WOLFGAR: zvláštní, frajeři s poslední nVidií mega ultra výkon maj v Bless nějaký problémy a já, blbeček s AMD RX480 ne?
To problýskávání ani takový zakousnutí tam nemívám.
/ve skutečnosti je to nápor na procák a paměti, při vstupu do lokace, když vidím že toi na pozadí loaduje (a tím se sníží fps) zklidním a buď jen jdu, nebo 30 sec počkám než se všechno nenačte. Je to záhada, ale ve městech mám 38-44 fps když je fakt nápor, ale jinak stabilně spíš 48-57 fps.
Taky mám ve zvyku, když hraju hru, vypnout všechny věci na pozadí, co nejsou potřeba - skype, kalendáře, volání přátelům, discord se stopadesáti kecajícími přáteli co si posílají obrázky, youtube chaty a podobně.
nezlobte se na mne, ale jestli někdo má kartu od nVidia na úrovni 1080 nebo 1070, a má takovýhle problémy, tak se mu spíš bije něco v komplu. Špatně nastavenej záznam videa, zvuku nebo prostě zadělaný wokna sračkama, slabej procák, zadělanou pamět. Není možný, abych si já na RX480 hrál v pohodě a na mnohem výkonějších kartách to dělalo takovéhle věci.
Taky je to build hry na steam, je to úplně jinej build než bylo japonsko nebo rusko. což je taky dost zásadní.
Black Desert byl tak hodně předělanej a měl nové problémy, když vyšel na západě, Tajen o tom zde hojně referoval a že to byly změny i dost zásadní.
A dnes ho máme docela rádi a jede pěkně.
Současně je to férově nazvaný jako EA. Cokoliv, co člověk kupuje v ea přístupu se musí brát s vědomím, že to prostě bude blbnout. Tam je riziko, píšou to při nákupu a vy odklikáváte souhlas. U EA je nakopak normální jít s problémem na fora a hlásit a hlásit a hlásit problémy. Nikoliv si stěžovat, že to není hotová hra.
A cena je pořád věcí trhu – i po refungech to hraje docela dost lidí a často potkávám i lidi co maj skin z toho 120e packu, nebo skin z předplatného.
819 korun mi nepřijde za hru nějak moc peněz. Je ale zcela tvé právo to nekupovat, stejně jako moje riskovat, protože se vždycky může stát že firma zkrachuje nebo to tvůrci zaříznou a plnou hru nikdy nevydají.