WILDENBURY_SQ: ja teda dycky kdyz dam alt-tab tak to spadne, resp. hudba hraje v pozadi ale kdyz na to prepnu zpatky tak nic, na liste se tvari ze ma focus ale neprepne se .... musim se prepnout zpatky a shodit ji .... ikdyz mozna nejsem dostatecne trpelivej ....
PRAASHEK: takovej sem mel revolver, mel myslim kolem 150dmg, x3 fire a unending firepower, sice jen na 3 rany ale mel nejaky procenta i na reload ... vydrzel mi hodne dlouho nez sem ho nahradil tim co mam ted ....
jinak s nabojema sem nikdy problem nemel, zridkadky se smg .... je fakt ze kdyby nebyly naboje fakt na kazdym rohu clovek by si tech regeneraci povazoval vic, me ale nikdy nechybely ....
tedy moje nejoblibenejsi:
nema sice az tak velkej damage (ve srovnani s ostatnima revolverama na tom samym levelu) ale s x4 a vlastnostma od lilith mam zaruceny ze skoro kazdej vystrel bouchne :)
to samy se sniperkou, damage by mohl bejt lepsi ale nenasel sem zatim nic tak dobryho s x4 kvantifikatorem (vetsinou zklame accuracy ktera byva i pod 95 coz je na dalku uz dost znad)
s timhle je desna zabava, sice po par vystrelech vyplejtva energii ale nestrili takovy ty klasicky koule ale blesky, takze ma nulovy zpozdeni od vystrelu k cili a k tomu super accuracy .... trochu to znevyhodnuje hodne malej zoom, odhadem snad i pod 1
a tenhle je posledni ze staleho inventare, ma snad nejlepsi pomer damage / fire rate s cim sem mel tu cest (nepocitaje utocny pusky co strilej davky po trech) a strili to tak podivne do oblouku a jeste se odrazi od sten .... pozdej pridam screen