• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jo tadyseto nekdo ptal naty filmecky ? Vsechny by meli bejt vtom memory chamberu vte knize :-)
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    REFLEX: Na to ze je to 3 roky stary to startuje docela dlouho no.

Ale ja uz sem se dostal do fronty, ani ne 11.5k predemou, je to slaby dneska.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    LAAZI: s timhle nejde nic delat co? kdyby se aspon nevypinala furt hra, to je opruz
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    CHORCHE: Respektive 75 lidi ve fronte je mozna tak 15 vterin po startu serveru z tech 25k na 75 sem to mel proste pusteny a cekal ve fronte.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    CHORCHE: Myslim, ze jsem svou pondelni zkusenost s frontou na zinn popsal zretelne, nerad bych se opakoval.

Ted jsem dokonce postoupil na dalsi level

ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    akorát mam problém, jako u BDO... grafickej a už mě to štve - měl jsem se přesouvat do Shushire (otevírám až dnes ty abys dungy atd.) - spustí se animačka a mně se vypnou LCD (mam 2 totožné samsungy, gpu amd radeon 580 od msi)
    už se mi to stalo jednou předvčírem - nevíte co s tím? je tam nějaký kokot konflikt toho HDMI a 2lcd, ale nikdo mi s tim nepomoh, teď už mam aktuál ovladače (dřív to padalo při různých hrách) - jen to prostě vypne panely a tváří se, že neví zda Analog či HDMI, ale vypnout/zapnout, vytáhnout z pc slotu... neřeší nic - zvuk dál slyším, ale obraz nakopnu až po tvrdém vypnutí a znovuspuštění

předvčírem jsem přišel kvůli maintenance o cinematic k přejezdu do toho steampunk města - jdou pak někde dohledat ve h ře? či se mám kouknout na utue? to mě sere dějově, ale vím, že mi to pak začne padat při nějaké náročnější animačce klidně i v dungeonu

no a pak to nakopnu a Fronta je 10k a jako teď jdu znechuceně do prdele :(
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    TAJEN: to tam něco říká o tom, že když už jí máš, dostaneš exp, ne? a nebo si to můžeš střádat asi pro alt? nekoukal jsem na bound... prostě klikám vše a zatím karty moc neřeším

já neříkám, že to sekání a přepínání je dobře, taky mě sere, jen říkám, proč to tam je
    stronghold lvl9 a už nemám recepty co zkoumat - a když občas něco koupím, tak už to mám - v tom je trošku bordel jak a kde co je (neni to úplně intuitivní, různé taby a podsložky)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jo a tusi nekdoo comam delat s kartama kere mam treba trikrat nebo dvakrat ? Nak semito nechce vyhazovat ...
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    CHORCHE: Ne jeto kktina .. bezis si po mape v ruce savli .. a hele stromecek .. AUTOMATICKY vemes do ruky sekerku pokacis ale skoci natebe vlk ale ty mas proste v ruce sekerku na drivi a musis prekliknout B abys mohl bojovat .. toje proste blbost no :-(

Nicmene ..potomcosem potkal echm .. Vargilse ? nabo jakse ta jesterka menovala . hrdinu okamzite opusti chut na boj s drakem :-DDDD Ha ! za splneni urcitych podminek sem dostal na jezdeni moooc krasnou jesterku parada uz nemusim jezdit nate sttare konske hatre :-D Jinac rano pred majtenenci sem si v svem hradu koupil planek na lodicku a nmohl ho pak najit .. se slzou v oku sem odepsal ztraty .. a sel dal questit .. takze mapka hotova je treba se vydat dal .. nasednu v pristavu na lodicku a cumim mam na yber uz ze 3 lodicek :-O a ona tam byla i ta na kerou sem si koupil planek uz hotova .. uplne prekrasnej steampunkovej delovej clun ! Takze .... sem na nove mapre ... ledove kralovstvi ceka :-)
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    TAJEN: jo to je slušná pruda - max to můžeš asi překlíčovat
    vypnout to nepujde, protože máš na Trade skilly i různé aktivní schopnosti na vyšších levelech, či lovení atd. (to právě přepínáš - qweasd tlačítka)
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    LAAZI: to teda nejsou
    nejdelší odpol v sobotu jsem měl cca 12k. 5-6k frontu srážíš 1hod cca
    takže jsem to dělal tak, že jsem se odlog a zařadil do fronty - pak jsem se šel se najíst, nakoupit atp. na 2hod a pak ještě chvilku počekal

nebo tím trvají máš na mysli že někdy po poledni a cca do 22hod večer je problém?

ono to bude opadat, pro x lidí to bude moc velká hra, budou ztracení, či jsou tu jen ze zvědavosti, natočit stream
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Da se nak vypnout ta kokotina abych to furt nemusel prepinat ztoho gatering modu prez to B ? Co sou kurva Pheony ? Proc beznich nemuzu pouzivat aukci ?
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    ELIDOR: Jak jsem psal, fronty jsou 25 tisic a trvaji cca 10 hodin.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    CHORCHE: jj vždycky je to o dobrý partě. časem je to stejně jen o vztazích a pokecu večer u nějakého společného hraní.

Mám jistotu, že hraní nebudu hrotit, takže nakonec skončim v nějaký guilde dědků se zvětšenu prostatou a čůr pauzou co půl hodiny co mají dost na háku si něco ve hře dokazovat, prostě si na pohodu zahrát, poklábosit a nestresovat se při wipe.

Mám pocit, že k tomuhle pomalu směřuje i czsk komunita, alespon co jsem za poslední roky zažil (btw nejlepší czsk komunitu jsem měl nyní v FFXIV, kde tomu šéfujou 3 holky, komunita ve hře suprova a v guilde ještě o level lepší). Nejhorší co jsem zažil bylo wowko, jak guilda top (v rámci realmu) raiduje a poměřuje se s ostatníma, tak to je peklo.
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    ELIDOR: ok začnu teda sledovat ty News, ono se v tom člověk musí trošku zorientovat

já na cz/sk komunitu kašlu, obecně špatná zkušenost, na endgame málo lidí nebo netrpěliví retardi
    zůstanu na Wei, sem v nějaké guildičce kde je pár IRL finských kámošů a uvidíme - jinak sem šla většina hispánců, takže global chat vypínam :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    CHORCHE: delka trvani byla v novinkach, jen nutno pricist +1 k jejich casu

btw zvazuju jestli neopustit stavajici postavu a nejit na Zinnervale, ted tam sice fronty jsou, ale casem se to srovna a jde o endgame za pul roku za rok .. aby bylo s kym hrat. czsk komunita je znama svoji tekavosti, takze tam kde dneska hraje 1000 lidi bude za mesic 300 a za pul roku 50
    hadam, ze prevest postavy nepujde? (zatim youtuberi rikali, ze ta moznost neni ani v asii kde to jede 2 roky, nadruhou stranu tam nemaji problem s mensima jazykovyma mutacema)

jak to vidite?
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    muj server Wei je zpět (ale doufam, že to nebudou házet do maintenance denně)
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    musim říct, že těm komentům sem se tady docela nasmál - už tu chybělo jak na utube přirovnat ještě k Tower defense hrám :)
    nej přirovnání vidím k BDO, když se pomine rozdílná kamera... to G je fakt hrozný (klikám to většinou LMB)

lvl 50 je soft cap (dal sem včera) - ale i tak je třeba prolézt main quest k x-tému ostrovu (snad jsem tam dolez před spaním) - pak by to mělo umožňovat rychlé vylevelování dalších postav
    pvp soft cap je 26 - pak si tam můžeš rozházet staty a hrát jen pvp (na test asi dobré)

trošku pitomě dávaj maintenance na dopoledne v EU (pro ně v Seattlu asi 1 ráno) - zabitej čas.... o víkendu fronta na 2hod+ (měl sem radost, když mi hra v neděli spadla a podruhé někdo vyhodil pojistky)

ty Packy - mám z min týdne Silver Founder - jediné, co je pro mě podstatné, je ta Aura (něco jako VIPko, pet sbírá, porty free atd.)
    skiny tak nějak o ničem, pety dostaneš teď na twitch atd. a všichni dělaj to samé, či se daj přenastavit
    zbytek jako currency - to je to ftp, když to budeš chtít urychlit, tak se toho dá nakoupit mraky, zatím v tom mám spíš zmatek

TAJEN: mám podobnej ilvl a v guildě už dost lidí přes 400 - tak uvidíme dneska

ELIDOR: btw refresh toho tlačítka je největší blbost, sem s tim blbnul v sobotu a jen si prodloužil frontu, když jsem nevěděl, jak to maká
    kde bereš info o údržbě, kdy bude a jak dlouho? já koukam jen jestli je server up, nebo down tady https://www.playlostark.com/en-us/support/server-status
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    btw kdo neustale refreshuje tlacitko .. udrzba serveru (kvuli pridani toho oddeleneho serveru) je planovana az do cca 11-12h, dojdete si nakoupit, osprchovat se a zavolejte pribuznym, ze nejaky ten tyden nebudete k zastizeni, at se o vas neobavaji ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam