• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    KERB
    KERB --- ---
    WERT: tusim ze se mi to taky stalo, snad u iphonu, zkousels vypnout zapnout? killnout appstore?
    WERT
    WERT --- ---
    CALCULON: jinak to nepomohlo, porad stejnej stav...
    WERT
    WERT --- ---
    CALCULON: prave uz nemam, bylo jih tam seklejch vic, ale tuhle nechci prave smazat :/

Jeste teda dotaz, na plose se mi vytvari slozka iPo Photo Cache, co to ma bejt?
    ja to tu nechci :)))
    CALCULON
    CALCULON --- ---
    WERT: Zkus připojit přes kabel k PC s iTunes...mě to taky zlobilo. Taky jestli máš víc aplikací čekajících na aktualizaci, tak ty ostatní pozastav a postupně je "pouštěj" až se dotáhne ta předchozí...
    WERT
    WERT --- ---
    nevedeli by jste co se zlobivou aplikaci co se mi nejak sekla pri updatu, a nejde aktualizovat / dotahnout???

iOS 5.1.1, mazat s emi to nechce protoze to mam naplneny svym portfoliem... ktery bych nerad plnil znova.

viz screen:
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    SPAM: prodavam iPad 2 32BG 3g podrobnosti v poste...
    PERRY
    PERRY --- ---
    FACKOV: co vic chces slyset?
    FACKOV
    FACKOV --- ---
    Čau, máte někdo zkušenost s nabíjením ipadu z Ameriky? Mluvil jsem s lidma s iStylu a prý by to s jednoduchou zásuvkovou redukcí neměl být problém.
    VFISA
    VFISA --- ---
    serte na to..
    CROSS
    CROSS --- ---
    CITRONAK: nabíjim iPad z MBP nějakým starým aftermarket kabelem, co jsem kdysi před lety pořídil k iPodu, a nepozoruju žádné výpadky.
    BRAP242
    BRAP242 --- ---
    nevite nekdo, kdy do CR dorazi new iPad 64GB 4G Black verze?
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    KICHI: Díky, podívám se na to.

Každopádně ještě narážím na další zajímavosti.

Z MacBooku nabíjí iPad jenom originální kabel - všechny neorigo si neškrtnou.
    Z originální nabíječky nabíjí iPad jenom zas originální kabel.

Z neoriginální 10W iPad nabiječky nabíjí iPad i neoriginální 2m dlouhý kabel :-/
    KAFES
    KAFES --- ---
    ONDRASEEEK: me se přes noc taky nabije novej ipad do 100%
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    KICHI: přesně tak. USB prodlužka nejde. Je to asi moc dlouhé na to, aby to utáhlo potřebný proud. Moc tomu nerozumím, ale pro iPhone to funguje, takže to asi bude tím.

Mohl bys mi hodit odkaz? (Klidně do pošty, díky).
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    velmi uzitecne stranky, pokud vas taky stve, ze v appstoru se zobrazuji jen lokalni recenze aplikaci (kterych je v cechach oproti usa hrozne malo). lze vybirat podle statu a je tam i automaticky prekladac.

AppComments — Read iPhone applications' user reviews online and by RSS!
    http://appcomments.com/
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Orangutani v Miami používají iPady ke komunikaci | Zajímavosti | www.lidovky.cz
    http://relax.lidovky.cz/orangutani-v-miamske-zoo-pouzivaji-ipady-ke-komunikaci-piz-/ln-zajimavosti.asp?c=A120509_153526_ln-zajimavosti_ape
    i nase kocka je z ipadu nadsena, i kdyz trochu zmatena - hleda pak mysku pod ipadem i vsude po okoli
    KICHI
    KICHI --- ---
    CITRONAK: prodavame Dock extension cable - proste prodluzka na te dockove strane kabelu, ma 1 m. Dlouho jsem lidem radil, at to resi spise USB prodluzkou z druheho konce kabelu, protoze je levnejsi, ale uz mi tuhle nekdo rikal, ze mu to pak dobre nefunguje.... taky nabijeni tusim.
    KERB
    KERB --- ---
    ONDRASEEEK: ja nevim me se za noc nabije uplne s prehledem,.. novej ipad
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    CITRONAK: Ja ipad 2 normalne nabijel s 2m kabelem... s new ipad zatim nemam zkusenosti...

snad jen, ze me prekvapuje, ze i s origo nabijeckou se nabiji celou noc a stejnak se nenabije na 100%, to mi teda vadi... :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam