musim říct, že těm komentům sem se tady docela nasmál - už tu chybělo jak na utube přirovnat ještě k Tower defense hrám :)
nej přirovnání vidím k BDO, když se pomine rozdílná kamera... to G je fakt hrozný (klikám to většinou LMB)
lvl 50 je soft cap (dal sem včera) - ale i tak je třeba prolézt main quest k x-tému ostrovu (snad jsem tam dolez před spaním) - pak by to mělo umožňovat rychlé vylevelování dalších postav
pvp soft cap je 26 - pak si tam můžeš rozházet staty a hrát jen pvp (na test asi dobré)
trošku pitomě dávaj maintenance na dopoledne v EU (pro ně v Seattlu asi 1 ráno) - zabitej čas.... o víkendu fronta na 2hod+ (měl sem radost, když mi hra v neděli spadla a podruhé někdo vyhodil pojistky)
ty Packy - mám z min týdne Silver Founder - jediné, co je pro mě podstatné, je ta Aura (něco jako VIPko, pet sbírá, porty free atd.)
skiny tak nějak o ničem, pety dostaneš teď na twitch atd. a všichni dělaj to samé, či se daj přenastavit
zbytek jako currency - to je to ftp, když to budeš chtít urychlit, tak se toho dá nakoupit mraky, zatím v tom mám spíš zmatek
TAJEN: mám podobnej ilvl a v guildě už dost lidí přes 400 - tak uvidíme dneska
ELIDOR: btw refresh toho tlačítka je největší blbost, sem s tim blbnul v sobotu a jen si prodloužil frontu, když jsem nevěděl, jak to maká
kde bereš info o údržbě, kdy bude a jak dlouho? já koukam jen jestli je server up, nebo down tady
https://www.playlostark.com/en-us/support/server-status