• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LA_BETEQueer studies
    LURA
    LURA --- ---
    Chělo by to ten kulatý stůl a nebo menší prostor. Kdyby tam bylo okolo víc dalších lidí, tak bychom třeba neměli takovou tendenci se "rozporostřít" do co největšího prostoru :-)

    Log_Lady: a jinak jsem si taky říkala, že jsem si včera měla raději dát ten creme brule, tak to snad někdy napravíme :-)
    LA_BETE
    LA_BETE --- ---
    LURA: jo, ty slečny co se tam natáčely vypadaly mnohem podivněji :-)
    LA_BETE
    LA_BETE --- ---
    Tak vám taky chci poděkovat za sraz. Bylo to velmi příjemné, až na to, že s lidmi na druhém konci stolu jsem si moc nepopovídala :-)
    LURA
    LURA --- ---
    LOG_LADY: Á, tak to jsi ty - tvoje ID znám, ale nějak jsem si ho nespojila včera s tvojí osobou :-)
    KAWALSKI: Jak se pozná, kdo vypadá a kdo nevypadá queer??? Osobně já jsem dorazila s nejmladším synem a mojí drahou polovičkou. Nevím, jak moc vypadáme nebo nevypadáme queer, ale tak obecně mi přišlo, že jsme tam všichni vypadali tak nějak úplně normálně a obyčejně (až na to, že některým to výjimečně slušelo)
    SAIL_OR
    SAIL_OR --- ---
    AKI_NO8: pošlu ti link na nějaký fotky, hej? většinou nejsou stylizovaný, ale z "venku" neplánovaně, kromě autoportrétů (ostatní většinou bojím oslovit), takže to vlastně bude trochu experiment, ale o to myslím zábavnější:)
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    AKI_NO8: toz v tomto pripade ano, ja to bral spis obecne ;-) kdyz se s nekym seznamim, jako kamarad nejcasteji, a on/a po me hned chce fotku a bez toho ani o pismenko vic, to si rikam, ze na tyhle druhy lidi fakt cas ztracet nehodlam...
    KACULIN
    KACULIN --- ---
    AKI_NO8: Ahoj, děkuju za uvítání, taky tě moc ráda poznávám a jsem ráda, že tu nejsem sama, určitě se musíme někdy potkat :)
    A děkuju i za podporu, obdivuju žes to dokázala říct doma, to chce odvahu, kterou zatím nemám.
    KAWALSKI: děkuju, je to mnohem snazší, když první člověk, kterýmu se můžu svěřit je někdo tak chápavý a vstřícný jako ECLECTICA :)
    AKI_NO8
    AKI_NO8 --- ---
    KAWALSKI: Ono jde většinou o to že hodně lidí, když vůbec napíšeš s takovým problémem, má zafixováno mylnou představu o tom, jak vypadáme a jak se chováme. A vůbec se jím nedivím. Takže třeba by se tím právě u některých něco změnilo. Ano, většinou zní odpověď "ne" a většinou by se stejně asi nic nezměnilo. Ale pokud by to dokázalo změnit představu alespoň pár lidí ohledně mě a vůbec pohledu na tyhle věci, tak by to za to stálo.
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    AKI_NO8: na tu otazku si vetsinou odpovidam ne ;-)
    AKI_NO8
    AKI_NO8 --- ---
    SAIL_OR:Určitě ráda. Proti focení a publikování nic nemám, když by se to udělalo profesionálně. Teď doufám, že sem se nikoho nedotkla. Dokonce bych i něco takového uvítala. Zatím totiž žádné takové fotky nemám. Bohužel si hodně lidí na fotkách zakládá jako na rozhodujícím faktoru, jestli takového člověka vůbec poznat, čímž mi je dost dvěří uzavřeno. Na druhou stranu je otázka, jestli je v takovém případě vlastně poznat chci, ale ráda bych měla aspoň tu případnou možnost.
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    AKI_NO8: nemam problem, ono stejne nejde o to mit tvoji nebo kohokoli jineho fotku, alespon pro me, spis jsem chtel videt, jaky byl ten sraz ;-) a ten kabat si preci mohu prohlednout kdykoli jindy ;-)
    KACULIN: vitej a dik za info ;-) a aki ma pravdu, to prvni svereni je nejdulezitejsi a nejtezsi, pak uz to jde nejak samo, kdyz je ten prvni ohlas pozitivni ;-)
    AKI_NO8
    AKI_NO8 --- ---
    KACULIN: Jéééé, super. Teda....já sem vždycky ráda, když potkám člověka, který to má podobně jako já. Takže hrozně ráda tě poznávám, i když zatím jenom takhle. Doufám, že tě někde uvidim.

    A neboj. Ono první svěření je takový nejtěžší a nejdůležitější. Já to měla ještě poprvé v rámci rodiny. Což je u hodně lidí vůbec problém. Nicméně potom přestává být už problém o tom mluvit a za čas s tím i něco dělat. Tak držím palce ať to vychází, jak nejlíp může.
    SAIL_OR
    SAIL_OR --- ---
    AKI_NO8: mohla bych tě někdy fotit na nějakým místě (kde asi nebudou lidi teda) s dobrým světlem?
    AKI_NO8
    AKI_NO8 --- ---
    MRNOUS:
    KAWALSKI:
    Ono, kdyby někdo měl dobré přístroje, potažmo studio a nějak se to dobře udělalo, tak bych se vyfotit šla, abych měla fotky jako holka, na kterých opravdu jako holka vypadat budu. Ale takhle na srazech s mobily, potažmo kompakty.....je mi jasný, co z toho vyleze.
    KACULIN
    KACULIN --- ---
    Tak jsem si říkala, když jsem se vám sem nakufrovala, že bych měla aspoň o sobě něco říct, abych nebyla tak anonymní. Jsem holka, ale nějak to někdo při rozdělování těl přehlédl. A aby to bylo ještě zamotanější, tak se mi líbí holky...
    Navenek to není znát, zatím se pokouším předstírat, že je všechno v pořádku, ale cítím, že to není dlouhodobě udržitelné a před třemi týdny jsem se svěřila prvnímu člověku (ECLECTICE). Jsem teď na úplném začátku a nevím, jak se věci vyvinou dál, i když poté, co jsem se svěřila byť jen jednomu člověku, se všechno nějak změnilo. Tak to je pro začátek asi vše :)
    AKI_NO8
    AKI_NO8 --- ---
    ECLECTICA:
    MRNOUS:
    KAWALSKI:
    Já se omlouvám, ale pokud můžu poprosit, tak moje fotky neposílat, nebo aspoň zamazat nějak obličej. Ne, že bych měla něco proti vám, ale nikdy nevím, kam se to může zatoulat. Krom toho já na fotkách vypadám ještě hůř než normálně, takže byste to určitě vidět nechtěli. :)
    AKI_NO8
    AKI_NO8 --- ---
    KACULIN: Ahojky a vítej.
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    SAIL_OR: treba se mylim, ono to tak neni? :-O
    SAIL_OR
    SAIL_OR --- ---
    KAWALSKI: moment, to jsem nevěděla, že sem chodí jen queers a lidi, co vypadají jako queers
    AKI_NO8
    AKI_NO8 --- ---
    KAWALSKI: No, já jsem z toho včera byla tak potěšená, že jsem rovnou začla přemýšlet, že bych udělala pro tohle auditko něco ve svém skromném malém bytě. :)
    Teď mi ale dochází, že vlastně jediná stydlivka, jsem tady já a pro vás není problém chodit normálně po ulici a veřejnými místy. Ale hrozně ráda tě uvidím, co to půjde.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam