• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    RAEVA: A je tam este daleeeeeeeko vic veci co ani netusis :-D Aj nove pro me :-P
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    SADAKO: asi jsem na znacne lepsim serveru .) ofik / EU Burning-Blade
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    ELIDOR: Nevidí, jo? Já teda WoWko dropla nějak před půl rokem, ale chat dost často vypadal následovně...
    - Mě zabili! Zlá Aliance/Horda!
    - Si vypni PvP, flag, vole.
    - Ale to nebudu mít bonusové expy. Jsou to hajzlové *whining ad nauseam*
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    tak on ten crafting musi mit smysl, ne jen vyrabet itemy po stovkach a tisicich, abys to prodaval vendorum ... coz je resp byl pripad BDO kdyz jsem hral ... naprosto nesmyslne crafteni nemajici pro hru vyraznejsi efekt
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    WOLFGAR: souhlasim, je to skvele reseni a z pocatku bylo hodne lidi opatrnych a pvp si nezapinalo, jenze wowko te za smrt v pvp vubec nepenalizuje, jen si musis dobehnout na telo a resnout se (nepisi to tobe, pac to jiste vis, pisi to obecne). casem se tedy lidi prestali bat umirat a pvp flag nevypinaji coz opravdu pripadalo na hratelnosti (sam hraj healera, takze sam nezabiju nikoho a presto pvp flag nevypinam)

drive kdyz byl pvp flag mimo mesta automaticky, tak hodne lidi projevovalo frustraci (caste hlasky v chatu: nejaky kokoti me zas zabili, .. atd), dneska nic podobneho clovek nevidi, proste parada. imho nejlepsi vec co wowko potkalo od outlandu.
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: jj vyzkouším :) už se těším domů z práce :D jinak díky za info :) to s tím lvlem 56 jsem netušila
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    RAEVA: BDO :-) uz mnoho let to hraju .. uz od doby kdy v korei pridali do hry tamerku ..Doporucoval bych ti si nejprve vsechny postavicky vyzkouset .. pac na 56 dostanes awa zbran a ta u nekerych class zasadne meni styl boje .. treba u archerky .. je vesele ze treba archera kereho pridali ted naposledy muzes mit awa zbran uz od narozeni postavicky cos brutalne usnadnuje hru .. jinak treba na ovladani a hrani sem ted zakotvil u Mysticky .. Elimu se craft v BDO nelibi ale mne zase ano .. zaty roky v mmo sem toho ucraftil uz hodne v ruznych hrach a zrovna v BDO mi to neprijde zase az tak spatne .. uz jen to ze spoustu veci na crafteni ti natezi pandulacci kere si muzes koupit a nemusis si vsechno tezit sama .. navic BDO muzes mit zaple 24/7 pac se tam muzess venovat afk vecem jako je treba trenovani koniku .. nebo rybareni .. ale ted nedavno jak tam pridali do ulovku mnoho novich veci to chce uz hodne velky inventar .. proto rikam nejlepci si vsechny postavicky nejdriv vyzkouset nez bys zacla investovat real prachy treba do zvecovani inventare nebo koupi oblecku na postavicky .. Jinak je treba v bdo i plno eventu ted napriklad i tento https://3rd-anniversary.blackdesertonline.com takze si jednou zaden zkus najit neco zajimaveho v bednickach :-D Doporucil bych ti si najit i nejaky CZSK klan co se venuje novackum jako je treba Echoes ...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    RAEVA: Já jsem na tom podobně, že občas si rád pvp zahraji ale musí to být plně dobrovolné, prostě když na to mám náladu proto mám rád pvp ve formě týmových battlegroundů, arén atd. a jinak také dám raději přednost stavění, objevování a RP. Problém je, že se bere jako dogma, že skoro každý sandbox musí mít open pvp a tím se mi ten okruh pro mě zajímavých her hodně zužuje. LIF mě také zaujal, ale ja píšeš všude jsem četl, že PvE servery jsou úplně mrtvé.

ELIDOR: WoW to vůbec s tím vypnutím/zapntuím pvp nakonec vyřešilo docela dobře to bych docela rád viděl v dalších mmo.
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    Já osobně PVP nepreferuji, raději něco kutím nebo stavím :) proto mě hrozně baví LIF, jen škoda, že to hraje tak málo lidí...myslím YO, MMO mě nebaví a je to tam pěkně hnusný...
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    WOLFGAR: ja beru pvp bud s durazem na 1v1 nebo skupinove, BDO ma skvele to skupinove pvp. ale fakt je, ze v WoW me bavi neskutecne vic.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ELIDOR: Me ten combat prisel nic moc a pvp hrozne nevybalancovane, ale zas posledni mmo kde me bavilo pvp bylo GW2, vsude jinde mi prijde ze bud resi balance na pve, nebo balance neresi vubec a nebo je to gank focus misto feroveho skill based pvp.

A SotA je porad hrozne nedodelana ne? Kazdy rok mi prijde ze se vyloupne par zajimavych sandboxu a pak zase skapou na vecnem early accessu nebo nedodelanem release.

Ja ted cekam na Legends of Aria (driv Shards Online) ale Early Access me nebere, pockam si na full release az budou nejake lepsi RP fan servery. Coz cekam bude jeste rok dva jestli to nechcipne uplne. Ale zatim mi to prijde jako jediny mozny nastupce perzistentnich NWN serveru z toho co je ted ve vyvoji.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    v BDO je ten craft fakt tristni .. nicmene pvp je dost fajn
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    RAEVA: mně to bavilo teda asi týden, ale třeba tě to bude bavit dýl :) Je teda fakt, že jsem hrál těsně poté, co se to dostalo do Evropy, takže tam nebylo moc jiných věcí než grindu a nepřehledného craftu
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    každopádně jsem si včera stáhla na zkoušku Black desert online a asi si to koupím, neni to zlé až na hnusné korejské postavy :)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    ELIDOR: mě se líbí celkově systém hraní ale bohužel jsem moc netestla, fakt se to kouše...
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    KID_MCHUTT: Shroud of the Avatar
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    ou, on někdo hraje Shroud of the Avatar? seriozně jsem se mu snažil dát šanci, ale vysloveně mě to ubíjelo nudou a zjevnýma nedodělkama. Pokud hrajete, můžete napsat pár řádek o tom co vás tam baví, nebo proč vás to zaujalo?
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    A Life is Feudal je Feudal Engine (Modified Torque 3D Version 1.1) a zjevně dobře optimalizovaný, kdežto u Avatara použili upravenej Unity, což bude ten průšvih, proč to bude dělat problémy.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    Shroud of the Avatar ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam