• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LA_BETEQueer studies
    KACULIN
    KACULIN --- ---
    Jinak já taky fotím, i když s portréty teprve začínám, takže pokud někdo bude mít zájem, můžeme se domluvit, aspoň se procvičím :)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    KACULIN:cimz chci rict, ze nikdo z nas nemusi mit pocit, ze je v tom na svete sam:)
    LA_BETE
    LA_BETE --- ---
    MRNOUS: tak holt člověk si asi zvykne :-)
    KACULIN
    KACULIN --- ---
    MRNOUS: no jo, ale tam se to tak nějak dá čekat :)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    KACULIN: ja byl v zetry u Fifkovy a ona mluvila tak, jako kdyby nas/vas bylo dvanact do tuctu a vsechno to byla zcela rutina :))
    KACULIN
    KACULIN --- ---
    AKI_NO8: já jsem opravdu moc ráda, že jsem tu našla spřízněnou duši a máš pravdu, že to člověku hodně pomůže. Už jen ten pocit, že nejsem sama a že jsem se někomu svěřila, mě hrozně tlačí dopředu a mám pocit že i bourá zábrany (i když ven jsem se narozdíl od tebe ještě neodvázila, i když bych ráda ;)
    SAIL_OR
    SAIL_OR --- ---
    AKI_NO8: aki, notak, je přece známá věc, že i když má člověk na hlavě budík, ale umí ho nosit hrdě a předvědčivě, tak mu sluší a ostatní to berou. natož, když nosí to, v čem se cítí dobře, sluší to a co se mu líbí.)
    myslím, že ty fotky by ti v tom nárůstu sebevědomí pomoct. budeš naše dvorní modelka:)
    AKI_NO8
    AKI_NO8 --- ---
    MRNOUS: Ty rošťáku. :D
    AKI_NO8
    AKI_NO8 --- ---
    ECLECTICA: Se červenej. Já sem ti taky vděčná vůbec za první kroky tady. Škoda, že jsme se včera moc do řeči nedostali. Ale tak já vůbec včera byla nemluvná. Jak je takhle víc lidí, tak mi to dělá problémy, obzvlášť ještě za podobných situací. Ale jsem ráda, že jsem tě a ostatní včera viděla.
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    AKI_NO8: si budu kupovat zrcadlovku :)
    AKI_NO8
    AKI_NO8 --- ---
    LURA: Akorát já jsem vám to trochu kazila. Ne, ne, nechci nic slyšet. Bylo by to zbytečný mazání případnýho medu kolem huby. Prostě to vím a omlouvám se případně za rozpaky a narušení, jinak vlastně na pohled normální skupinky lidí.
    AKI_NO8
    AKI_NO8 --- ---
    SAIL_OR: Jo ráda. A experimentuju celkem ráda v takovýhle věcech. Takže pokud by to i pro tebe znamenalo posun v před, tak asi není nad čím přemýšlet.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    KACULIN: ale no tak... se budu ještě červenat :)
    AKI_NO8
    AKI_NO8 --- ---
    KAWALSKI: Já vim. Nicméně zase ty lidi.....jasně většině jde jenom o ten vzhled. Na druhou stranu je to snad u některých taková jistota, že si z nich nedělá nikdo srandu a že na druhé straně sedí taky člověk, který si s nima chce povídat a myslí to upřímně ( já vím, jsem občas hodně naivní). A jasně, fotku můžu vzít odkudkoliv a ten člověk na to nemusí v životě přijít. Ale tohle je spíš už doména zase těch vtipálků a prostě, proč si lhát. Co hůř, když na to náhodou příjde, tak tomu spíš všemu uškodím. Myslím i vůbec komunitě jako takové, ne jenom sobě.
    AKI_NO8
    AKI_NO8 --- ---
    KACULIN: Určitě musíme a doufám, že nějak brzo. Ale bohužel zatím asi moc nápomocná bohužel nebudu, jelikož jsem na začátku sama. Ale mám vůbec pocit, že prostě jenom už přítomnost někho takového v okolí člověka prostě pomáhá sama o sobě. Já třeba vůbec po tom, co jsem viděla, že pro to maji lidi kolem mě pochopení a seznámila se s lidma novýma, ať už tady, nebo jinde, tak mi to dodalo dost odvahy. Vůbec dělám občas věci, na které bych ještě pár měsíců zpět nepomyslel, viz. můj přípěvek ve čtyři ráno. :)
    Nicméně to znamená prostě se alespoň částečně odhalit.
    LURA
    LURA --- ---
    Chělo by to ten kulatý stůl a nebo menší prostor. Kdyby tam bylo okolo víc dalších lidí, tak bychom třeba neměli takovou tendenci se "rozporostřít" do co největšího prostoru :-)

    Log_Lady: a jinak jsem si taky říkala, že jsem si včera měla raději dát ten creme brule, tak to snad někdy napravíme :-)
    LA_BETE
    LA_BETE --- ---
    LURA: jo, ty slečny co se tam natáčely vypadaly mnohem podivněji :-)
    LA_BETE
    LA_BETE --- ---
    Tak vám taky chci poděkovat za sraz. Bylo to velmi příjemné, až na to, že s lidmi na druhém konci stolu jsem si moc nepopovídala :-)
    LURA
    LURA --- ---
    LOG_LADY: Á, tak to jsi ty - tvoje ID znám, ale nějak jsem si ho nespojila včera s tvojí osobou :-)
    KAWALSKI: Jak se pozná, kdo vypadá a kdo nevypadá queer??? Osobně já jsem dorazila s nejmladším synem a mojí drahou polovičkou. Nevím, jak moc vypadáme nebo nevypadáme queer, ale tak obecně mi přišlo, že jsme tam všichni vypadali tak nějak úplně normálně a obyčejně (až na to, že některým to výjimečně slušelo)
    SAIL_OR
    SAIL_OR --- ---
    AKI_NO8: pošlu ti link na nějaký fotky, hej? většinou nejsou stylizovaný, ale z "venku" neplánovaně, kromě autoportrétů (ostatní většinou bojím oslovit), takže to vlastně bude trochu experiment, ale o to myslím zábavnější:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam