• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TAJEN: Anthem. Metro mě nikdy nebralo.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Metro: Exodus má vyjít 22. února příštího roku na Xbox One, PC a PlayStation 4. Tedy ve stejný den, kdy by na pulty obchodů měla dorazit i kooperativní střílečka Anthem. Tak kerou ztech her by ste uprednostnili ?
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    GANDHI: nicmene i tam se da pockat na nejakou vhodnou prilezitost jako je black friday etc a koupit to v nejaky pekny sleve - a tech meli relativne dost. Navic v ramci subskripce fasujes nejakej pausal turbine pointu (nebo jak tomu ted rikaj) a muzes si tak casem za ne vsechen premium content odemknout a subskripci zrusit
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    GANDHI: Musim se mrknout jestli nemaji nejaky vyhodny starter balik nebo neco podobneho, docela me laka se k tomu vratit, ale platit si vse zvlast se mi nejak zvlast nechce.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    WOLFGAR: je tam hromada premium contentu, ale vydaly i iirc tri expanze, ktery se platej extra
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    WOLFGAR: souhlasim, ze to f2p bylo dost okousany, ale dalo se a znam i vcelku dost lidi, co se progrindovali k tomu, ze si poridili temer vsechen premium obsah.

Nicmene unikum toho jejich combat systemu (alespon v tehdejsi dobe, ted uz to mozna bude mit vicero mmo) bylo nejen ve straslivym mnozstvi abilit (mit deset toolbaru po deseti polich a vsechny je pouzuvat nebylo nic nenormalniho) ale ve skutecne akcnim modelu, zalozenym na fyzice - sipy a hromada kouzel mely realnou drahu, kterra se dala blokovat, v melee se dalo manevrovat a vyuzivat vhodny pozice nebo znalosti combat rutin monster etc - proste zadny rightclick a cekani na cooldown
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    TRAGED: Ale musis koupit vsechny dodatky ne? Nebo maji neco jako v ESO, ze dokud platis tak mas odemceny veskery content?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    WOLFGAR: Pořad můžeš platit subskripci a tím se tomu F2P modelu vyhnout. Což mi připomíná, za tam mam slušně nabitou peněženku a na refund mužů zapomenout.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    GANDHI: TRAGED: Ja bych si ho hrozne rad znovu zahral, ale co si vzpominam tak me od navratu k DDO vzdy odradilo jejich naprosto priserny vyderacsky free to pay schema. Trochu bych rekl, ze to spadlo do stejne kategorie jako jine stare mmo ktere byly puvodne sub based a predelali je na "f2p" ale za dost hroznych podminek podobne jako treba Everquest 2. Ale tak jestli to jeste funguje mozna adoptovali neco snesitelnejsiho.
    Ale urcite souhlasim s tim nedocenenym klenotem na druhe strane ono to je i diky tomu, ze vychazi primo z aDnD v 3.5 edici takze nejenom nejlepsi verze tech pravidel do dnesni doby proto je combat DDO o hodne zajimavejsi nez v NWO protoze stejne tak to je v jejich papirovych predlohach mezi komplexnim systemem stareho adnd a urovni clovece nezlob se u 4te edice ze ktere vychazi NWO. A diky tomu tam funguji i ty unikatni dungeony s vypravecem a to, ze se pocita ze tank bude fyzicky tankovat a zalezi na pozicich postav atd.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    pokud by si nekdo chtel zahrat Conan exiles tak dejte vedet ...
    http://elidor.cz/hry/conan/20180612233018_1.jpg
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Stahujte zdarma PC verzi startovní edice středověké řežby For Honor - iDNES.cz
    https://bonusweb.idnes.cz/for-honor-zdarma-028-/Novinky.aspx?c=A180612_000103_bw-novinky_oz
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    GANDHI: DDO bylo v tomhle naprostý unikát. Boj v kterém nejsou nepřátele průchozí, takže funguji Tanci se stitama ve dveřích jsem pořad jinde neviděl. O principu pasti, jejich hledání a odjistovani, tajných vchodech ani nemluve. DDO je IMHO nedoceneny klenot mezi MMORPG
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    WOLFGAR: DDO melo imho velmi povedenej action combat ...ale certvi, jak to vypada ted, uz jsem tam tak rok a pul mozna dva nebyl
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tom Clancy's The Division 2 | E3 2018 Washington D.C. Aftermath - Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=NytWq8YCLQM&feature=youtu.be
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    The Division 2 Gameplay: The Division 2 Gameplay Trailer at E3 2018 Xbox Conference
    https://www.youtube.com/watch?v=hYfnxzWcbqA
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    KID_MCHUTT: V tomhle byla "nejlepsi" Final Fantasy XI kde jsi mel pet skillu a nejkratsi CD 40 vterin. Bylo to jak mmorpg designovane pro kolonii lenochodu. Ale zase nejlepsi fishing ktery jsem kdy kde videl takze jsem to pak hral jako rybarsky simulator :D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    WOLFGAR: ten combat systém je ppoommaalleejj... sice si člověk zvykne, ale stejně :) v zásadě to u mě byl důvod, proč mě to postupně přestávalo bavit...
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    btw hraje tu nekdo Conan Exiles a ma 60 lvl? zajima me, jaky je tu vlastne endgame na PvE serverech ..
    na PvP serverech neresim, tam je to zrejme. dekuji
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    TAJEN: v Tere me hodne moc bavil system pvp, neurazel za zadny class. nevim jak je na tom hra nyni, ale jednu dobu mela obrovsky problem s botama v pvp arenach a battlegroundech coz zpusobilo tehdy znatelny odchod pvp komunity.
    u komercnich her je nejvetsi problem pomala nebo zadna reakce provozovatele serveru (nikoliv vyvojaru) na podobnou situaci .. staci mesic neaktivniho pristupu k botum a komunita se zacne nenavratne ztracet ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam