• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    ELIDOR: asi to tedy nebude tak čenobílé... ale lineage2 atp. toxic bylo, i na srverech, kde boti nebyly. ale zas raid bossi tam byli součást pvp a top šperků, tak vlastně bylo toxic i tohle
    jinak třeba starej ragnarok byl vesměs v poho pve, ale toxicka arena na pvp - většinou děcka, co tam gangujou vše kolem, až to ostatní přestanou vyhledávat a prohrajou tak vlastně všichni :)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ELIDOR: souhlasím, takle to vzpadá ají v ESO. Jenom dneska jsem narazila na týpka, kterej na nás vubec nečekal, nechal nás blbě chcipnout (byla to specifická zona mix PvE + PVP) a nakonec ten boss co jsme ho šli zabít, se nepočítal do úspěchů, co jsme měli ten den udělat.

Na druhou stranu, když tak naběhli živí nepřátelé, byl naprosto vraždomatický.

To ale byla asi jedna z prvních situací, když jsem byla v PVP frustrovaná, většinou najdeme týpka, co umí vést v tom míchaným prostředí. Naopak včera jsme měli se svojí guildou skvělý PvE event, kde jsme se byli schopní domluvit co budeme dělat. jenom teda jsem ... vyspoilovala příběh s kanibaly. Tady jsem to zkazila já :)

Za peníze z eventu si spoluhráč koupil svůj první dům :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    CHORCHE: tyjo neznam zadnou hru, kde by pvp bylo toxic, tedy za predpokladu, ze tam nenaskakujou boti ...
    naopak pve mi prijde, ze lidi desne "profesionalizujou" .. aspon co jsem zazival ja v pve guildach ... tam bylo smyslem stoupat na zebriccich, delat rekordy, co nejdriv se posouvat na dalsiho a dalsiho raid bosse .. (zejmena wowko), desnej tlak na vykon a cas ve hre - defakto delani z hry druhy povolani.
    pvp mi naopak prislo od tohodle oprosteny
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    SHEALA: to bude první hra, kde je míň toxic pvp než pve :D
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    Jsem v ESO, hraju hodně PVP v Imperial City za Aldmeri dominion, ne že by mě byli nějak extra sympatičtí, ale můžu hrát za kočku.

PvP je o chlup mín toxický než PvE, no. Akorát furt chcípu, kdyby chtěl někdo se mnou hrát společně, nemůžu vás "doprovázet", "táhnout", nebo tak něco.

Mám ají PVE postavy, a víceméně vím, jakej gear použít, případně umím craftit.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ELIDOR: Postavu tam mám ale když jsem začal skládat věci co jsem potřeboval mít do setu, tak jsem trochu pohořel a pak se na to vysral...

Gear padal v dungu co se zrovna moc nechodil a bez něj mě nechtěli brát do jiných dungu
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ELIDOR: fungujou tam doted Strazci Tamrielu - je tam par exutku, ale jinak v zasade pohodova czsk gilda s lidma, co pomuzou
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    MALY_BOBIK: preklep :) diky ESO
    The Elder Scrolls Online

btw zatim jsem na zacatku a tradicne bavi .. kdyby se nekdo chtel pridat, ci jiz hral, klidne zalozim novou postavu na jinem serveru
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ELIDOR: EOS?
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    ja zacal konecne po x letech od nakupu hrat EOS ... chvilku to zkusim solo, pak zacnu hledat jestli vubec jeste nekdo z czsk komunity hraje v pohodovym rezimu ...
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: Division 2 furt tak nějak hraju, dej vědět kdyby jsi tam ještě něco chtěl
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Omlouvam se za spozdeni moc uchvacen Undawnem :-D PRAVE probiha dalsi openbeta The first Descendant :-)
    Twitch
    https://www.twitch.tv/vrinn6

Kdybych nahodou delal daili nebo neco jineho prepnu to z Undawnu :-D ale zajecice v Descendandu beeest :-D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Taaaak kdopak to zkousel ?
    Undawn | Official Launch Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=DBSTcMwGW0o
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    VIRIK: Jako vybavu nato mam abych tu 100 dal ... ALE ! Ashfall ! ten pocit kdyz nevite co hrat driv :-DDDD

BIMBAS: Mno mam ted lvl 22 ta opb je prej do lvl 30 snad ... libi se mi ty instance ... nelibi se mi ze jdou jit jen nekolikrat denne :-( ale ta druha instance je asitak 3x vetsi nez ta prvni a dase jit myslim 9x tak pohoda a je i daleko tezzsi :-D Je fajn ze kdyz se cloveku nedari sehnat partu muzesi najmout zoldaky :-) Tu grafiku sem moc zatim neresil bo beta a vse pak muze bejt jinak.. Trosku mi tam vadi ze se da krejt jen za prekazky a to jen za nektere :-(
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    TAJEN: ja jsem to zkusil taky. Jsem asi lvl 10 a je to takove zvlastni. Zajimavy mix Falloutu a Divize. Je to trochu tupe jednoduche, odinstancovane, ale nejakym zpusobem zabavne. Jeste to neni moc ucesane, protoze na 4070 mi to na nejvyssi detaily jede 35fps a nejak nevidim proc, tak jsem to dal na nejnizsi detaily. Oprions jsou trochu konzole, takze bych se nedivil, kdyby tam na Ultra detaily nacpali raytracing. DLSS se asi zatim nekona :D
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    TAJEN: ajo, tak to dáš, tu stovku, bez problémů
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    VIRIK:Ja mam dohranej NY 28 je level sezony :-D jinak sem asik 652 lvl ale i tak dekuju Ja ted blbnu vtom Ashfallu a moc semi ta hra libi .. Vzpominam utoho na Fallout 1 a 2 proste parada :-) Taaakze zase budu Divizi chvili asik zanedbavat :-(
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    TAJEN: nejspíš hraješ na PC, že?

Mám silné postavy na Xbox a PS4/5, tam bych ti pomohl to dohrát až do finále v New Yorku.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Momentalne sem si udelal fajn nedeli u opb tohohle :-)
    Ashfall - Official Game Overview Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=uGHrNUgnWVY
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    VIRIK: Mno jamal teprve asik lvl 28 takze este dlouha doba nez tu utocnou pusku budu mit :-(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam