• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LA_BETEQueer studies



    sexuální orientace, sexuální identita, škatulkování v závislosti na místě a čase, dějiny pojetí transsexuality a homosexuality.

    rozbalit záhlaví
    AKI_NO8
    AKI_NO8 --- ---
    LA_BETE: Vau, sleduju, že to už je dneska.....
    Hmmmm. Nejsem si jistá, jestli by tohle už na mě nebylo trochu moc "sadistický". Sice BD opravdu ráda, nicméně jak koukám do galerie, tohle je celkem síla. Krom toho by byla asi stejně makačka shánět takhle na poslední chvíli lístky.
    LA_BETE
    LA_BETE --- ---
    AKI_NO8: pojď raději na Hellparty, tam nemusíš řešit vůbec nic. :-)
    mezi těma "ouchylama" je to stejně jedno. :-)
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    AKI_NO8: pokud jdes s nekym, kdo by ti alespno zdanlive dodal sebeduveru ( neb ve dvou se to lepe tahne ), tak proc nezkusit jit sama za sebe? ;-) "normalne" se preci chovas temer porad ;-)
    AKI_NO8
    AKI_NO8 --- ---
    Stále přemýšlím, jak vůbec dnes půjdu do NODu. Jestli si vůbec můžu dovolit jít tam sama za sebe, nebo jestli nahodím opět masku a budu se chovat "normálně".
    MRS_BRIGHTSIDE
    MRS_BRIGHTSIDE --- ---
    ELIŠKA NENÍ GAY « CZECHOSLOVAKIA
    http://www.viceland.com/blogs/cs/2010/04/14/eliska/
    ANNIE
    ANNIE --- ---
    Pockejte si s vyletem do Prahy na Mezipatra.... ;)

    Me pripada, ze Queer eye neprinasi nic novyho a zaroven me drazdi, ze se nedokazou v propagacnich materialech prihlasit k tomu, ze jsou tepla akce....
    LURA
    LURA --- ---
    AKI_NO8: Díky, s noclehem jako takovým v Praze problém nemám, mám tam rodinu - spíš časově... Takže pečlivě vybírám kam ano a kam ne. Letos jsem bohužel nestíhala ani Febiofest...
    AKI_NO8
    AKI_NO8 --- ---
    LURA: Kdyby šlo o noclech, tak můžu potom jednomu/dvoum lidem nabídnou přespání u mě.
    JAGA
    JAGA --- ---
    AKI_NO8: Jo, mě zvali na tu odpolední debatu, ale zrovna vedu literární dílnu, tak bych tam šla asi až večer, dílna je do osmi v Unijazzu... uvidím, jak moc budu vyčerpaná.
    LURA
    LURA --- ---
    AKI_NO8: Hm, vypadá to zajímavě, ale my, co nejsme z Prahy...
    AKI_NO8
    AKI_NO8 --- ---
    ECLECTICA:Taková všehochuť, dle programu. > http://nod.roxy.cz/?p=943#more_text-943
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    AKI_NO8: já jsem momentálně indisponována, takže pokdu je to večer, tak rozhodně ne... co je to vlastně za akci? Asi mi něco uteklo...
    AKI_NO8
    AKI_NO8 --- ---
    Jde někdo v tu sobotu 17. do toho ROXY-NODu? Byla bych na to celkem zvědavá. Byla by to vlastně první taková akce, na kterou bych se šla podívat. Ale nechce se mi tam jít sama.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    LURA: dobrý postřeh...
    LURA
    LURA --- ---
    ECLECTICA: On je trošičku (možná i víc) úchylnej, jestli sis nevšimla ;-) Takže mě to nepřekvapuje...
    Je zajímavé, jak se v církvi často sdružují podivná zakomplexovaná individua, která tím získají pocit, že se tím stávají "lepšími lidmi", kteří mohou ostatním kecat do životů...
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    LURA: nejlepší je, jak se vlastně chlubí, jak se ujal těhotné slečny, načež takhle na internet vyzvrátí všechny podrobnosti z jejího života, pleskne tam fotku její dcery, rozebírá její nedořešeé vztahy s otcem dítěte a stěžuje si, jak z něj udělala v menze blba. To e na prá facek, nemůžu si pomoct.
    LURA
    LURA --- ---
    LA_BETE: No to tedy jo...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    KAWALSKI: no, to co píšeš, jen potvrzuje, co říká LURA. Jste multikulti domácnost, tak předáváš dítěti své přesvědčení, že může každý věřit, čemu chce. My nejsme multikulti domácnost, já jsem křesťanka, a tak když se syn začal zajímat o otázky související s vírou, říkám mu to, čemu věřím, a podávám to tak, že to tak JE - neříkám, já věřím tomuto, někdo může věřit něčemu jinému. Syn má 5 let - až spolu o tom budeme mluvit za 5 let, bude to možná někde jinde, ale teď ho prostě vychovávám ve svém přesvědčení.
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    ECLECTICA: ee, on to neni biologicky bratr ani jsme nebyli vychovavani ve stejne rodine, jsou to lide, kteri delaji memu synovi prarodice a tohle je jejich syn ;-)
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    KAWALSKI: už jsem to asi psala, ale víš o tom, že takových rodin, kde je víc homosexuálních sourozenců, je docela hodně?
    Třeba kd lang (ta podle mě nejkrásnější ženská na světě, možná po Sašence ;) je ze 4 sourozenců, přičemž jedna ze seser je lesba a bratr je gay.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam