• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    Kde všude jste hráli, texty, fotky, doporuceni, rady, varování..
    rozbalit záhlaví
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN:
    TAJEN: je bilion milion her co vypada jako WOW .....

jinak to questeni je takhle delane ve vsech hrach od PW a to ze je tam skill odkoukany z BI je asi fuk kdyz to delaj ve stejnem baraku :D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Ten FW vypada divne :(
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    MALY_BOBIK: jo kámo já taková CS zažila jen s vlkama :) jinak na každém serveru v každém klanu co jsem byla to tak nefungovalo, je to takovej chaoz a dá se vyhrát jen obrovskou haluzí a né zaslouženě a takticky a to mi moc chybí :(
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: posta
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: default nataveni hry kamo ... fraps sem nemel zaplej
    RAEVA: takhle ma vypadat a co vim vypadalo kazde CS co sem byl :D
    TAJEN: spoila na CS moc neuzivis, na CS si vem subku BD/SWS na hazeni plosneho anchoru/silence a nebo na bublinu s cancel dnc/song. pokud hotam ale chces tak i trp dava slusnej dmg :) ale zas co na kamaelu vuci kteremu sem byl vzdy dost negativne zalozenej :DDD
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jo to vybyhani po jednom bylo dost onicem.. vlastne tomu dase rict nikdo poradne nevelel Raxe s Tremerem veleli chvilema uplne protichudne :(
    Mno ze nekdo stal a koukal hmm tosemi stalo taky , kdyz sem hledal nakej target a v chumlu targetnout enemy nekdy byla honicka to stim trunem, nepamatujes si kdo ? :))
    Jo nasrala me hlaska " Kam bezi ? Vrat se z5 .. aha on neni na TS "
    Mno skoro pulku CS sem ani nebyl v parte :))
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    no dnešní cs mě teda nepotěšilo :( sice sme to díky brutálnímu štěstí a asi jediné pořádné organizaci za celé cs dobili ....ale...
    prosimtě szocko tebe jistě oslechnou já sem jen ženská :D ale co jsem si prožila v klanu vlci tak o cs si myslim už něco vím a vím že takto to opravdu vypadat nemá :D
    mohu napsat chyby a jak by to mělo být :) buď to řekneš těm co to vedou nebo mi řekneš že se pletu ale zkusit to musim.

chyby:
    1. vybíhali sme po jednom jak trubky
    2. nebyly pořádné regrupy
    3. někdo jentak stál a koukal a dokonce jednoho zločince jsem ve finále kdy šlo o všechno viděla v goddardu jak si běžel sednout na trůn!
    4. bordel na TS a co je horší půlka lidí na TS nebyla což je na těchto akcích neomluvitelné!
    5. chaos v organizaci což značí že se to snažilo vést moc lidí a nebyyl schopni se pořádně dohodnout
    6. totální neposlušnost hráčů...
    7. hlášky typu: "zabte ty v bluewolf to sou lehké targety" si myslim že je totální píčovina protože kdo běhá v bluewolfu tak nemůže nadělat moc škod ...

jak sme to dělávali u vlků a že sme si myslim to dělávali dobře protože kvalita přemůže kvantitu a i v bezvýchodných situacích sme ubránili hrad a i kolikrát hrad dobili

1. povinnost pro všechny být na TS když je CS to si myslim že je základ!
    2. běhat spolu v obrovské grupě
    3. hlavně poslouchat příkazy toho kdo to vede, měl by to vést jeden člověk nebo jn leaderové klanů a nikdo by jim do toho neměl kecat, tito neposlušní lidé by měli být seznámeni s tím že pokud nebudou poslouchat jdou z klanu nebo nějaký jiný trest
    4. když běží grupa je jasné že se roztrhá po celé cestě tak se musí dávat po ceste regrupy a neměli by se rozbíhat když si myslej že jich je dost, prostě se čeká na všechny, jedinej človíček nezmůže nic a když mu grupa uteče většinou umírá někde vzádu a nemůže zpátky, to samé když umřou mají na sebe čekat ve městě a né běhat po jednom, to nikam nevede...
    5. ten kdo zakládá pt by měl bejt někdo kdo to hraje dlouho a vyzná se, měl by své hráče v partě poučit o tom co je to sdílet target a sám by měl nejspíš nejvhodněji target vybrat a aby opravdu všichni ten target jeli ( první targety by měli betj healeři a ol) tp že si každej běží za jedním targetem je fakt na prdlačku)
    6. myslim že by se i dost ušetřil čas kdyby se před cs určilo kerá parta bude rozbíjet krystaly, většinou to byly dýky a luky

to si myslim že fakt základ a jak se ho nenaučíme tak příště přijdem o ten hrad a to že dobijem hrad se nám opravdu bude stávat jen haluzoidně a myslim si že máme na víc
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Prestan delat PICS v BMP OMG :))
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Hmm a jatam nejsem :(((
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    screeny z FW http://bobesh.sengaia.cz/scr/ pak tam este nake dohodim :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Bobiku poslimi prosim to Tallum jase expnu na S Dik
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: to je mi líto kdybys chtěl nějak založit matrošem já něco mám
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    kamos dostal klic na tu betu takze tam uz beha mala Gappa :)

TAJEN: mno uvidime uvidime :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak prej dnesni update opravi 600 chyb tosem zvedavej.. vcera vespr brestplate fail vespr retributer fail sem na suchu jak s materialem tak s naladou ty crafti stojej zahovno :(
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak vidis a pak tu ctu zese bavime jen o lajne :( Tak , kdyz nam neumozni hrat to co by sme chteli ? :((( To jako jo na mmorpg.com tech klicu bylo snad 3k sou to hovada jako stim Vindictusem.. kdo nenapsal pribeh na FB byl v prdeli :(
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    MALY_BOBIK: takže tě očekáváme na kamelu ;)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---

Originally Posted by crabclaw
    If you are positive you are inputting the correct information, then this error is displaying because you were not accepted into Closed Beta Phase 1. You will know if you were accepted into phase 1 by either receiving a confirmation email stating that you were accepted for Phase 1, or you will be able to log in without issue.

If your account page on the PWE website says "Status: Accepted", that means you are eligible for entrance into the closed beta, but NOT specifically for Phase 1 - unless you got confirmation of such.

tak tohle je dost ..... oni vypuste bilion klicu a pak z tech lidi vybiraj kdo se do te CBT dostane... dmnce neskonalejch rozmeru .... timhle krokem podle me naserou opravdu hodne lidi.

TAJEN: mas stejneho peska jako ja. sice si byl do CBT1 pozvan a dostal si klic na CBT1 ale nebyl si vybran abys CBT1 testoval.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    tak se nak nemuzu lognout :(
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak prid do hry a zeptej se Raxeho nebo pod na TS
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: mno tak dík za odpověď...:)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Ta ne no proste se nenaloguju a tosem si udelal i new acc :(((((((