• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    CHORCHE: Ne jeto kktina .. bezis si po mape v ruce savli .. a hele stromecek .. AUTOMATICKY vemes do ruky sekerku pokacis ale skoci natebe vlk ale ty mas proste v ruce sekerku na drivi a musis prekliknout B abys mohl bojovat .. toje proste blbost no :-(

Nicmene ..potomcosem potkal echm .. Vargilse ? nabo jakse ta jesterka menovala . hrdinu okamzite opusti chut na boj s drakem :-DDDD Ha ! za splneni urcitych podminek sem dostal na jezdeni moooc krasnou jesterku parada uz nemusim jezdit nate sttare konske hatre :-D Jinac rano pred majtenenci sem si v svem hradu koupil planek na lodicku a nmohl ho pak najit .. se slzou v oku sem odepsal ztraty .. a sel dal questit .. takze mapka hotova je treba se vydat dal .. nasednu v pristavu na lodicku a cumim mam na yber uz ze 3 lodicek :-O a ona tam byla i ta na kerou sem si koupil planek uz hotova .. uplne prekrasnej steampunkovej delovej clun ! Takze .... sem na nove mapre ... ledove kralovstvi ceka :-)
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    TAJEN: jo to je slušná pruda - max to můžeš asi překlíčovat
    vypnout to nepujde, protože máš na Trade skilly i různé aktivní schopnosti na vyšších levelech, či lovení atd. (to právě přepínáš - qweasd tlačítka)
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    LAAZI: to teda nejsou
    nejdelší odpol v sobotu jsem měl cca 12k. 5-6k frontu srážíš 1hod cca
    takže jsem to dělal tak, že jsem se odlog a zařadil do fronty - pak jsem se šel se najíst, nakoupit atp. na 2hod a pak ještě chvilku počekal

nebo tím trvají máš na mysli že někdy po poledni a cca do 22hod večer je problém?

ono to bude opadat, pro x lidí to bude moc velká hra, budou ztracení, či jsou tu jen ze zvědavosti, natočit stream
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Da se nak vypnout ta kokotina abych to furt nemusel prepinat ztoho gatering modu prez to B ? Co sou kurva Pheony ? Proc beznich nemuzu pouzivat aukci ?
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    ELIDOR: Jak jsem psal, fronty jsou 25 tisic a trvaji cca 10 hodin.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    CHORCHE: jj vždycky je to o dobrý partě. časem je to stejně jen o vztazích a pokecu večer u nějakého společného hraní.

Mám jistotu, že hraní nebudu hrotit, takže nakonec skončim v nějaký guilde dědků se zvětšenu prostatou a čůr pauzou co půl hodiny co mají dost na háku si něco ve hře dokazovat, prostě si na pohodu zahrát, poklábosit a nestresovat se při wipe.

Mám pocit, že k tomuhle pomalu směřuje i czsk komunita, alespon co jsem za poslední roky zažil (btw nejlepší czsk komunitu jsem měl nyní v FFXIV, kde tomu šéfujou 3 holky, komunita ve hře suprova a v guilde ještě o level lepší). Nejhorší co jsem zažil bylo wowko, jak guilda top (v rámci realmu) raiduje a poměřuje se s ostatníma, tak to je peklo.
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    ELIDOR: ok začnu teda sledovat ty News, ono se v tom člověk musí trošku zorientovat

já na cz/sk komunitu kašlu, obecně špatná zkušenost, na endgame málo lidí nebo netrpěliví retardi
    zůstanu na Wei, sem v nějaké guildičce kde je pár IRL finských kámošů a uvidíme - jinak sem šla většina hispánců, takže global chat vypínam :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    CHORCHE: delka trvani byla v novinkach, jen nutno pricist +1 k jejich casu

btw zvazuju jestli neopustit stavajici postavu a nejit na Zinnervale, ted tam sice fronty jsou, ale casem se to srovna a jde o endgame za pul roku za rok .. aby bylo s kym hrat. czsk komunita je znama svoji tekavosti, takze tam kde dneska hraje 1000 lidi bude za mesic 300 a za pul roku 50
    hadam, ze prevest postavy nepujde? (zatim youtuberi rikali, ze ta moznost neni ani v asii kde to jede 2 roky, nadruhou stranu tam nemaji problem s mensima jazykovyma mutacema)

jak to vidite?
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    muj server Wei je zpět (ale doufam, že to nebudou házet do maintenance denně)
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    musim říct, že těm komentům sem se tady docela nasmál - už tu chybělo jak na utube přirovnat ještě k Tower defense hrám :)
    nej přirovnání vidím k BDO, když se pomine rozdílná kamera... to G je fakt hrozný (klikám to většinou LMB)

lvl 50 je soft cap (dal sem včera) - ale i tak je třeba prolézt main quest k x-tému ostrovu (snad jsem tam dolez před spaním) - pak by to mělo umožňovat rychlé vylevelování dalších postav
    pvp soft cap je 26 - pak si tam můžeš rozházet staty a hrát jen pvp (na test asi dobré)

trošku pitomě dávaj maintenance na dopoledne v EU (pro ně v Seattlu asi 1 ráno) - zabitej čas.... o víkendu fronta na 2hod+ (měl sem radost, když mi hra v neděli spadla a podruhé někdo vyhodil pojistky)

ty Packy - mám z min týdne Silver Founder - jediné, co je pro mě podstatné, je ta Aura (něco jako VIPko, pet sbírá, porty free atd.)
    skiny tak nějak o ničem, pety dostaneš teď na twitch atd. a všichni dělaj to samé, či se daj přenastavit
    zbytek jako currency - to je to ftp, když to budeš chtít urychlit, tak se toho dá nakoupit mraky, zatím v tom mám spíš zmatek

TAJEN: mám podobnej ilvl a v guildě už dost lidí přes 400 - tak uvidíme dneska

ELIDOR: btw refresh toho tlačítka je největší blbost, sem s tim blbnul v sobotu a jen si prodloužil frontu, když jsem nevěděl, jak to maká
    kde bereš info o údržbě, kdy bude a jak dlouho? já koukam jen jestli je server up, nebo down tady https://www.playlostark.com/en-us/support/server-status
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    btw kdo neustale refreshuje tlacitko .. udrzba serveru (kvuli pridani toho oddeleneho serveru) je planovana az do cca 11-12h, dojdete si nakoupit, osprchovat se a zavolejte pribuznym, ze nejaky ten tyden nebudete k zastizeni, at se o vas neobavaji ...
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    New European Region Update - News | Lost Ark - Free to Play MMO Action RPG
    https://www.playlostark.com/en-us/news/articles/european-region-update
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    LIQUIDFREAK: Jop Mokoko :-) Ha maitenenc no kazdopadne sem se v pribehu dostal dal uz se mi zpristupnil i partyfinder do dungu :-) vzhledem k memu ilv 255 name vsechny ty ilv400 kaslou a nikdo me do party nechce ale gear s lesim ilvl seda jen z dungu asi ne ? takovej divnej zakletejj kruh... :-(
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    LIQUIDFREAK: dodej seznam serverů, udělám ti anketu, ale nehraju to, takže nevím :)
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    TAJEN: asi mokoko.
    LAAZI: pohoda? jaky cekacky?
    ELIDOR: taky se bojim, to asi kazdej :D dycky muzes predat lead ze jo. Ja sem moc zhnilej na to to udelat a ani nvm jak poradne.

Muze pls nekdo s premkem udelat anketu kde kdo je? sirius, mokoko, zinnerwala, wei, sceptrum. Tech servru je kotel, cekacka temer vsude stejna. Ale slibovali nejaky transfery tak uvidime
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Zinnervale uplna pohoda, dopoledne sem dal join, chvili jsem jeste pracoval, pak sel sem si sel zabehat, dal sem si nejakou chalku, pak sem si sel na chvili lehnout a voila, z 25000 ve fronte je 74 :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Lost Ark hm ...jsem na nakem Momorike nebo jakseto menuje servru .. po 3 dnech sem 50 a tam kam sem se ted dostal omg.. nic podobneho sem uz spoustu let nehral ..zapomel sem okamzite na Elyon .. To ovladani si musim este poradne natrenovat ... Kerej magor vymyslel skilly na WASD atd tvl sem to hned prebindoval .. Jo ten filuta co vymyslel interakci na G bez rebindu by zaslouzil chcipnout aspon tisickrat ..Takze uz nekolikaty den utoho sedim uz od 4 odrana a dusi udelat kafe a spat zase az ve dve vnoci :-D Jinak sledujte to i na twici za 4h soutam pekne odmeny a zitra tam je i mount :-)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    dost jsem zmenil pohled na hru, je mnohem dokonalejsi nez se zda behem expeni ... sice netusim proc je potreba udelat 50 lvl, aby clovek zacal opravdu hrat, ale holt .. tohle neni prvni hra, ktera to takto ma
    tady ten youtuber se zabyva prevazne endgamem, doporucuju zkouknout: https://www.youtube.com/user/DeanCze/videos
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    LIQUIDFREAK: ja se bojim, ze bych u toho nezustal a tak to radeji necham na nekom kdo je blazen do diablovek :)
    jj tuhle hlasku jsem mel vcera kolem 19h asi dve hodiny, ale prekvapive dneska cely den loguju bez jakykoliv fronty.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Tak mi to poprve spadlo. V tomto ohledu musim smeknout, drzi to pekne.
    Kazdopadne pri pokusu o opetovny log ing chybova hlaska "hard server load, unable to load servers".
    Jeste ze jdu na pivo. :D
    ELIDOR: Udelas extra auditko?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam