky nejakejch tech patologii )
Jako decko jsem si hrala na indiany, s brachou jsme montovali vlacky a stavebnice, bavilo mi vymyslet ruzny tri de veci a skladacky diky dobry predstavivosti. A jsem vdecna, ze me rodice netlacili do panenek, nepamatuju si ze bych mela oblibenou panenku, ale plysaky jo. Hrala jsem s klukama fotbal a byla jsem kapo, protoze jsem mela mic a byla jsem segregovana od devcat, coz me provazi po dalsi skolni a pracovni obdobi. Kdyz jsem byla starsi, tak se mi libily hry, co se daly nejak intelektem ovlivnit, treba takova ta na mravence, co se hraje s magnetkama, ze kterych se dela sloupecek. Nenapadne si svoje magnetky rozdelit podle polu a pak si vysondovat, jak jsou polovani mravenci ve hre a ziskat vic bodu nez mohli ostatni, kteri je lovili jenom nahodne :)
Pak me jeste fascinovali lidi, kteri umeli odmitat a vzdorovat ruznym psychologickym hram a taskaricim. Treba odmitnout pokusy hypnotizera, co nam ho na zpestreni pozvali. To jsem tenkrat jeste sama neumela ;) Takze jaky problem s genderem? Kdyz me v puberte oslovovali chlapeckym jmenem. Chichichiiii.......... :)
No jo, vim, jaky problem s genderem. Nekdy to na me padne a chci se nekam schovat a nevystrkovat porad tu jinakost na odiv. Jo jo. Bejt vyjimecna, ale nejakym normalnim zpusobem, by se mi libilo vic. A nejhorsi je prijit mezi zencky, to si pripadam jako mimozemstan ;))
Pak davam sve muzskosti chudince pekne na kokos a ta klopytajici femininita, to stejne nemuze vyvazit.