• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    Kde všude jste hráli, texty, fotky, doporuceni, rady, varování..
    rozbalit záhlaví
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    REFLEX: ne, pač budeme hrát :D
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Prosim az se nejak snizi ty fronty na rozumnych max 30min date sem vedet? :D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ELIDOR: když se dostaneš dovnitř, je to pěkné, s naprostým minimem bugů a hraje se to dobře. Až opraví to přihlašování, bude to tak 8/10 - teda levelling - jak je to dál, těžko říct
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    a jake mate zatim pocity z hrani?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BIMBAS: levelling jo, jaké to bude v endgame se zeptej, až se tam bude možnost dostat :D zatím je to hlavně queue simulátor kombinovaný s radiátorem
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ELIDOR: 2k (moje chyba) - ale i tak - včera jsem čekal čtyři hodiny, pak hodinu hrál, aby mi to následně spadlo a fronta byla furt stejně dlouhá...
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    a je ten NW teda dobrý nebo ne? Ja koukam na Twichi na neco ale uplne se mi to nezda
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    Zing - hry, recenze her, preview, videa a novinky: New World má na kontě nesmírně silný start.
    New World má na kontě nesmírně silný start - Zing
    https://www.zing.cz/novinky/96308052/new-world-ma-na-konte-nesmirne-silny-start/
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    fakt limit 1000 ppls / server?
    to mi pripomina Conan Online ... zalozil sis postavu na serveru a pak ses diky pretlaku k postave nedostal, tak sis zalozil postavu na dalsim serveru ...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    VIRIK: indie koprolát.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    indie-korporát :D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRAGED: njn, indie vývojář
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KID_MCHUTT: Tak co by jsi chtěl od firmy co provozuje jeden z největších cloudů na světě... :-]
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MEKKZ: Saba
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    Ja vcera vecer koukal hodinu na frontu a kdyz jsem se dostal do hry tak uz jsem sel spat :D

KID_MCHUTT: Kde hrajes?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TAJEN: tak já se tam v 8:02 dostal v pohodě, v 10, když dělali hotfix, v zásadě taky, ale v prime time už to nešlo nikomu.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    KID_MCHUTT: Mno koukal sem vcera na start na twici :-D Spousta lidi tam pak mela New World a hrali neco jineho protoze fronta :-D Chvilku sem dokonce ote hre uvazoval ale ... ee tak zarok mozna az jato vubec dopadne ...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    (limit hráčů na server je 1000, musel jsem restartovat klienta a skončil jsem tady na tom a už na to dobře 20 minut civím. Začalo to na 831)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ten new world je moc hezká hra, jenom není moc dynamická...

TAJEN
    TAJEN --- ---
    Elyon Cinematic Teaser Trailer (EN)
    https://www.youtube.com/watch?v=LIe340dzI9k&t=52
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Hele ja musim rict, ze jsem to mel uplne stejne jako
    PEDROBEAR: a pribeh v zakladni hre tehdy jeste nutny a nepreskocitelny pro hrani Heavenswardu me neuveritelne zral, postavy uplne pitome, pribeh nic moc, dabing tehdy jeste dost hrozny a kdyz asi po pate unesli tu bloncku s pulkou IQ blondyny z vtipu o blondynach tak jsem to malem zabalil s tim at uz si ji nechaj. A combat tehdy byl takove neohrabanejsi wowko, ne spatny a nektere group/raid encountery byly dost zajimave, ale nic hyperoriginalniho take ne.

Nicmene jsem vytrval a Heavensward byl k memu prekvapeni uz o dost lepsi, ne ze bych z toho pribehu nejak tekl, ale typek co vypada jako jeho vlastni sekra byl navzdory nesympatickemu designu i celkem kompetentni a jeho rozhodnuti ve me nevyvolavaly nutkani jit celem zatloukat hrebiky a story s witchkou nebylo spatne. I mechanicky uz se hra trochu vyvinula, gunslinger byl zajimavej a encountery taky uz originalnejsi.

Dal jsem to nehral ale co koukam na videa tak docela verim tomu, ze pozitivni trend pokracoval, minimalne co se tyce mechanik. Pribeh neposoudim, pry se take zlepsil, za me hlavni pozitivum vidim, ze uz te nenuti prochazet veskery stary content z cehoz jsem byl akorat nasrany a na nalade vychutnavat si story mi to taky nijak nepridalo.

Akorat se pry bloncka se silikonovou vyplni v obou kulatech a mezi usima pry opet angazuje v dalsich dilech tak to nevim jestli bych dal, leda ze ji nekde pri 187mem unosu brutalne zabijou to bych si to asi mozna i zahral znova.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam