ELIDOR: Zajimave, ja mam z toho po par dnech hrani presne opacne dojmy. Rekl bych, ze opravdu zalezi jestli clovek koukne na nejake guide video do zacatku a take na serveru.
Nemel jsem vubec zadny problem prezit co se tyce jidla a piti. Kdyz si vyrobite alespon dve lahve na vodu mate dost tak na 3 hodiny hrani behem kterych je to nejmensi zabehnout nekam na mape k vode. To same jidlo, jist se da skoro vse a nejaka zvirena kterou lze zabit je vsude. S trochou sikovnosti neni problem s dykami ktere si vyrobite 5 minut po zacatku hry zabit i krokodyla a v prvnich castech mapy nic co by vas mohlo ohrozit pokud si davate alespon trochu bacha a nenabehnete do houfu peti nepratel neni. (Pocatecni mec je na nic, je treba si postavit kopi a dyky a kombinovat)
Chtel jsem hrat na PvE serveru, ale protoze kamaradi jsou na PvP tak jsem to zkusil tam a i kdyz PvP vazne nemusim tak zatim nebyl problem, nikdo mi zatim nic nevybral ani nerozbil, vsichni lidi co jsem potkal spis pomohli a poradili nebo si me vubec nevsimali.
Takze me dosavadni zazitky urcite nejsou nejake hardcore survival, spis to mam jako relaxacni zalezitost i kdyz urcite mi dost pomohlo ze jsem se mrknul na nejakou tu beginner guide tak jsem vedel alespon trochu co delat protoze hra ty mechaniky moc nevysvetluje a verim, ze kdyz se v tom zezacatku clovek placa a netusi tak to muze pusobit mnohem obtizneji nez to je. Ale i tak pokud na zacatku zustanete v tier 1 zonach tak jste v klidu. Kdo chce hardcore survival vyrazte hned na sever a bude to asi jine, ale urcite ta hra nabizi i moznost hrat na pohodu.