• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    Kde všude jste hráli, texty, fotky, doporuceni, rady, varování..
    rozbalit záhlaví
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    TAJEN: to protože si nehrál D&D na papíře vid? Staty ti přidávaj málo k attacku. Víc dělají úrovně a to jakou classu sis vybral - tedy největší nárůst mají bojové classy (warior, paladin, ranger a barbar) nejmenší pak kouzelníci. Zloději a ostatní hybrid havěť je někde mezi.

Navíc na close combat se počítá do attacku STR. Takže ti je DEX na 20 nahovno - ona existuje možnost si k útoku počítat místo STR DEX ale myslím že to na levelu jedna nejde.

Gandhi doplň mě - D&D jsem už dlouho nehrál tak si nevybavuju jak se říká těm věcem jako je cleave apod. ;)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    GANDHI: Jo sem koukal naten autoatak uz to musim vyzkouset.. jink.. sem si nastavil staty sam ale nakosemito nezda .. s 20 DEX se treba i 8x zasebou netrefim coz mi prijde velmi hloupe :(
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: tak zaco se bude hrat se vi uz dlouho :) http://www.swtor.com/info/systems/advanced-classes to neni zadna novinka :) sou i videa kde mas kazde povolani zvlast
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    TAJEN: da se zapnout autoattack - toggle je na meciku co je vedle health baru. Backstab aka sneak attack se aktivuje automaticky, kdyz jsou k nemu podminky.

proc musis drzet pravy tlacitko, nechapu. mozna ti pomuye switchnout na mouselook "T"

a koukni se na nastaveni tlacitek, to je asi prvni, cos mel udelat
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak mam to DDO.. marne hledam nakou ikonku obicejneho utoku co bych si dal na klavesu grr tu neni.. sem nucen drzet prave tlacitko a nesmyslne klikat na leve a pak tedy postavicka kolem sebe sviha chaoticky rapirem.. Udelal sem si rogue ale marne hledam skill backstab achjo :(
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Au tak paradni video.. !!!!!!!!

Odvrácená strana augmentací z antikampaně Deus Ex 3 - GAMES.cz
    http://games.tiscali.cz/video/odvracena-strana-augmentaci-z-antikampane-deus-ex-3-56393
    MAIREAD
    MAIREAD --- ---
    PELENDUR: Pokud se nepletu, tak na Fkách to má hlavně Lajna2
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno po tech letech v lajne sem si na Fka zvykl no :) Vcelku me stvou nove hry co vymejslej stale jine ovladani..
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    TAJEN: jj to že to jde dát neznamená že by to tam bylo by default - to jsem měl na mysli... asi jsme se nepochopili ;)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    GANDHI: Aha hm tak abych mohl hrat za drova musim odehrat neco za jinou postavu nasbirat FP a odemknout soi to hmm tak to zkusim sem DDO este na nove msince nehral..

MALY_BOBIK: Mno ten conan ma az prekvapive prijemnou grafiku.. :))

PELENDUR: Prosel sem vecinu hratelnych MMO a na hodne jich to na Fka slo dat..
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    MALY_BOBIK: jo vidíš to - jak to vypadá s těma star wars? maj vyjít až příští rok ale třeba bude closed/open beta ne?
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    PELENDUR: TAJEN: za kazdej splnenej quest dostavas favor. Kdyz za plneni questu nasbiras 400 favoru, odemkne se ti drow coby hratelna rasa. krom toho za prvni stovku favoru dostanes jeste nejaky pekny bonus pointy, za kazdou dalsi stovku dalsich 25 za ktery se da nakupovat ve storu, takze opravdu pres farmeni favoru se da postupne dopracovat k nakoupeni temer veskeryho placenyho contentu.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: pff jasnej sith a zabijeni vseho okolo :D evoky budu mit jako backory a toaletak :)
    TAJEN: na conana sem necetl moc chvaly a nak se mi do nej nechce kdyz uz konecne snad bude SW
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    MAIREAD: nj na fkách jsem skilly snad neviděl v žádné hře a to jsem jich už prošel opravdu hodně...
    MAIREAD
    MAIREAD --- ---
    TAJEN: To je čistě jenom o zvyku. My WoWisti jsme zase zvyklí na skilly a kouzla na číslech, na Fkách je parta a další ovládací funkce ;-)
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    TAJEN: vcelku snadno - na lvlu cca 5 (už si to přesně nepamatuju) uděláš quest a odměna za to je moct hrát za drowa. Ono obecně DDO to má skvěle udělané že v podstatě celý obsah můžeš odemknout i jako free player, jenom u toho strávíš mnohem víc času a budeš muset vyzkoušet třeba víc postav.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    GANDHI: No to by me hodne zajimalo jak v DDO muzu skrze Q hrat za drowika :)

MALY_BOBIK: hh dementni conan :)) graficky to je vcelku i hezke.. for free desne osekane hned nazacatku me nasralo ze za necra se neda hrat z magu jen demonologist ale tak vpohode ma ohnivi kouizla a na 7 lvl nake blesky .. ale come nasralo nejvice ze mam skilly na cislech a ne na Fkach takze semi stava ze kdyz se prez W rste snazim behat hopsam a chci kouzlit obcas se umacknu a hra mi spadne do woken a nekdy proste nejde nahodit z5 takze ji musim prez spravce shodit .. a jako nevim kurevsky dlouho se to nacita :( este to du zkusit jinak Q samej grind a podobne :)) Jo jeste me sere omezenej inv asi na 9 veci jenom takze zabijes par mobu a muzes mit hned plnej batuzek :) teda sem uz v prvnim meste a jak sleduju zbytek tech par free hracu moje cubicka Asfalt vypada nejlepe cose tyce obleceni tu vsichni chodej v desnejch hadrech hadam zeto sili z pytlu od brambor :)) Prekvapilo me ze u kovare nekoupite ani ho** :))
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    TAJEN: V DDO se drow sice da koupit ale stejne dobre na nej dosahne i free2play hrac, jen musi delat questz, heh
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    hloupe SW :))) urcite budes hrat zatoho medvidka co klackama nicili ty obri roboty :))
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: kdyz je predprodej SW tak budou na podzim venku tim pro me konci veskere smrdlani vseho ostatniho natoz conana kteryho nikdo nehraje tak je zadrmo :) podivne zadarmo :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam