NJORL: OP build zerkera spociva primarne na trech vecech...
jak pises zbrani z automatu do kteryho se daj nafarmit credity v brawl arene (zaroven nejrychlejsi metoda leveleni)
pak zbrane co %dmg te healuje a zaroven dava slag (3x dmg do slagnutyho na UVHM)
jedna se da ziskat z nakyho questu ve stejnym DLC jako sou ty automaty tusim od moxxxi.. tahle zbran ma ovsem nahodnej element dmg takze je nutny obcas vracet save nez dostanes slag variantu
druha (mnohem lepsi a always slag) je v posledni DLC (Tiny Tina) a je jako zbran kterou dostanes na quest a zese ti ji seberou kdyz ho vracis (takze trik je v tom quest nevratit)
zerker ma mezi obema zbranema synergii takze obe zbrane te healujou... tudis jedna zbran je na delani dmg a diky druhy mas slag a heal
treti vec je stit s Hammerlockova (tak nak se jmenuje) DLC .. je to stit co ma 0 stitu ale da tunu HP a zaroven nakou dmg redukci.. tudis se stane to ze kdyz zerker "zekruje" (coz je dobry vychytat aby zerkoval porad) tak se neustale healuje (na OP obtiznosti uz to v praxy vypada tak ze mu lita zdravi nahoru dolu v neustalim sledu i kdyz ma treba pres mega nebo kolik)
stity sou mu k hovnu pac nema zadny poradny ability aby si stit udrzel
pak to chce samozrejme i dalsi specifickej gear aby se dalo chodit na OP
kazdopadne Salvador a Krieg (ten build kde jede melee a puziva firehawk shield) sou asi jediny postavy kde de o to co nejmin premejslet a co nejvic kropit... prestat kropit = smrt
LA_PIOVRA: dokazu si predstavit ze zero muze snipovat a pouzivat tu svoji neviditelnost ale vim ze existuje par mist kde tohle urcite nejde...
stejne tak existuje par mist kde melee Krieg to nema lehky
DIM_: jina postava samozrejme pomuze.. na solo je vyber postavy kritickej.. v ty hre proste zadnej balanc neexistuje.)