• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Btw kdyby nekomu uniklo [Lost Ark]
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    ELIDOR: Jako neni spatnej ale poridil sem si pro assassinku cerneho vlka nebo aspon totam psali ve visledku je dvoubarevnej :-( Jinak uz ilvl 523 .... fajne to je ale ne uz kdyz vam v pulce raidu chcipnou dva lidi v parte a posleze i treti tak sam bosse nedam :-(
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    TAJEN: jj
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Taky ste dnes dostali pegase a jine odmeny ?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    ELIDOR: Jo jasne takze ted to tu zase chcipne jak servry New Worldu ... diky
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    ELIDOR: včera byla fronta 200+ i po půlnoci, o víkendu bude zas 10-12k+
    na Wei je fronta min. od 14h
    prostě přijdeš dmů, zapneš to, dáš si sprchu, vyvenčíš psa, přefikneš mladou/starou, dáš večeři a si tam :)

VON_GILOTINE: tak en boom se neodhad a za měsíc, či 2, to spadne brutálně - pro x lidí to bude moc grind, jiným to nesedne
    mi to naopak přijde jako klasický Hype poslední doby

spíš je omrd i ve hře, že ti občas nenaskočí aura, mě nejde většinou otevřít Store, z první aukce o legendary mapu mi visí poznámka, že mám 1 nový mail (měly by tam být goldy), ale už 20 hodin nikde nic
    a ta aura je placená služba, tím by měli pohnout, někdy to naskočí při relogu, někdy do 10minut, jindy ani po hodině
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ELIDOR: JInak bejt tebou moc se tem zonam zatim nevenuju, protoze dialy/weekly questy se ti otevrou az ve vzdalene lokaci, a takhle budes mit tunu expu, budes 50ka a den dva budes dodelavat story aby sis otevrel v North Vernu Una's daily.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    VON_GILOTINE: Prave ze chapu. Nastesti jsem na HO takze to mne velmi zvyhodnuje.
    Vsak taky pres den v guilde i kdyz jsme full nikdo neni a o pulnoci nabehne patnact lidi na pet minut. Je to cely nahovno.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    LIQUIDFREAK: chapes, ja si v praci nic nezalozim. a az prijdu domu z prace tak 5000frontu ktera se hejbe rychlosti 0.0 nejak nemam nervy
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    VON_GILOTINE: sirius, wei, mokoko pred chvilu bez fronty, zimmerfrei ci jak se to menuje 9000 :D to fakt nevymyslis :D

Muzes si zalozit postavu na eu west, s nemcourama a holandanama. Tam je to ted dost free pac sou novy. A aspon zahulite :D
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    rok 2022, nevymyslis tvl
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    VON_GILOTINE: ahoj, no eu servery maji frontu od cca 16 do 22h .. mimo tento cas i v klidu reloguju, fronta neni.
    tedy o vikendu bude hadam nonstop ..
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    hmm taky bych si chtel zahrat, nebo jen vytvorit postavu.. ale ne, po praci do pulnoci je stejne vsechno minimalne 4000fronta. otresny
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    já mam až po Vern cca 30%-40% ve všech regionech, jak jsem šel Main q
    30% region north Vern je odměna Mount Dino třeba ;)

CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    ELIDOR: todle je endgame... brát kontinet po kontinentu a jak tam máš ty 10%, tak vždy nějaká odměna, taky případně pozadí na Char selection... např. v pravo máš ty monster - ty která do tohohle potřebuješ, maj nad hlavou symbol (většinou jsou tužší, možná elite) - akorát i když je zabiješ a tady se ti to odškrtne, tak to budou mít nad hlavou dál

nechal bych si na pozdějš a třeba dělal 1 ten Tome za víkend - největší voser mi přijde asi to Jídlo tam
    a samozřejmě na to používat nějaké stránky a návody (zatím sem moc neřešil)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    LIQUIDFREAK: jj no mam plno, dalsi mi padaji do batohu, odkliknout tedy nejdou dokud nebudu mit 50 lvl, chapu
    nicmene co z toho vlastne? tady jsem neco evidentne v tutorialu preskocil. dekuji
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ELIDOR: to sou veci na kredity ne, odklikas a pribyvaj kredity.
    ELIDOR: Dalsi progress az na 50+ pokud vim
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    respektive, vim ze
    jsou tady v tom prehledu, ale nevim jak udelat, abych mohl sbirat dalsi. nemuzu najit neco jako "splneno" a pokracuj dal

ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    poradite mi prosim? mam hafo 20/20 tehle veci a nevim kde co s nimi, dekuji

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam