• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    VESNACH: No taky bych rad doufam zektomu ten accna uplay bude stacit :-D
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    no, díky za info. Tu open betu zkusim, uvidim.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Kazdopadne to dam este sem :-)

The Open Beta is free and open to everyone. You don't need a code to enter, simply go to your platform shop, download and play:

XBOX ONE: Go to Games and search for Tom Clancy's The Division Open Beta
    PS4: Go to the Playstation Store and search for Tom Clancy's The Division Open Beta
    UPLAY PC: Launch Uplay PC, the Division Open Beta will be in your Free Games list
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    TRAGED: Tak mass Effect sem taky nehral.. resp.. od falloutu3 sem nehral zadne strilecky.. a vzhledem ktomu ze me F4 hodne sklamal bych si rad vyzkousel tu divizi , hlavne jak se to ovlada a jestli to schroupe moje pc ..kazdopadne bych se svama rad videl v te open bete kdyztak poslu souradnice na TSko :-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    VESNACH: A Destiny se hraje úplně jinak. Jak jsem tu psal níže, The Division je herními mechanikami nejblíž k prvnímu Mass Effectu.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    VESNACH: Vůbec netuším kterej recenzent dle YouTube s tím přišel.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    taky bych uvital nakou open betu, ikonek na plose ktere moc nehraju a nebo nehraju vubec uz mam cekem dost
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    No moc rad bych si to nejdriv zahral nez dotoho zainvestuju...

VESNACH: To kdo prirovnava ? osobne se me dastiny libila ale po par sledovanich me to rychle preslo..

Ale mam i docela strach ze divize skonci po mesici jen u stupidniho repat aren pvp :-(
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    proc se to prirovnava k destiny? (to sem hral do 25 lvl cca a jestli to ma stejny koncept, tak ani nahodou...) Jak tam funguje aim? Nejake autoaimy viz treba army of two, nebo to je ciste o skillu??
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    No , kdyz vidim ty hard enemy tak jako to bude snad i zabava na dlouho :-) bude zdase dost zaezet i skym to hrat na random partu to pujde asi dost stezi ..
    The Division Multiplayer Gameplay - "INSANE SNIPER, HIGH LEVEL GAMEPLAY"
    https://www.youtube.com/watch?v=gigjP5KzY1w
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    WRATA: Ne. :-)
    WRATA
    WRATA --- ---
    TRAGED: Ano projde. Presunout neco z klientske strany na stranu serverovou neni neco co by se dalo udelat za par dni u takoveho projektu. To vyzaduje docela brutalni zasah do kodu hry
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    WRATA: Tyve, to si fakt myslíš ze to projde i do full? K čemu myslíš že ty bety, kromě PR slouží?
    WRATA
    WRATA --- ---
    Mno nez se zjistilo ze se da cheatovat tak jsem do toho chtel jit. Ted uz bez sance. Snad Division 2 bude okay
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    me se to libilo tak ze to urcite koupim ale ne za prvotni cenu
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    TRAGED: No to by me s moji prachbydnou anglictinou i trosku vadilo zese tak nak nedozvim ten pribeh .. ale jestli by byla pak naka stalejsi skupina s kerou by se dalo chodit tak bych se asi pridal.. Jak sem to tak sledoval jeto po dlouhe dobe hra strileci co bych si i zahral hlavne me zajima cosi vsechno muzu udelat vte oflajn zone .. a hodne se mi tam libi to vylepcovani neci.. :-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    VESNACH: Na poprvé jsem k tomu přistupoval skepticky a jako k akční hře, takže mě štvalo jak moc vydrží MOBy jen o 2-3 lvl výš. Ale pak se to zlomilo a přistihl jsem se jak hledám každý ztracený telefon, abych zjistil co se vlastně dělo a nemůžu se už dočkat 8.3. :-)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    lidi kolem, co hrali betu rikali, ze je to prej uplne nepresvedcilo, tak s tim Division zatim vaham... ale osobne sem to mel taky docela v planu.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: ted to bylo nak na humble buble ale rikal sem si ze na to seru davat tam 25e nebo kolik zato chteli
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TAJEN: Mechanika hry je IMHO nejlepe prirovnatelna k Mass Effect 1. Cover-shooter RPG v kterem ovsem zasah nezalezi jen na skillu, ale i na statech a navic Online.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam