TAJEN: Beta verze DaL má strašně dlouhej loading, ideální na čtení knih nebo dát děti spát.
U toho steamu máš něco špatně, steam občas zlobí a ale až takhle ne. Já tam mám tisíc her, bych se zbláznil kdyby to takhle fungovalo.
Jináč proto taky píšu a říkám, že hraju spíš tu citadel, která má jinej koncept, a člověk by řekl že i prázdnější svět, ale ono to funguje a je to nesmírně zábavné a hratelné.
Kup si oboje, já i Kid už jsme to udělali. DaL je dobrej projekt, ale ještě bude trvat než to bude funkční. Mně předevčírem chytnul nějakej skřítek a moje postavička zkameněla nebo co (nemohl jsme se hýbat, nic, a přitom on mi ani moc neubíral), hrál jsem to jako lokal koop a ani kamarád mi nepomohl, snažil se mlátit do toho skřítka, ale ten měl nesmrtelnost (a přitom nízkej level) takže mne ten blbeček minutu bil než jsem umřel a po cestě ke svým věcem jsem skočil na cestě přes kámen (cca 1 metr pád) a ten mne zabil, takže jsem o všechno přišel (i když mám postavený truhličky kde se dá), páč ty nejdůležitější věci jsem měl zrovna u sebe – a to jako nene, nebudu se zase frustrovat a hodiny to shnánět znova (páč suroviny na tyhle konkrétní věci jsou tam vzácný a daleko). V tý hře nefunguje ani běh do kopce.
Ale vyplatí se to koupit, porotže teď to stojí fakt málo, časem se to určitě bude zvedat a plná cena nebude malá. Pocit z té hry je dobrý, ale je to prostě hodně ea.