• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    Kde všude jste hráli, texty, fotky, doporuceni, rady, varování..
    rozbalit záhlaví
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    MALY_BOBIK: to jsou vsechny XD podle me je to syndrom, kteryho si ani nevsimnes, ale kdyz ses zvyklej, ze lognes, pozdravis server a sesype se na tebe 150milion pm "pomoooc chcipnul mi pes, co mam delat" XD to uz pak znas kazdej buglej kamen nebo stenu ... proste ti to neda, kdyz vidis jak nekdo neco pekelne lami :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    RAEVA: u me na jednom L2servru hraje GM z kamaelu :) ciwe desne prechytrala blbka toje jako O,o
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: mno já se asi taky vrátim k L2 když teda budu bez práce tak co jineho že? L2 je na zásek nejlepší :) FW se mi docela líbí ale asi mě to taky nebude bavit dlouho...
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno to asik podletoho na jakem servru.-.. Teda vkladal sem hone nadeji to FW coz semi nesplnili ted doufam vten Fift.. pak este zbejva ta Tera :) Hodne semi libilo to Planet Calypso.. ale po turtorialu byl clovicek docela ztracenej.. hodne rychle.. nechapu proc setam opotrebovali veci.. a taky clovek nevi kde a jak si vydelavat nehlede ze sam nezabil nic.. supr novinka nalakal sem treba moby nasebe a nabehl sem do vody .. mobici se utopili.. a ja naivne myslel zeje vydropuju. hmm prd :( Jinac semi moc libilo to Soul of Ultimate Nation.. neboo Martial Empires ale to nikdo hrat nechcete no.. :( tak sem zas L2 a uvidim stim Riftem.. osobne FW prome nema budoucnost ..
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    stejně mi přijde že tyhle nové hry stojí ve směs za prd... nevíte zda už se dá hrát silkroad? to mě hrozně bavilo ale pamatuju si že dostat se tam bylo o nervy...neustále byl plnej server :( mohla sem hrát vždy když jsem přišla z noční protože tam bylo místo
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    No jasem tam uz taky zdase dele registrovanej cece uvidime jak to stou betou skoulej :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: vypadato hodne slusne jako
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN:
    Description Serial Code Date
    Community Beta ***************kcxf 10-06-2010
    RIFTWatch_Beta_Invite_Key1 ***************fk7m 12-01-2010

tak uvidime koukam zetam sem uz dlouho registrovanej :)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    no já sem si udělala postavu :) bylo tam poslední volné místo tak jsem jej využila :) jsem člověk mág :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    RAEVA: Dobre ty .. tak cege k svatku.. a kdybys nemela co delat tak zajed :) jinak FW neni zrovna cool gameska skus si ty postavy cotam sou nebo nakou mazni tosou ty s lvlv 10+ a zkus si nakou odznova.. jinak se vyplati zabijet elitky padaji znich takove veci zakztere si koupis prima veci do setu.. jatotam dopoledne kousel za humika s obourucakem ae tak sproste mi to laguje.. premejslim vyhodit hdd dat si tam jinej cistej a jet nanem treba byto bylo lepci..
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    no jinak jsem dnes k svátku dostala výpověď takže jako supr dárek... od 1.1. jsem bez práce takže musim sehnat nějakou cool gamesku :)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    hele já to nehledala tohle nepoužívám :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mnoooo hlavne to nema tak odflaklou krajinu jako FW myslim ze to bude vypadat vlmi dobre radeji setam zkuste taky registrovat bo jestli budou zase jen vybirat tak at aspon nekdo setam dostane :) Neobevilas ve FW nekde nae ty ikony nex target atak a tak ? Tomitam dot chybi :(
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    to nevypadá zle :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Bobi.. jeto shit.. ale uz aby bylo sesteho jestli meto tam pusti bude to super :)

YouTube - E3 2010: Rift: Planes of Telara developer walkthrough
    http://www.youtube.com/watch?v=jDTrqbyTQ_w
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: ok jinak jak to tam ted vypada? me to nak prestalo bavit pac to zaclo bejt tak nak nudny. sou tam naky dungy nebo neco cobyme fakt ohromlo a odtrhlo od minecraftu ?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: Ok poslu do posty Raeve ten Acc cosem nanem hral doted at sito vyzkousi :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: nic mi neprislo na mejla a FW nemam stazeny klekl mi hadr
    RAEVA: mozna nak pozdeji :)

jo a hele ty to FW nak hrajes?
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    takže si ne co? :(
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    nemáte někdo volné ACC na ten forsaken? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam