• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ANORTurkovci
    BABSI
    BABSI --- ---
    ja bych mozna na chvili prisla :) pokud to nekomu nevadi. byla jsem trochu omilem pozvana :) tak bych toho rovnou vyuzila
    TYRAEL
    TYRAEL --- ---
    Já možná na chvíli, okolo té třetí zdrhnu z práce, takže bych rád věděl kam budu zdrhat :)
    ANOR
    ANOR --- ---
    Ozzy: tak bud tak hodny a zamluv jednu, ja byla jan v jerabovi, tak zamluv dle sveho usudku nejakou ne presprilis drahou ale ne pajzl:) Dekuju mockrat:) Tak to jsem rada, ze na obed nepujdu sama:-D Kdyby se nekdo chtel pridat, jdu pred polednem do UAXu a obchudku wushu centra vymenit vadne zbrane...
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    ANOR: obed zni fajn... cajovnu pak ale asi vynecham,. neb to uz zacina byt docela pozde a ja se budu muset jit pripravit na fantazackej ples... (mozna tam budu aspon na chvilku)
    Jinak zamluvit nejakou cajovnu neni problem, kdyz se domluvite jakou ^_^ Kdyz na Andelu, tak budto Bily jerab, Daruma a nebo Na ceste.
    ANOR
    ANOR --- ---
    Ok, co takhle. SRAZ NA OBED V 1300 U ANDĚLA PŘED VCHODEM DO OBCHODNIHO DOMU ANDĚL, NA ČAJOVNU SRAZ V 1500 TAMTÉŽ. Byl by nekdo tak hodny a rezervoval v nejake cajovne misto?
    IRWIN
    IRWIN --- ---
    Podle toho jaký ten datum nakonec padl a jaká lokalita:-)
    MAOREN
    MAOREN --- ---
    to jestli budu moct nebo ne bohuzel nezalezi na mne a do patku nebudu vedet. ale prisla bych rada.
    FENIXI
    FENIXI --- ---
    já na turcon příjdu, at už bude v jakékoli formě...
    ANOR
    ANOR --- ---
    Artemis: uprimne jsem uplne ztratila prehled, kolik nas bude...:-O Vubec nemam predtsavu, ale jestli to dopadne jak rika ozzy a bude nas pet a pul, nema ta budanka asi cenu...
    _ARTEMIS_
    _ARTEMIS_ --- ---
    Takže Buďánka nemám zařizovat Buďánku?

Já mám od čtyř přednášku na Storyconu na Jižním městě (což tedy vážně není v centru). takže záleží kde a v kolik se budeme scházet.
    ELISAN
    ELISAN --- ---
    Ja bych taky šla, ale záleží na tom kdy, mám matiku přípravu na vějšku, tak bych přišla později.
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    Asi se přidám.
    _OZZY_
    _OZZY_ --- ---
    ANOR: na obed a odpoledni caj bych prisel ^_^ (aleobavam se, ze jsme zatim celkem tri)
    VEVEROLANOWNA
    VEVEROLANOWNA --- ---
    to ale neznamená, že mě turkovci nezajímají, stále bych chětla, abychom nějak fungovali, aby sme spolu organizovali cestování-jako jste minule byli na horách, abychon na pragaconu měli svoje přednášky pod hlavičkou Turkovci, abychom na akcích, i když tam třeba bude jeden dva, byli za turkovce. sice vím, že se aktivita s nižuje páč už máme každý "důležitější" povinnosti, a turkovcům nemůžeme věnovat tolik času. Turkovce beru jako skupinu lidí, co mají společné zájmy, zážitky, někdy něco organizovali nebo organizují, ať jsou aktivnější nebo ne, i kdyby turkovci bylo jen jméno, které jsme si interně dali a nikdo už vlastně neví proč, mohl by to být aspoň důvod se někdy vidět, prostě takový slučáky
    VEVEROLANOWNA
    VEVEROLANOWNA --- ---
    stejně jako kathy jsme už turconem nepočítala, takže nemůžu:-( mám práci do školy.
    KATHY_
    KATHY_ --- ---
    ANOR: Já bohužel ne. Přestala jsem s Turconem počítat a potřebuju pohnout s bakalářskou prací. Takže je mi líto že vás neuvidím, ale snad se potkáme alespoň na campech. :)
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    ANOR: pokud by nevysel normalni turcon tak já bych šel :)
    ANOR
    ANOR --- ---
    Ok, dejme tomu, že pujdeme v sobotu odpoledne na par hodin do nejake cajovny, plus kdo bude chtit a hladovi brnaci na obed, KDO BY PRISEL?
    FRAEL
    FRAEL --- ---
    Já jsem za aby turcon byl, sice v ten den dělám docela perný testy a zabiju s nima půlku dne, ale rád bych se aspon na par hodin videl s lidmi, i kdyby jen na vece. :)
    MIARLYN
    MIARLYN --- ---
    Tak pozor, nic Anor nevyčítám :) Právě proto, že se na Turkovcích tolik nadřela a zažili jsme s nimi spoustu hezkých věcí mi přijde lepší neřeši tyhle věci s horkou hlavou- Turkovci byly hezká věc a přijde mi že jestli už má být konec, tak si ho zaslouží trochu důstojnější. Proč se máme hádat kvůli případnému konci? Všechno jednou skončí. Jde ale o to, jakou formou.

Tím končím svou účast v debatě, fakt nemám čas ani náladu nechat se z něčeho obviňovat, Railo, protože se mi čím dál víc vybavujue onen starý vtip: Arguing on the internet is like Paralympics. Even if you win, you are still retarded.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam