• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    RAEVA: no vidis a to te ani neznam :)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    SIRLOON: heeej ty si mě totálně vystihnul :D
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    FOLCWINE: no znam dost holek co vypadaji cely den stejne pac se nemalujou. jen sou po probuzeni minimalne hodinu nasrany na celej svet a agresivni jak zabrezla fena
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    TAJEN: lol hlaska, "Je celkem zajimave, jak velmi zmeni make up vyraz tvare" :D me fakt pobavil, ten pan asi nikdy nevidel po ranu nenamalovanou slecnu co :))) no, asi ne, podle hlasu nejspis nejaky nerd ...fakt jsem se zasmala

ale jinak to vypada hezky, moc hezky
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    jPW je jako kazda jina itemmail :) ale sem zvedavi na tu jejich NwN :) a nebo natu s tema upirama hernajs nevzpomenu si ted na nazev..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: PW je free s donater ne ? O,o
    RAEVA: myslel sem ze ti dam pristup :) hraju dost pomalu
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    NEVILL: Mnooo rozhodne se mi to libilo vice nez Tera ... Bohuzel sem kdysi byl na cbt ale pak to nak uzavreli a dalsi cbt kdeme pozvali byla tesne pred zacatkem gw2 tak sem to moc netestl :((
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    TAJEN: zkoušel jsem, ale nějak nevim no...tady z těch her u mě pořád vede Perfect World, ta hra je fakt propracovaná s ohromným množstvím detailů...
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    MALY_BOBIK: no já ti rozumim ale tzu hru si v nejbližší době nemohu koupit ;) takže je to zbytečné no
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    SIRLOON: no kdykoliv jsem cokoliv ztratila bylo to navždy :) mam asi blbou karmu
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    RAEVA: no je potreba se jen sejit oba u kompu to je vse :D
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    RAEVA: treba ho nekdo vrati. ja takhle vratil penezenku pac v ni byla obcanka a pani se divila, ze jeste existuju :)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    MALY_BOBIK: v poho, kašlu na to ;) právě se mi podařilo ztratit batoh ve kterém jsem měla (občanku, pas, klíče, knihu, hry a šálu) takže si musim vše koupit a zařídit a na hru už nezbydou prašule...sem šikovná moc moc
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    24/10/2012 je openbeta Raiderz

RaiderZ | E3 announcement trailer (2012) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=GHkKxC97lr8

Vyzkoušejme RaiderZ Online s komentářem - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=rcH3eOqzmz4
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: jo pracuju.. este 14 dni :))))
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    RAEVA: účet bych ti půjčil ale je s tím dost srani, museli by sme se sejít oba u kompu abych odsouhlasil že ses na mě logla, pak že stahujes a pak zase že hraješ :-) pak by to už snad mělo přestat prudit na mejlu a nechá tě to hrát. tak to záleží na tobě, ja mám čas v úterý a asi kousek středy
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: ty pracujes? nevěřím!
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Nic padim na svoji Asurku dodelam 80 na archerce a pudu na necromantku :) toje prca necro dualdager :))
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    SAMGARR: j mesto je to takove steamppunkove ...

RAEVA: Vsak ty si to koupis :)
    Guild Wars 2: Our Time is Now Trailer - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=HGRMWxg9ZcM
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    TAJEN: me prave ty lokace Charru bavi, Black Citadel je krasna:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam