• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SVOROStar Trek Online - STO
    PITRS
    PITRS --- ---
    nějak jsem to tu nepostřehl, nevíte jestli bude i prodej v ČR?
    PEARL
    PEARL --- ---
    predobjednane z amazonu, dik za tip. moc sa uz tesim... :)
    SVORO
    SVORO --- ---
    tak jsem včera večer objevil, že na Steamu už je tak STO k mání
    http://store.steampowered.com/app/901222/ a jako bonus můžete získat
    "Chromodynamic Armor: This armor is based on technology brought back from the Delta Quadrant by U.S.S. Voyager and is personal body armor that improves the damage and critical hits of your energy weapons." a to jak u Normální tak delux verze ;) na Xzone se ještě nic neobjevilo
    SLEPICZ
    SLEPICZ --- ---
    SVORO: Koukám ten článek je laděn docela pozitivně, zase jsem navnazen o něco víc ;-)
    SVORO
    SVORO --- ---
    TMH: Hmmm... tak jednoznačný důkaz jak fanoušci SW se musí uchylovat k temné straně aby se fandove ST na SW vůbec podívali :)
    TMH
    TMH --- ---
    TMH
    TMH --- ---
    SVORO: to si nás podle těch ikonek celkem rozložil :) restekp
    SVORO
    SVORO --- ---
    JONYY:
    TMH:
    Řekl ohrožený druh medvěda a teplej pes na tripu ;)
    TMH
    TMH --- ---
    JONYY: máš pravdu, nejlepší je starwars...
    JONYY
    JONYY --- ---
    stár trek je mrtka...
    SVORO
    SVORO --- ---
    TRAGED: Mno tak povídej přeháněj ;)

BTW Delux Edice na http://www.amazon.co.uk/Star-Trek-Online-Special-DVD/dp/B002WTAQBA/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=videogames&qid=1260832966&sr=8-1 je "Slevněná" z 35 liber na 25 je to s ta S borgem, takž kdo váhá už nemusí ;)
    SVORO
    SVORO --- ---
    TRAGED: http://www.youtube.com/watch?v=3wj2dO8ALJ0 asi ju jedinej kdo je tma pořádně vidět, že dělá loping je Defiant zbytku to nějako nešlo, vždy když to vypadá, že to dotočí tak do něčeho narazí :))
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SVORO: BTW moc bych nedal za to, ze treba zrovna Defiant dela v bitve s dominionem vykruty jedna basen. Du prohledat trubku
    SVORO
    SVORO --- ---
    TRAGED: Celkem jednoduše :)) pokaždé když měly nějakou loď na obrazovce tak byla řekněme "jako na hladině" a co si vybavuju bitvy těch lodí tak jsem to tam neviděl :)

Mě to tak prostě příjde ve Star Treku lodě plují vesmírem což je 2D (spíš něco jako ponorky) a Star Wars zase lítají vesmírem 3D (idkyž jsem taky neviděl Imperialní křižník dělat vývrtku :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KOUDY: JJ, uz se tesim na zitra, od 19:00 je dalsi hraci okno :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    TRAGED: to vypada gut
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SVORO: Nedelaly? A jak ve vesmiru poznas ze to nedelali? :)
    SVORO
    SVORO --- ---
    TRAGED: Oki díky moc, ad ten loping a 3D akrobacie jestli si dobře vybavuju tak nikde ve Star Treku to větší lodě nedělaly možná u raketoplánů (ale to si nevybavuju) takže mě to asi vadit moc nebude, ale kdo ví...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam