• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LA_BETEQueer studies
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    ECLECTICA: jak, vylozit? jsem zena, mam rada zeny, ejhle, v nasem state to nejni zrovna to nejlepsi pod lusncem....tak podstoupim premenu pohlavi, najednou j ze me muz, mam o dost lepsi prava, mam moznost najit si zenu....no parada :-/
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    GAGOO: taky mě to docela zarazilo. Ovšem nevím, jak si vykládat informaci, že někdo podstoupí konverzi pohlaví právě kvůli odlišné sexuální orientaci.
    GAGOO
    GAGOO --- ---
    Ehm to je dost překvapivé uvážíme li jak se tam například vůbec "nemažou" s gayi...
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    Írán a chirurgická konverze pohlaví
    http://www.memritv.org/clip/en/769.htm
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    MAGUMI: tak v radu mesicu uplne v pohode, v radu let uz bych rekl, ze to bude tezsi, aby to okoli "sežralo", ale ne nemozne ;-)
    GAGOO
    GAGOO --- ---
    MAGUMI: S genderovou rolí se to má jako například jako se "státní příslušností" - dá se změnit, spousta lidí musela ve dvacátém století emigrovat a mnozí i vícekrát...a holt museli svoje sociální vybavení a roli několikrát zgruntu přestavět...tohle nebude o moc jiné...je to jen otázka přizpůsobivosti a motivace...
    MAGUMI
    MAGUMI --- ---
    KAWALSKI: Řekněme v řádu měsíců.
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    MAGUMI: asi jde o ot, co si predstavujes pod pojmem "dlouhodobe"
    MAGUMI
    MAGUMI --- ---
    ECLECTICA: Mně by zajímalo, jak je to s tou schopností identifikovat člověka, který na internetu přejímá jiný gender. Věřím, že na první pohled se to skutečně nepozná, ale jak by to bylo v dlouhodobé komunikaci? Myslím, že předstírat cizí genderovou identitu dlouhodobě a systematicky není tak úplně triviální, a že se člověk stejně nakonec prozradí (ne, že bych to někdy zkoušela :-).
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ECLECTICA: ja ten komentar taky nechapu ..
    LA_BETE
    LA_BETE --- ---
    ECLECTICA: Yemi se mnou chodil jednu dobu na střední. Moc milej kluk
    LISTIKUS
    LISTIKUS --- ---
    ECLECTICA: neymslel to tak ze u daného človeka vznika rozpor mezi pohlavimi....genetické, psychické...... a tim to nazval nedovyvinuté tj. nekompatibilní

    Ale když o tom uvažuju tak je pravda, že nedovyvinuté je docela zvláštní slovo, zvláště když beru v potaz co jsem psal na svuj blok ohledne přirody a jejich srandiček s androgeny v prenatalním vývoji

    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    LISTIKUS: v podstatě všechno, počínaje nedovyvinutým sexuálním cítěním (ať už tím pojmem myslel cokoliv - a že by mě zajímalo co, netušíte někdo?).
    Transsexualita je stav, kdy pohlaví psychické neodpovídá pohlaví biologickému, přičemž jedinou možnou a také jedinou etickou léčbou je změna pohlaví. S žádnou nedovyvinutostí to nic společného nemá. Když už to neví on jako "odborník", pak se není co divit, že to netuší ani lidé, kteří se s TS náhodou setkají.

    Nemůžu si pomoct, ale zdá se mi, že kdykoli v jakýchkoli novinách čtu o něčem, čemu aspoň trochu rozumím, dočtu se nějaké nesmysly. A když se zadaří, tak i posvěcené "odborníkem".
    LISTIKUS
    LISTIKUS --- ---
    ECLECTICA: nečetl jsem to cele, jen ten jeho komentář a začátek, ale nejsem si jist co rekl spatne?
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    Byla jsem upozorněna na tento článek. Za přečtení stojí především komentář dr. Cimického: je s podivem, jak může takový nesmysl vypustit z úst člověk, který se veřejnosti prezentuje jako odborník.
    (Nechápu, proč o komentář nepožádali Hanku Fifkovou, když už ji v článku zmiňují.)

    http://www.ahaonline.cz/cz/z-domova/32012/comment?module=phorum&action=all#comment
    LISTIKUS
    LISTIKUS --- ---
    ECLECTICA: chudaci rodiče =oD
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    ECLECTICA: bravo!


    "Significant policy decisions have been swayed by the misconception across party lines that children need both a mother and a father. Yet, there is almost no social science research to support this claim.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam