• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    Kde všude jste hráli, texty, fotky, doporuceni, rady, varování..
    rozbalit záhlaví
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    WRATA: NMS byl problém v tom, že to nebyl přiznanej EA a přitom byl a finálně vyjde až teprve tenhle měsíc (thanks SONY, která EA nevede a udělala to v té době u několika her, nejen NMS, takže to nebyla náhoda). Tam ale s lidma ani nekomunikovali, vysrali se na ně.
    Tohle má společný jen to, že marketér zapoměl použít budoucí čas (obsah tam bude a ne je) a používá jen přítomný.

Hysterie na netu nebyla jinak opodstatněná (řvát hned třetí den EA přístupu? Cuže?), protože na rozdíl od NMS komunikujou a peníze těm kdo chtěli vrátili. To SONY ani Hello Games nikdy neudělala :)
    Black Desert Online, který mám velice rád, tam taky spousta věcí ještě chybí a kolik maj oni na to prostředků a lidí to opravit a jde jim to dost pomalu.

Cena za EA je v pořádku, když na ni obě strany přistoupí. A těch 30e, to je jen základ, nicméně hratelnej, ale fakticky přidej 120e za sběratelku, komplet, když to fakt chceš.

Podle mne je Bless velice nadějný projekt na docela dobrý cestě. Spíš je tady otázka, zda není tak trochu mimo čas, jestli vlastně dneska maj lidi hrát takovýhle velký MMO a tím pádem, zda budou mít na tohle finance.
    WRATA
    WRATA --- ---
    VIRIK: EA za 30€ je zlodejina. Takovy No Mans Sky...
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    tak u toho Bless online je to trochu přehnané (internetová hysterka). Není to takovej průser, je to vydané jako EA a přitom už je to hratelné (srovnejme s Dark and Light, který se sice zlepšuje, ale fakt fakt fakt je tu beta demo).
    Spíš se klasicky marketingový chytrák dopustil failů, když tvrdil, že v EA přístupu už postendový obsah JE a on tam NENÍ.
    Pak teda anglický překlad, to je otázka, zase je to furt EA.

Dobrý ale je, že se snaží ty, co jsou nespokojený nějak kompenzovat.
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    TAJEN: black desert jsem pár let zpátky mastil, ale po pár desítkách hodin mě to omrzelo a nějak se mi k tomu ani enchce vracet. Sosám teď Teru, vypadá to zajímavě. Ještě dumám nad tou online verzí FF, ale jsem celym univerzem nedotčenej.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    CHOBOT: Zalezi jak moc se chces ponorovat a kolik penez a hlavne casu do toho chces investovat .. https://www.blackdesertonline.com

CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    CHOBOT: nutno dodat, že lineage mě nikdy nechytnul :(
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    Mam nějak chuť se po dlouhý době ponořit do nějakýho mmorpg. Doporučíte mi něco? Moje nej srdcovka byl původní ragnarok online, ale ten už po tisící rozjíždět nebudu. Existuje něco podobně košatýho v modernějšim kabátě?
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    to je moc velká škoda, tyhle hry se mi grafiky i hratelně docela líbí
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TAJEN: To je zajimave, u Bless je to problem, ale u EverQuestu II to byla feature :-)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Nedávno vydané MMORPG Bless je kolosální průšvih. Valve vrací hráčům peníze, vývojáři se omlouvají – Gamebro.cz
    http://www.gamebro.cz/...pg-bless-kolosalni-prusvih-valve-vraci-hracum-penize-vyvojari-se-omlouvaji/
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    ELIDOR: ve městě, kde je i Conan.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    VIRIK: zatim nemame tolik zkusenosti .. jsou nekde i vendori co vykupuji / prodavaji?
    ptam se kvuli tomu, ze jsem lootnul uz nekolik desitek stribrnaku a zlataku
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    TAJEN: pardon, menil jsem modem od upc, .. nyni funkcni odkazy
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    TAJEN: to se nedá naprosto srovnávat. DaL je děsný nedodělek. Snažil jsem se ho před nedávnem hrát a je to strašný nedodělek a ani to ochočování tam nedává smysl a je buglý.

CE je FunCom. FunCom! Jen jak je perfektně nadesignovaný ten biom, teď zlepšili silně combat, to jak se vylepšuješ i tím, že věci nalézáš, rozluštíš průchod labyrintem.
    Je tam ztracené město v džungli a kolem něj jsou hory, ale kdo si vzopíná na povídku Gwahlurův poklad, ví že se má dole ponořit do tůně a proplavat v naprostým klidu.
    Takových věcí je tam strašně moc, ale najde je jen ten kdo hledá. Pokud do toho někdo naběhne jak do Rustu nebo Arku nebo něčeho podobnýho a ne jako do zrealizovanýho světa REH, tak bude zmatenej a řekne, tam nic není, je to jen nuda. To vás tam pak ani nic nečeká.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Osobne po zkusenostech s D&L se temhle hram vyhejbam zbytecna investice penez :-( Ikdyz treba Ark s par kamaeadama a vlastnim servrem byl super a moc se mi to libilo..obvzlast kdyz uz si pak clovik stavi vlastni hrad :-)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    ELIDOR: Tento web není dostupný
    Web elidor.cz odmítl připojení.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    rozhodne hra co stoji za vyzkouseni ... i kdyz dle staveb si to leckdo plete s minecraftem .. btw potkat lze kdeco

napr. takoveto zrudnosti .. http://elidor.cz/hry/conan/20180518234746_1.jpg

obcas i .. http://elidor.cz/hry/conan/20180519010006_1.jpg (nemec co ztratil veci ..)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    VIRIK: Jasne tak to jsem myslel tim, ze jakmile alespon trochu vis co delas zdaleka to neni tak hard. Pro nekoho kdo to nezna urcite cesta na sever bude hodne velka vyzva, pro zkuseneho hrace snadne, stejne tak jako nahrazovani ztracenych veci atd. Mam dva sety gearu jeden u postele v bedne a druhy na sobe a kdyz nekde chcipnu vezmu ten zalozni a jdu si hned pro mrtvolu.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    WOLFGAR: i na začátku skoro bez levelu se dá v pohodě proběhnout až na sever, když už víš kudy :) Jsou tam po cestě zakopané poklady (lepší vybavení hned do začátku), soutěsky, průrvy a cestičky. Vyběhneš na severu hned u toho viaduktu :)

Na PvP občas chodím hrát za kanibala a žeru lidi, i hráče :) Džungle je můj kamarád.

Na PC přes 300 hodin, na Xbox přes 100.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ELIDOR: Zajimave, ja mam z toho po par dnech hrani presne opacne dojmy. Rekl bych, ze opravdu zalezi jestli clovek koukne na nejake guide video do zacatku a take na serveru.

Nemel jsem vubec zadny problem prezit co se tyce jidla a piti. Kdyz si vyrobite alespon dve lahve na vodu mate dost tak na 3 hodiny hrani behem kterych je to nejmensi zabehnout nekam na mape k vode. To same jidlo, jist se da skoro vse a nejaka zvirena kterou lze zabit je vsude. S trochou sikovnosti neni problem s dykami ktere si vyrobite 5 minut po zacatku hry zabit i krokodyla a v prvnich castech mapy nic co by vas mohlo ohrozit pokud si davate alespon trochu bacha a nenabehnete do houfu peti nepratel neni. (Pocatecni mec je na nic, je treba si postavit kopi a dyky a kombinovat)

Chtel jsem hrat na PvE serveru, ale protoze kamaradi jsou na PvP tak jsem to zkusil tam a i kdyz PvP vazne nemusim tak zatim nebyl problem, nikdo mi zatim nic nevybral ani nerozbil, vsichni lidi co jsem potkal spis pomohli a poradili nebo si me vubec nevsimali.

Takze me dosavadni zazitky urcite nejsou nejake hardcore survival, spis to mam jako relaxacni zalezitost i kdyz urcite mi dost pomohlo ze jsem se mrknul na nejakou tu beginner guide tak jsem vedel alespon trochu co delat protoze hra ty mechaniky moc nevysvetluje a verim, ze kdyz se v tom zezacatku clovek placa a netusi tak to muze pusobit mnohem obtizneji nez to je. Ale i tak pokud na zacatku zustanete v tier 1 zonach tak jste v klidu. Kdo chce hardcore survival vyrazte hned na sever a bude to asi jine, ale urcite ta hra nabizi i moznost hrat na pohodu.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    dale bych rad rekl, ze hra ma velmi divne vyreseny vyznam party a guild .. na mape se nevidite ani v jednom pripade, musite se orientovat podle mapy .. coz je v pripade neznameho prostredi docela slozite

limit serveru je jen a pouze 40 lidi soubezne .. prvni dny me to dost fascinovalo, uz jsem se s tim smiril ... vyjma pvp serveru je to fuk .. zadna spoluprace tu nehrozi, muzete jen vyuzit neci slabosti ... jinak se budete lidem spise vyhybat.

pokud umrete, tak vse co mate na sobe a u sebe ... zustava v mrtvole. pokud umrete uprosted nepratelskeho tabora, tak mate problem ... velky problem.

kazdopadne hru doporucuju, alespon z pohledu 3 dnu hrani ... tedy prezivani
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam