• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    Kde všude jste hráli, texty, fotky, doporuceni, rady, varování..
    rozbalit záhlaví
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TAJEN: ne nutně, přidali tunu serverů
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno a tosem si rikal zebych si udelal vikend v novem svete ale kdyztotak vidim ze jeden ze dvou dnu volna bych stravil ve fronte tak dotoho asi nepujdu :-D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    REFLEX: ne, pač budeme hrát :D
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Prosim az se nejak snizi ty fronty na rozumnych max 30min date sem vedet? :D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ELIDOR: když se dostaneš dovnitř, je to pěkné, s naprostým minimem bugů a hraje se to dobře. Až opraví to přihlašování, bude to tak 8/10 - teda levelling - jak je to dál, těžko říct
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    a jake mate zatim pocity z hrani?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BIMBAS: levelling jo, jaké to bude v endgame se zeptej, až se tam bude možnost dostat :D zatím je to hlavně queue simulátor kombinovaný s radiátorem
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ELIDOR: 2k (moje chyba) - ale i tak - včera jsem čekal čtyři hodiny, pak hodinu hrál, aby mi to následně spadlo a fronta byla furt stejně dlouhá...
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    a je ten NW teda dobrý nebo ne? Ja koukam na Twichi na neco ale uplne se mi to nezda
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    Zing - hry, recenze her, preview, videa a novinky: New World má na kontě nesmírně silný start.
    New World má na kontě nesmírně silný start - Zing
    https://www.zing.cz/novinky/96308052/new-world-ma-na-konte-nesmirne-silny-start/
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    fakt limit 1000 ppls / server?
    to mi pripomina Conan Online ... zalozil sis postavu na serveru a pak ses diky pretlaku k postave nedostal, tak sis zalozil postavu na dalsim serveru ...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    VIRIK: indie koprolát.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    indie-korporát :D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRAGED: njn, indie vývojář
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KID_MCHUTT: Tak co by jsi chtěl od firmy co provozuje jeden z největších cloudů na světě... :-]
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MEKKZ: Saba
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    Ja vcera vecer koukal hodinu na frontu a kdyz jsem se dostal do hry tak uz jsem sel spat :D

KID_MCHUTT: Kde hrajes?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TAJEN: tak já se tam v 8:02 dostal v pohodě, v 10, když dělali hotfix, v zásadě taky, ale v prime time už to nešlo nikomu.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    KID_MCHUTT: Mno koukal sem vcera na start na twici :-D Spousta lidi tam pak mela New World a hrali neco jineho protoze fronta :-D Chvilku sem dokonce ote hre uvazoval ale ... ee tak zarok mozna az jato vubec dopadne ...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    (limit hráčů na server je 1000, musel jsem restartovat klienta a skončil jsem tady na tom a už na to dobře 20 minut civím. Začalo to na 831)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ten new world je moc hezká hra, jenom není moc dynamická...

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam