• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    :(((( doufam zeto nebude az do zitra

Server Status: Undergoing Maintenance
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno miho grimoara dostal na 13 lvl nakolena glacier lvl12 a ani sem ho moc neposkrabal :)))) Tak cosem koukal dal. tak grimoar neni zadnej nuk ale na vyssich lvl jeto spis healer... mnese grim libi dikytomu AoE kouzlu co ma to hodim do chumlu mobu a pak este to druhe ten pilar .. a je vyreseno.. tady neco jao heal flasticky neni co ?
    PELENDUR: Jeste mensi by to nebylo ? .))
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    tak tohle je moje postavička - ještě se snažím vymyslet jednu ale zkoušel jsem grimoira a moc mě nebavil a ted zkouším glaciara a dostávám tak na prdel jak nikdy ;), takže fakt nevím jak za něj :( nejvíc mě bavili zatím ten pyromág a bladedancer (moje názvy - na to jak se jmenujou ve hře si nepamatuju)

Kim.bmp (788022 B)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    nn taje akorad nyny :)) jak sem psal este sem musel predelat kalhotky a nechtel sem zadnou preplavanou postavu.. vcelku me stve ze stou hlavou nicmoc delat nejde.. Nechlastej a sezen lepsi mikrofon..
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: hele já vim že by to nebylo špatné ale opětm i nefunguje mikrák tak nevim co bych tam jako dělala.... a navíc teď mizim kalit, stává se ze mě alkohlik :D ale tzejtra vylevelim snad, mam tu ledovou postavu taky znovu vyfotim a ta tvap ostava neni zlá ale fantasie taky moc nemáš :P
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jo Raevo nebylo by odveci se taky stavit TS :) Ja du naktak studovat cobych mel natom Grimoarovi zlepsovat kere staty.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Ale zjistil sem ze postavicka de i v hre predelavat :) takze uz je malinko izmenena :))
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    hihih mne to nak na pritscreen nefunguje asik ale kuknu se do souboru s hrou.. Jinak mam grimoara jestlisem to dobre napsal.. mooc fajn postavicka..
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: ehm :D takovou tou klávesnici print screene a pak jsem dala v malování vložit ;) a už mam jinou postavu protože ste mě vyhecvovali a nasrali :D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    tss :) Cims to fotila ?
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    tss...
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak lvl 12 uf este lvl a zase new skill jinac peknej UO system zvisovat lvl skillu tim jeho pouzivanim :))Jeto tam docela fajne stejne meto bavi jen diky tomu zesi clovek tu postavu muze udelat tak sam abyse nani dalo divat.. ikdyz sem jak koukam odflaknul kalhoty dasestim snad este neco delat.. Je dobre zetam ani neni moc lidi zadnej velkej naval.. a skoda zejetam i dost lidicek bez fantasie nektere ty kostymy des.. neco jak Raeva :))))))))))) Tak nak abysmetam zalozil klan treba ?
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    operace demonface mě nic neříká, questy jsou imho fajn, baví mě je i číst což se moc často neděje. A ano od osmého levelu můžeš do kanady ;), craftění je docela v pohodě, nic moc komplikované, navíc bych řekl že jsou imho dobré ty skupinové questy do kterých se zapojíš jenom tím že vlezeš do dané oblasti třeba jako ten co byl v tutorialu
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Cojeto ta operace Demonflame ? nejak to pome chce realny prachy :((
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Achjo.. ty Q sou deesive stereotypni da se pak i vypadnout z mersta ?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jinak kam se umistuji Advantage points ?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Hmm masakr sem lvl 9 ale nak si nedavam ani veci skupnky jinak sem se ustalil na postavicce AlessaCZ ute predchozi fain ohoz ale jasem ziskal tu auru drobatkomito zmenilo barvy tak mam tuhle a i jinej calass Jo super a na zadech lvicka :) Me tam dost zaujalo to crafteni to du vyzkoumat :)
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    TAJEN: no já mám lvl 10 a narazil jsem na první opravdu skupinový úkol tak počkám na vás asi a pak si dáme supervillaina - to je čtvrtý level příšer - sráč (nepamatuju si přesný výraz ;) ), villain, master villain, supervillain... A toho posledního už sám prostě nedám - tam budou třeba aspoň tři lidi...
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jo a mam Asfalt az me uvidis budes cumet mam lvl 6 new skill a naucil sem se litat heec :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam