• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    Kde všude jste hráli, texty, fotky, doporuceni, rady, varování..
    rozbalit záhlaví
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    WRATA: Tabula Rasa nebyl ani moc failze strany RG, jako NC.
    WRATA
    WRATA --- ---
    LUKE: Docela bych se stydel napsat ze je RG legenda po failu s Tabula Rasa...
    WRATA
    WRATA --- ---
    KID_MCHUTT: Shroud of the Avatar
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LUKE: co je sota?
    LUKE
    LUKE --- ---
    Tak se hlásím ze SotA. Trvalo pěkně dlouho, než se odemknuly advanced souboje a stejně tak dlouho, než jsem pochopil, jak to funguje. Jestli to dobře pobírám, tak klasické "klikni a sekni" se rozšiřuje do varianty na karetní souboj, kdy do každého akčního slotu můžete šoupnout několik typů útoku ("karet"). Během boje se tyhle karty objevují a můžete je buď používat samostatně anebo je kombit do silných úderů. Jak se karty objevují závisí, jestli to dobře chápu, na bambiliardě faktorů. Je to docela přísný, ale dává to smysl. No a zbytek hry je standardně nesourodý, spousta drobných chyb atd. Ještě jsem nešel do craftění, na kterém podle všeho závisí hodně.
    LUKE
    LUKE --- ---
    TRAGED: Klasika, Ashnobe
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Ale pokrok v enginu je uzasnej.

TRAGED
    TRAGED --- ---
    LUKE: Zrovna jsem lognul a koukam se jestli jsi sem napsal jmeno abysh si te prihodil do pratel :-)
    LUKE
    LUKE --- ---
    TRAGED: Je to furt roztáhlé. Oldskool. Chtělo by to v tom chvíli pobejt v partě, zorientovat se a tak.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    VIRIK: U warframe jeste beru to, ze s platinou se da obchodovat i mezi hraci takze vse jde koupit od nich a navic je to primarne tymova pve zalezitost, ale u sandbox mmo je to neomluvitelne a zrovna Shroud to ma opravdu nastavene tak, ze jde koupit vse vcetne pozemku, budov, vybavy atd. Kdyz uz behem early release hra ziska povest jako whale heaven tak je neco spatne. Navic co jsem koukal tak uz ted kdy by melo byt tesne pred release je hromada veci nedotazenych.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    TRAGED: jenže nevím jaký :/

WOLFGAR: jo, děkuju, tenhle přístup mi vadí velice (současně ale podotýkám, že si v těhto hrách klidně utrácím, ale považuju to prostě za – juuu, kostým pro moji postavu a nějaký pet, nebo – hej, hezká zbraň (statistiky podobný jako ta volně dostupná ve hře, ale třeba hezčí skin, a takové ty zábavné věci), kupovat si postup hrou je ale špatně – asi největší šílenost je to v Assassínech, kde v Unity měli v nabídce to, co jste získávali za vedlejší mise, které šly i zrestartovat a trvaly tak 10 minut :D, nicméně tam to byla past na blbce a byl to singl, v MMO je to (kromě nějakejch základních balíčků) svinstvo. Jako je v pohodě, když si člověk může koupit lepší zbraň do nějakýho levelu, ale to nejlepší a s čím se nejlíp hraje by mělo být jen fakt za hraní (zdravíme Warframe).
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    VIRIK: Pay to win simulator. Mají to nastavené, že v podstatě vše ve hře jde koupit za $ takže můžeš vesele dřít a grindit ale pokud do toho někdo dá 1000$ tak tě převálcuje ve všech směrech což mi příjde u Sandboxu kde je hlavním cílem se někam vypracovat jako docela vážný problém.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    VIRIK: Jde o nástupce Ultimy :-)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    to je tady tenhle titul?
    Shroud of the Avatar: Forsaken Virtues on Steam
    http://store.steampowered.com/app/326160/Shroud_of_the_Avatar_Forsaken_Virtues/

mohl by někdo nějak vlastními slovy shrnout o co jde. Vypadá to velice lákavě.
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    LUKE: ja to chtel zkusit a ani jsem to nepustil kvuli nejakemu erroru :D tak tomu davam chvilku nez si to kluci vyresi
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    LUKE: Od Alphy, ale je to tak roztaaaahle, ze jsem tam už dlouho nebyl. Když se odkazem sejít, tzn ze dřív než kolem 22:00 nemůžu, tak bych se od XbCh2 i odpoutal :-)
    LUKE
    LUKE --- ---
    Shroud of the Avatar anyone? LFG!
    LUKE
    LUKE --- ---
    MALY_BOBIK: Tak zatím jsou v betě a dělaj pro backery, marketingovou kampaň spustí později. Připomíná mi to trochu v určitých nápadech návrat k nápadům ze SWG - třeba neletální povolání. Takže nikdo tady?

PELENDUR: Dík! Ashes of Creation jsem neznal a vypadá to hodně dobře!
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    LUKE: nad touhle hrou stále uvažuji zda ji pořídit. Hlavně mi přijde že o ní lidi ani moc neví
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    tak pánové skvělá debata, přihodím sem neb je to imho k tématu:

Best MMORPGs 2018 - The Top MMOs to Play This Year
    https://www.youtube.com/watch?v=GNRSo-OVqwM

Ještě dodám že kamarád hraje Life is Feudal a je to prej takové to klasické ultima like mmo... Zatím teda dost zabugované ale prej se to zlepšuje, hra je nová takže se s tím počítá.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam