• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PRAASHEKBORDERLANDS ... Check me out - I´m dancin! I´M DAAAANCIN! "Time is bullets."
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    HUGIN: jj - primo na tom linku jsou videonavody... jake zbrane pobrat na ty male mrdky a jak dojebat jeho... kazdopadne 20 lvl je propastny rozdil a budete tam do nej asi kropit docela dlouho... :]
    JANOS
    JANOS --- ---
    To neni Knox, to je naky Cravermax ne? A jsou na to triky kam se da schovat kde te nemuze zasahnout :) Ja nemam DLC tak nemam vlastni zkusenosti ale videl jsem na wiki.
    EZEE
    EZEE --- ---
    FUNIAK: hele da se dat ale musite bejt 4 nebo bejt fakt naboosteny, btw ta potvora je Knox :)
    FUNIAK
    FUNIAK --- ---
    Pánové, chtěl bych se vás zeptat, na konci DLC secret armory of general knox, jak je tam ta vobluda na 61 levelu, jak jste ji zabili? jsme s kompadrem na 43 levelu a nemyslím že to je reálný ji zdolat. A jestli je tohle auditko už mrtvý, so whatever :-), budeme bůstovat levely.
    MARTIK
    MARTIK --- ---
    BORDERLANDS na Steamu za 6,6 EUR, pokud se koupí pack pro šest lidí.. Kdo má zájem? Piště do 16:30, pak jsem mimo komp a akce končí v 19:00.
    Kdo nemá zájem, tak akční cena pro jednoho je 9,9 EUR.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Syn bude zavisly na pocitacovych hrach, vis jak to chodi .. :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    gratuluju k dohrání playtrough 1!
    JANOS
    JANOS --- ---
    Tak jsme vcera v 23:45 dohrali s manzelkou coop playthrough 1, a dnes v 6:50 mi porodila syna. Je za to nejaky achievment unlocked? :) Kryci nazev pro dite je 'Skag pup' :)
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Mne uz zbejva jen Hell-Burbia na 2nd WT .. Ale uz to nehraju, prazdniny skoncily ..
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    já na tu hru nešáhl ani nepamatuju a to nemám dohranej ani jeden adon! asi za to může ta frustrace, že se mi ani za piču nepodařilo udělat aspoň jednu blbou arénu :)
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    za chvilku zacinam posledni DLC (doufam, ze jsem potahl dobrou verzi)...
    EZEE
    EZEE --- ---
    tak co holoto kdo je pro spolecnej walktrought
    EZEE
    EZEE --- ---
    tak co holoto kdo je pro spolecnej walktrought
    EZEE
    EZEE --- ---
    Hotfile.com: One click file hosting: Claptraps-New-Robot-Revolution-DLC-RELOADED_thierry0wnz.rar
    http://hotfile.com/dl/72611618/63174fe/Claptraps-New-Robot-Revolution-DLC-RELOADED_thierry0wnz.rar.html
    EZEE
    EZEE --- ---
    dopici ja uz bych to tak rad s nekym dohral...bud to nekdo dohraje pak sam nebo se na to vysere..uz me to mrda :(
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    tak co - mastite uz nekdo ty vzbourene claptrapy? :]
    Mam potahle doma, ale jeste jsem to nestacil rozjet... chci dojmy, kecy, prdy, at se trochu nazhavim, nez to tam pujdu rozstrilet na sracku :]]]
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    There are 20 hours left before the rebalancing patch. (refresh)
    EZEE
    EZEE --- ---
    Borderlands.Claptraps.New.Robot.Revolution.DLC-RELOADED
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    Tak jsem zjistil, ze v General Knox Armory mi dal znovu ukol vybrat to stejnym zpusobem jeste Marcus z obchodu se zbranema. Ted uz jsem si nenechal ujit glitch s propadem pres podlahu. Uvnitr armoty pulhodinovy orgasmus z otvirani beden (ackoliv jsem ve finale pouzil jenom lepsi stit)... ale ten pocit, ze je clovek obsypany bednama.. :]]
    Jeste jsem pak cvicne rozjel druhy playthrought a byla docela sranda rostrikavat prumernym repeaterem na jednu ranu vsecky bandity a skagy... :D Halt druhy playthrought asi nepocital s projetim vsech DLC :]]
    (V nejakem interview to typek z gearboxu zminoval, ze budou upravovat obtiznosti patchem nebo dalsim DLC - nejsem si jisty). Kazdopadne nez se nalevelim na tu 61lvl svini na konci Knoxovy zbrojirny, to jeste asi nekolik dni zabere...lvl 46 se moc nechyta xP
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam