• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LA_BETEQueer studies
    LURA
    LURA --- ---
    ECLECTICA: Jen koukám, že výběr obrázků je značně omezený - tihle pánové už mají odsloužíno v jiném článku...
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    ECLECTICA: ja nevim... me pripada, ze jsou tam ty diskuze nechutne vzdycky. At uz jde o queer nebo politicke tema (masakr je pochopitelne kombinace obojiho), ale ze disktujici se tam chodi primarne hadat o cemkoliv... ale mozna situaci jen prilis podcenuju, to je mozne...
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    Smarja lidi, nerozcilujte se nad tema retardama. Nebo se muzem domluvim a udelat nejaky spolecny najezd na diskusi, kde ji zaplavime LGBT pozitivnimi prispevky
    Treba pak o tom napisou clanek :-)
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    ANNIE: tím si právě nejsem jistá, ty homofobní názory jsou ve výrazné převaze.
    Jenom by mě zajímalo, kolik těch diskutujících by mělo odvahu pekně se sejít a povědět to nějakému gay nebo lesbickému páru do očí - to by je odvaha přešla.
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Ja myslim, ze to uz je takovou klasikou u vsech diskuzich na idnes, aktualne, novinkach... utesuju se jen tim, ze to neni jen u queer clanku, ale v podsate i u zprav o pocasi, takze si to asi netreba brat uplne osobne :)
    ISOBEL
    ISOBEL --- ---
    uff, ta diskuze je vskutku zlopeklomor, mohu potvrdit...
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    ECLECTICA: jinak diskusi asi snad ani nečtěte, pokud nejste masoschisti. Tolik koncentrované debility (příhodnější pojmenování těch pseudoargumentů mě nenapadá) jsem opravdu dlouho neviděla, ušetříte si nervy.
    AKI_NO8
    AKI_NO8 --- ---
    LA_BETE: No, tak daleko ještě nejsem.
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    LA_BETE: přesně ;-)
    LA_BETE
    LA_BETE --- ---
    zajímavé je, že často to nejlépe příjmou právě ti lidé, od kterých by t člověk čekal nejmíň
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    AKI_NO8: tak to jsme se nepochopili ;-) ja mam zas ty zkusenosit, ze kdyz nekdo chce jit svoji cestou, tak se vzdycky najde nekdo dalsi, kdo to minimalne zpocatku "odsere", jak se rika, i v otm smyslu, jak mysli ty ;-)
    DIVA
    DIVA --- ---
    AKI_NO8: ale jo, stane se. kdysi sem měla spolužáky co sme často trávili "okna" ve trojko ve studovně, knihovně, na kafi ap., sedali spolu na přednáškách.. a když se ukázalo že kolega je gay, "kámoška" ho začla vnímat jako kuriozitu, z premianta byl queer přes cokoli co spolu dosud sdíleli. myslím že kamarády to protřídí značně .) ale nic na úkor kvality ;)
    AKI_NO8
    AKI_NO8 --- ---
    ECLECTICA: Tohle je podle mě vůbec dost těžko řešitelný téma pro společnost.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    Gayové a lesby bojují za adopce dětí. Peticí žádají Kocába, aby se jich zastal - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/gayove-a-lesby-bojuji-za-adopce-deti-petici-zadaji-kocaba-aby-se-jich-zastal-15v-/domaci.asp?c=A100314_194816_domaci_bar
    AKI_NO8
    AKI_NO8 --- ---
    KAWALSKI: Já nevim, jestli teď opravdu mluvíme oba o tom samém. Tak jenom pro upřesnění. Při povaze některých lidí bych byla velmi nerada, kdyby bylo mým známým ubližováno kvůli tomu, že stojí při mně. Takhle sem to prvně myslela, i když nešťastně vyjádřila.
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    AKI_NO8: toz najit miru mezi "tim, aby netrpeli blizci" a "tim, abych netrpel ja" je kua tezky :-/ ja jsem zatim spis na strane toho prvniho, ale stoji to prilis mnoho sil a nekdy si clvoek rika, jestli to vubec ma cenu....
    AKI_NO8
    AKI_NO8 --- ---
    KAWALSKI: Ohledně rozčlenění kamarádů na to taky tak nahlížím. To by mě ani tak netrápilo. Ale myslela sem spíš to, aby potom třeba blizcí lidé netrpěli i kvůli mně.
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    AKI_NO8: naopak, co se tyka kamaradu prave poznas, kdo je kamarad a kdo ne ;-) treba to z pocatku bude pro ne tezke, ale pokud se s tebou kamaradi pro tebe samotnou, tak to vezmou a budou se tebou kamaradit i nadale ;-) u rodiny to je zezsi, no, tam clvoek nikdy nevi a vetsinou co predem ocekavas, to se nedostavi, nekdy uplne naopak....tam je to riziko vzdycky :-/ no a prace, to zalezi na otm, jak moc je tvuj vzhled pro tu praci dulezity ;-) ja si treba minule "odkroutil" zkusebku a den po zkusebce uz nakracel do firmy s rudým čirem, v soucasne praci by se to rovnalo vyhazovu, takze se snazim zapadnout...
    AKI_NO8
    AKI_NO8 --- ---
    DIVA: Já vim. Jak říká i jeden můj blízký člověk:" ty normální lidi jsou vlastně dneska ty nejnenormálnější".
    AKI_NO8
    AKI_NO8 --- ---
    KAWALSKI: Tak na jednu stranu s tím počítám. Pokud by to bylo do té míry, kdy by šlo prostě jenom o "nějaké lidi", tak nemám problém. budeme se sobě navzájem nějak vyhýbat, nechám je myslet, vykldat, co si myslí, vykládat, co vykládat chtějí a nemusíme se nikdy už v životě vidět. Nicméně mám strach z toho, že to třeba může ovlivnit moji práci, rodinu, kamarády atpod. S tímhle bych se potom vyrovnávala dost těžko. Bohužel to asi taky příjde, ale překousnu to asi jenom hodně těžko, pokud vůbec.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam